AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- nextterrain
- Kontakt:
Re: AC Milan
Hakan je igrao svih 90 minuta u prošloj utakmici protiv Hrvatske i vala se naputovao ovih dana i sve to utječe na njegovo tijelo, dodaj još da ne zna jezik i da nije u optimalnoj fizičkoj i takmičarskoj formi dobiješ Borinija na krilu. Postepeno će Borini gubiti mjesto u početnih 11, ali ovako barem je dosadan i mnogo trči.
moj covjek, samo realno :kafa:Fantasista je napisao/la:Uzima nas Lazio lagano.
- muha milanez
- Kontakt:
Kakva je vremenska situacija u Rimu, hoce li se igrati danas? Nervira Montela sa sastavom, ali sta da se radi.. Cini mi se isti tim ako protiv Calgaria (osim Contia), pa ocekivat tesku utakmicu. Mozda uz dobru inspiraciju Susa se moze nesto uradit, kad se sjetim prosle sezone i utakmice na Olimpicu, katastorfa od igre i onda Suso pokvari slavlje Laziu i raspolozenje Chiniju 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
pa ako su već otputovali u rim onda nemaju izbora nego igrati, pa kakvo god vrijeme bilo 
sreća pa se jack brzo vraća tako da nećemo gledati više gledati borinija na krilu, iako ni ovaj sa svojom formom nije najveselije rješenje, ali je u svakom slučaju bolji.
sreća pa se jack brzo vraća tako da nećemo gledati više gledati borinija na krilu, iako ni ovaj sa svojom formom nije najveselije rješenje, ali je u svakom slučaju bolji.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma Borini igracina, dzaba ga napadate. Kad se uzme u obzir njegovo fudbalsko znanje i trka, i Jackovo mrljavljenje i potez viska svaki put, onda smo na istom.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
haos u rimu, moguće da odgode utakmicu
pa ne znam koji klinac su im onda dopustili da bezveze prevaljuju toliki put, moglo se kao jučer sa romom odmah fino odgoditi pa da igrači ostanu u kampu dalje normalno trenirati, ovo je baš bezveze ispalo sad.
mada evo vidim slike da je travnjak prekriven i da neće biti bara ako odluče igrati, valjda se kroz par sati smanji kiša.
pa ne znam koji klinac su im onda dopustili da bezveze prevaljuju toliki put, moglo se kao jučer sa romom odmah fino odgoditi pa da igrači ostanu u kampu dalje normalno trenirati, ovo je baš bezveze ispalo sad.
mada evo vidim slike da je travnjak prekriven i da neće biti bara ako odluče igrati, valjda se kroz par sati smanji kiša.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nije problem kiša sama po sebi, već je problem sto je puno ulica u Rimu već poplavljeno.Ako se situacija ne smiri u naredna dva sata, utakmica se nece igrati.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 10 sep 2017, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
danas je smrtno dosadan dan, nema nikakva dobra utakmica mimo milana na kojeg čekamo 15 dana i sad bi nam još i to odgodili
ali opet sreća u nesreći, kako rekoh lakše ćemo ih dobiti u decembru nego sad tako da odgoda meča nije nužno loša stvar
ali opet sreća u nesreći, kako rekoh lakše ćemo ih dobiti u decembru nego sad tako da odgoda meča nije nužno loša stvar
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Zvanično je odgođena utakmica
- muha milanez
- Kontakt:
e jbga
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Osim što će biti smorna nedjelja čekajući večerašnje finale USO-a, sve ostalo je okej. Taman da svi igrači budu fit već za četvrtak i meč u protiv Austrie. Također očekujem da je odgoda meča i konačni kraj za Borinija što se prvih 11 tiče.Jer Jack i Hakan će biti potpuno spremni već za sljedeće utakmice.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- _forzamilan_
- Kontakt:
Izgleda postoji jos sansa da se odigra. Ali ako je teren u losem stanju bolje odgoditi nego forsirati da se neko povrijedi jos.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako će kiša padati ovim tempom kojim pada, teren će do poluvremena biti katastrofalan.Jer ovo što sam vidio na raznim sajtovima, je sve osim obična kiša.To su ogromne količine padavina zaista, i to praćene nešto jačim vjetrom.
Pa šta to toliko pada u Rimu jbt, evo gledam Inter, ne bih rekao da ima kapi kiše u Milanu, a najavljivali su to nevrijeme pretežno za sjevernu Italiju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
tako je, Gos (Gruppo operativo per la sicurezza dello Stadio Olimpico) je dao dozvolu za igranje, teren i sigurnost na Olimpicu nisu problem, ali finalna odluka je na prefektu grada Rima, posto valjda ima problema na ulicama, neke su blokirane itd_forzamilan_ je napisao/la:Izgleda postoji jos sansa da se odigra. Ali ako je teren u losem stanju bolje odgoditi nego forsirati da se neko povrijedi jos.
Olimpico nije problem, pa igrao se i Derby della Capitale po kijametu :kafa:
- nextterrain
- Kontakt:
Postoji mogućnost da se normalno odigra ili bez ili sa navijačim ili da se skroz odgodi 
Urgiraj Chini da se to odigra, rekao sam da halalim i poraz samo da ih gledam danas 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
đes igrat bez navijaca, ljudi kupili karte, imaju sezonske itdnextterrain je napisao/la:Postoji mogućnost da se normalno odigra ili bez ili sa navijačim ili da se skroz odgodi :damn:
zavrsit cemo nesto, gradonacelnica Rima je navijacica Lazija :kafa:Raonffa je napisao/la:Urgiraj Chini da se to odigra, rekao sam da halalim i poraz samo da ih gledam danas :kafa:

- nextterrain
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:đes igrat bez navijaca, ljudi kupili karte, imaju sezonske itdnextterrain je napisao/la:Postoji mogućnost da se normalno odigra ili bez ili sa navijačim ili da se skroz odgodi
zavrsit cemo nesto, gradonacelnica Rima je navijacica LazijaRaonffa je napisao/la:Urgiraj Chini da se to odigra, rekao sam da halalim i poraz samo da ih gledam danas![]()
Utakmica se igra u 16:00
Sta ja znam, samo kazem kakve su price novinara po twitteru jer su poplave oko Olimpica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.