Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

Elektrika
Kontakt:

Re: Premijer Liga BiH 2010/11

Post Postao/la Elektrika » 29 avg 2010, 20:58

Jordane, samo odgovaram nikad izvinjenom. Ti me ni sekunde ne interesuješ :lol:

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 29 avg 2010, 21:09

Pa i normalno je da svaki Sarajlija navija za Sarajevo, a niko im ne brani da simpatišu neki manji klub iz komšiluka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 29 avg 2010, 21:11

ama meni smeta sto se istorija falsifikuje, smeta mi sto ste potpuno zanemarili ( komunistima dignite spomenik za ovo!!!!!) da ste prije 2.s.r b bili mizeran sarajevski klub u odnosu na recimo Slaviju ili SAŠK. Dedo mi nije senilan i nisu nikakve budalastine nego gola istina, igrali ste prijateljske sa tim koljacima i zbog toga je malo falilo da vas se ukine, ali vas je sacuvao jaki hrvatski lobi pod cijim ste uticajem i dan danas. Isto tako je tacno da nikad niste ucestvovali u zvanicnim naticanjima NDH, ali vi ste naravno ovo prvo presutjeli. Vama je gasenje Slavije doslo kao kec na desetku jer ste klepili i tribinu i trenere i igrace. Ali ni to se nigdje ne spominje.

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 29 avg 2010, 21:15

CoDe je napisao/la:
Elektrika je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la: Svi papci koje znam i koji su šljegli u grad sa strane navijaju za tim koji se zove kao i grad u koji je šljegao, tzv. seljačka adaptacija :mrgreen:
Ogranak vaše grupe čine ljudi porijeklom sa Kosova, dakle šiptari. I ti mi nešto ovdje govoriš ko je ko među navijačima. Pogledaj malo, najstarija naselja grada Sarajeva, vratnik, kovači... Tamo su ti sve navijači Sarajeva ;)

ma , , nebitno sada ko navija svi znamo da stara mjesta navijajaju za FKS ! ali , care

šljegli u grad sa strane navijaju za tim koji se zove kao i grad u koji je šljegao, tzv. seljačka adaptacija :mrgreen:

Nije , to što se tim zove kao GRAD , oni navijaju jer su samo za FKS culi a za drugog nisu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ovo mozes pricati raji sa strane, mozda povjeruju. Istina je da papanijade ima u obje grupe, samo sto je razlika sto kod vas grupu vodi papanijada, vas je vodja Enis Picuga :smajlikojipovraca
Druga stvar koja naravno ne mora nista znaciti, u mojoj zgradi ima dosta dosljaka, u mom haustoru pored mene samo jos 3-4 porodice su od prije rata tu, sve dosljaci, i gledam im svima svaki dan djecu kako se igraju u plavim dresovima. Sve go papak, ovi iznad mene, haj sto navijaju za Zelju vec nemaju osnovne elemente kulture, pustaju muziku u 12 navecer, bacaju opuske kroz prozor, istresaju krpe s mrvama kroz prozor na kojoj su ogulili jedno 3-4 glavice luka... A da sam znao da ce biti price o ovome, uslikao bi trenutak kad im je famElija dosla sa nekog sela kad ste igrali sa Borcem, poveli su i mlade u grad, da vidite sto su se sredile, ko da idu na teferic.
I onda mi neko kaze dosljaci navijaju za Sarajevo, pa dosljaci imaju kompleks od grada i kluba Sarajevo.

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 29 avg 2010, 22:35

Hairlija je napisao/la:
bekrija1990 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Zemljaci se vole :D

slika

Uploaded with ImageShack.us
Jel ovo Zijad Blekic - Gospoda :oops:
Gdje su se ovo slikali bekrija sta mislis :? :mrgreen:
Pojma nemam hairlija, ali se moras sloziti da zagrljeni bas lijepo izgledaju :D

I nemoj ni slucajno mijenjati avatar - u inat svima :D
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 29 avg 2010, 22:36

@bekrija

A znas li ti mozda sta znaci rijec fotomontaza :? :mrgreen:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 30 avg 2010, 00:00

Željovac je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la: Ja bi poredao ovako to kitico 1.2.Sartid.Capljina.Besiktas.Basel.7.8.Torpedo.10
Misliš Željezničar. Baš si mudrac. :lol:

Prepucavanja su vam glupa do bola.
sad vidjeh...jooj jesi me provalio :?

respect za pljuvaca No.1 ;)
1921-2011

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 30 avg 2010, 00:51

Samo kakvih gluposti procitah na zadnjih par stranica nevjerovatno :o :? :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 30 avg 2010, 02:06

Elektrika je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la: Svi papci koje znam i ONI koji su šljegli u grad sa strane navijaju za tim koji se zove kao i grad u koji je šljegao, tzv. seljačka adaptacija :mrgreen:
Ogranak vaše grupe čine ljudi porijeklom sa Kosova, dakle šiptari. I ti mi nešto ovdje govoriš ko je ko među navijačima. Pogledaj malo, najstarija naselja grada Sarajeva, vratnik, kovači... Tamo su ti sve navijači Sarajeva ;)
Napravio sam nehotični lapsus. U rečenici sam izostavio "oni" što govori da su svi papci koje znam(jedna kategorija ljudi, nebitno odakle su) + oni koji su šljegli(druga kategorija ljudi,gdje je namjerno upotrebljen izraz "šljegli" a ne došli) navijaju za Torpedo.
Sarajlija sam i navijam za Želju. Nema veze odakle je ko kada se taj ne zna ponašati.
Samo papci + oni koji su šljegli mogu pričati, govoriti i vjerovati u "moj grad, moj klub", "naš grad, naša pravila". Samo (navijač) papak + onaj koji je šljegao može prisvojiti grad. Sarajevo pogotovo.

Njanje su specifična navijačka skupina :mrgreen:

Ne čini te građaninom porijeklo nego šta nosiš u sebi ;) Njanje slabo šta imaju osim papanluka + iskonskih običaja onih što su šljegli :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 30 avg 2010, 02:07

Zeljo - Sarajevo za titulu..konacno :!: 8-)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 30 avg 2010, 03:03

Spammate bez razloga...pustite morona nek uziva u svom moronskom cinu... :(

Sta reci za ligu ove sezone osim da je ludja od one proslogodisnje...(svake nam je godine tako)
A sto se mog kluba tice,kakvu smo predsezonu imali Boze podrzi da i u nastavku ovako igramo,kao do sad :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 avg 2010, 09:16

Po ovome sto dosad vidim, prema meni stanje će biti ovako:

1.- 2. : Borac i Sarajevo
3.- 6. : Široki, Željo, Zrinjski, Čelik
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 30 avg 2010, 09:18

Da mi je samo vidjeti, kad se kao furaš na objektivnost, šta si to vidio u Širokom?!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 30 avg 2010, 09:25

elSaik je napisao/la:Da mi je samo vidjeti, kad se kao furaš na objektivnost, šta si to vidio u Širokom?!
ima vidjeti tricu od rudara i cetvorku od Travnika :mrgreen: :lol:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 avg 2010, 09:46

elSaik je napisao/la:Da mi je samo vidjeti, kad se kao furaš na objektivnost, šta si to vidio u Širokom?!
o čem ti bola?

fino sam postavio Široki od 3 - 6 mjesta! kao i Željo, Zrinjski ,Čelik

sarajevo i borac će se boriti za 1.

nije to poredak

hahahahaha...ti se odma nasao uvrijeđen jer je tvoj Željo drugi a?? :lol: :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

otwstw
Kontakt:

Post Postao/la otwstw » 30 avg 2010, 10:33

Ja ne znam sta vi toliko dizete taj Celik, prije nego sto je sezona i pocela svi govore ma Celik osvaja ovo ono, prva tri mjesta... Sezona pocela a Celik nista... Umjesto Celika bolje bi bilo da dizete Velez ili Olimpik

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 30 avg 2010, 12:01

Hairlija je napisao/la:@bekrija

Fotomontaza? Fakat ne kontam kako su mogli "fotomontirati" i ubaciti ovog debelog na sliku zajedno sa ovim igracem sarajeva. Fantasticno...sta sve moze danasnja tehnika :o :D
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

drajkula_zlo
Kontakt:

Post Postao/la drajkula_zlo » 30 avg 2010, 13:15

bekrija1990 je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:@bekrija

Fotomontaza? Fakat ne kontam kako su mogli "fotomontirati" i ubaciti ovog debelog na sliku zajedno sa ovim igracem sarajeva. Fantasticno...sta sve moze danasnja tehnika :o :D

nije to do tehniike to je do tvog retardiranog mozga ;)

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 30 avg 2010, 14:19

otwstw je napisao/la:Ja ne znam sta vi toliko dizete taj Celik, prije nego sto je sezona i pocela svi govore ma Celik osvaja ovo ono, prva tri mjesta... Sezona pocela a Celik nista... Umjesto Celika bolje bi bilo da dizete Velez ili Olimpik
Dobili Zrinjski, Sarajevo umalo dobili, u zadnjim sekundama pri rezultatu 0-0, lopta izbačena sa gol crte, nakon toga primili gol, na ostalim gostovanjima primali glupe golove, a to će se valjda popraviti, a Borac bi možda i pobijedili da smo dobili Sarajevo.
Dakle, da smo Sarajevo dobili, sad bi vjerovatno imali 11 bodova i bili bi 2., ali eto taj šut je izbačen sa gol crte i zato smo sad iza 12.-13.

Arogantni
Kontakt:

6 KOLO Premijer Lige BiH

Post Postao/la Arogantni » 30 avg 2010, 14:24

Nakon reprezentativnih utakmica ubrzo starta novo kolo Premijer LIge BiH.
Parovi i moja prognoza:

Siroki Brijeg-Zeljeznicar 2 Kvalitet i atmosfera je na strani Zelje mada i Siroki Brijeg ima neku kvalitetu ali nakon osmice ide jedna lagana dvicica(2xPopovic)

Sarajevo-Borac BL 1X Ovdje se dvoumim izmedju 1 i x ali je Sarajevo u velikoj formi i uz podrsku navijaca ovdje bi trebala biti pobjeda domacina mada je Borac igracki najjaca ekipa u Lizi stoga se malo dvoumim

Celik-Olimpik 1 Celik bi se nakon male krize trebao vratiti pobjedama iako ni Olimpik nije los tim uz par prekaljenih internacionalaca al opet tu je domaci teren i navijaci nesto sto Olimpik nema

Velez-Zvijezda 1 Pomalo neocekivano Velez je 3 a svoj niz nastavljaju i u Mostaru protiv jedne lose gostujuce ekipe koja samo zna da se brani ali ce ipak nekako Sevko Okic zabiti pogodak Zvijezdi

Drina Z-Travnik 1 Drina napokon ostvaruje 1. pobjedu protiv mesara sa Pirote koji se samo brane u gostima a kuci samo udaraju

Sloboda-Leotar 1 Najsigurniji par kola nakon torpedovanja na Grbavici ide jedna lagana pobjeda od jedno 3:0. Leotar je ekipa koja ima par kvalitetnih igraca ali koji nisu fizicki pripremljeni stoga lahko gube utakmice

Slavija-Rudar P 1 Slavija nakon dugo vremena upisije bodove a mislim da bi se mogli lahko obracunat sa Rudar-ima i pobjediti sa jedno 2 razlike

Zrinjski-Buducnost 1 Netreba ni komentarisati Zrinjski dosta bolja ekipa od Buducnosti istoga 1 je neminovna
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.