Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Elektrika
- Kontakt:
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
Jordane, samo odgovaram nikad izvinjenom. Ti me ni sekunde ne interesuješ 

- husein veličanstveni
- Kontakt:
Pa i normalno je da svaki Sarajlija navija za Sarajevo, a niko im ne brani da simpatišu neki manji klub iz komšiluka

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
ama meni smeta sto se istorija falsifikuje, smeta mi sto ste potpuno zanemarili ( komunistima dignite spomenik za ovo!!!!!) da ste prije 2.s.r b bili mizeran sarajevski klub u odnosu na recimo Slaviju ili SAŠK. Dedo mi nije senilan i nisu nikakve budalastine nego gola istina, igrali ste prijateljske sa tim koljacima i zbog toga je malo falilo da vas se ukine, ali vas je sacuvao jaki hrvatski lobi pod cijim ste uticajem i dan danas. Isto tako je tacno da nikad niste ucestvovali u zvanicnim naticanjima NDH, ali vi ste naravno ovo prvo presutjeli. Vama je gasenje Slavije doslo kao kec na desetku jer ste klepili i tribinu i trenere i igrace. Ali ni to se nigdje ne spominje.
- Larry David
- Kontakt:
Ovo mozes pricati raji sa strane, mozda povjeruju. Istina je da papanijade ima u obje grupe, samo sto je razlika sto kod vas grupu vodi papanijada, vas je vodja Enis Picuga :smajlikojipovracaCoDe je napisao/la:Elektrika je napisao/la:Ogranak vaše grupe čine ljudi porijeklom sa Kosova, dakle šiptari. I ti mi nešto ovdje govoriš ko je ko među navijačima. Pogledaj malo, najstarija naselja grada Sarajeva, vratnik, kovači... Tamo su ti sve navijači Sarajevanikad_izvini je napisao/la: Svi papci koje znam i koji su šljegli u grad sa strane navijaju za tim koji se zove kao i grad u koji je šljegao, tzv. seljačka adaptacija![]()
ma , , nebitno sada ko navija svi znamo da stara mjesta navijajaju za FKS ! ali , care
šljegli u grad sa strane navijaju za tim koji se zove kao i grad u koji je šljegao, tzv. seljačka adaptacija![]()
Nije , to što se tim zove kao GRAD , oni navijaju jer su samo za FKS culi a za drugog nisu![]()
![]()
![]()
Druga stvar koja naravno ne mora nista znaciti, u mojoj zgradi ima dosta dosljaka, u mom haustoru pored mene samo jos 3-4 porodice su od prije rata tu, sve dosljaci, i gledam im svima svaki dan djecu kako se igraju u plavim dresovima. Sve go papak, ovi iznad mene, haj sto navijaju za Zelju vec nemaju osnovne elemente kulture, pustaju muziku u 12 navecer, bacaju opuske kroz prozor, istresaju krpe s mrvama kroz prozor na kojoj su ogulili jedno 3-4 glavice luka... A da sam znao da ce biti price o ovome, uslikao bi trenutak kad im je famElija dosla sa nekog sela kad ste igrali sa Borcem, poveli su i mlade u grad, da vidite sto su se sredile, ko da idu na teferic.
I onda mi neko kaze dosljaci navijaju za Sarajevo, pa dosljaci imaju kompleks od grada i kluba Sarajevo.
-
Pojma nemam hairlija, ali se moras sloziti da zagrljeni bas lijepo izgledajuHairlija je napisao/la:Gdje su se ovo slikali bekrija sta mislisbekrija1990 je napisao/la:Jel ovo Zijad Blekic - Gospoda![]()

I nemoj ni slucajno mijenjati avatar - u inat svima

ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
@bekrija
A znas li ti mozda sta znaci rijec fotomontaza

A znas li ti mozda sta znaci rijec fotomontaza

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

sad vidjeh...jooj jesi me provalioŽeljovac je napisao/la:Misliš Željezničar. Baš si mudrac.Esii TM87 je napisao/la: Ja bi poredao ovako to kitico 1.2.Sartid.Capljina.Besiktas.Basel.7.8.Torpedo.10![]()
Prepucavanja su vam glupa do bola.

respect za pljuvaca No.1

1921-2011
Samo kakvih gluposti procitah na zadnjih par stranica nevjerovatno

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Napravio sam nehotični lapsus. U rečenici sam izostavio "oni" što govori da su svi papci koje znam(jedna kategorija ljudi, nebitno odakle su) + oni koji su šljegli(druga kategorija ljudi,gdje je namjerno upotrebljen izraz "šljegli" a ne došli) navijaju za Torpedo.Elektrika je napisao/la:Ogranak vaše grupe čine ljudi porijeklom sa Kosova, dakle šiptari. I ti mi nešto ovdje govoriš ko je ko među navijačima. Pogledaj malo, najstarija naselja grada Sarajeva, vratnik, kovači... Tamo su ti sve navijači Sarajevanikad_izvini je napisao/la: Svi papci koje znam i ONI koji su šljegli u grad sa strane navijaju za tim koji se zove kao i grad u koji je šljegao, tzv. seljačka adaptacija![]()
Sarajlija sam i navijam za Želju. Nema veze odakle je ko kada se taj ne zna ponašati.
Samo papci + oni koji su šljegli mogu pričati, govoriti i vjerovati u "moj grad, moj klub", "naš grad, naša pravila". Samo (navijač) papak + onaj koji je šljegao može prisvojiti grad. Sarajevo pogotovo.
Njanje su specifična navijačka skupina

Ne čini te građaninom porijeklo nego šta nosiš u sebi

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
-
- Kontakt:
Zeljo - Sarajevo za titulu..konacno

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Spammate bez razloga...pustite morona nek uziva u svom moronskom cinu...
Sta reci za ligu ove sezone osim da je ludja od one proslogodisnje...(svake nam je godine tako)
A sto se mog kluba tice,kakvu smo predsezonu imali Boze podrzi da i u nastavku ovako igramo,kao do sad

Sta reci za ligu ove sezone osim da je ludja od one proslogodisnje...(svake nam je godine tako)
A sto se mog kluba tice,kakvu smo predsezonu imali Boze podrzi da i u nastavku ovako igramo,kao do sad

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Po ovome sto dosad vidim, prema meni stanje će biti ovako:
1.- 2. : Borac i Sarajevo
3.- 6. : Široki, Željo, Zrinjski, Čelik
1.- 2. : Borac i Sarajevo
3.- 6. : Široki, Željo, Zrinjski, Čelik
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Da mi je samo vidjeti, kad se kao furaš na objektivnost, šta si to vidio u Širokom?!
ima vidjeti tricu od rudara i cetvorku od TravnikaelSaik je napisao/la:Da mi je samo vidjeti, kad se kao furaš na objektivnost, šta si to vidio u Širokom?!

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

o čem ti bola?elSaik je napisao/la:Da mi je samo vidjeti, kad se kao furaš na objektivnost, šta si to vidio u Širokom?!
fino sam postavio Široki od 3 - 6 mjesta! kao i Željo, Zrinjski ,Čelik
sarajevo i borac će se boriti za 1.
nije to poredak
hahahahaha...ti se odma nasao uvrijeđen jer je tvoj Željo drugi a??

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ja ne znam sta vi toliko dizete taj Celik, prije nego sto je sezona i pocela svi govore ma Celik osvaja ovo ono, prva tri mjesta... Sezona pocela a Celik nista... Umjesto Celika bolje bi bilo da dizete Velez ili Olimpik
-
Hairlija je napisao/la:@bekrija
A znas li ti mozda sta znaci rijec fotomontaza![]()
Fotomontaza? Fakat ne kontam kako su mogli "fotomontirati" i ubaciti ovog debelog na sliku zajedno sa ovim igracem sarajeva. Fantasticno...sta sve moze danasnja tehnika

ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
- drajkula_zlo
- Kontakt:
bekrija1990 je napisao/la:Hairlija je napisao/la:@bekrija
A znas li ti mozda sta znaci rijec fotomontaza![]()
Fotomontaza? Fakat ne kontam kako su mogli "fotomontirati" i ubaciti ovog debelog na sliku zajedno sa ovim igracem sarajeva. Fantasticno...sta sve moze danasnja tehnika![]()
nije to do tehniike to je do tvog retardiranog mozga

- Barca u srcu
- Kontakt:
Dobili Zrinjski, Sarajevo umalo dobili, u zadnjim sekundama pri rezultatu 0-0, lopta izbačena sa gol crte, nakon toga primili gol, na ostalim gostovanjima primali glupe golove, a to će se valjda popraviti, a Borac bi možda i pobijedili da smo dobili Sarajevo.otwstw je napisao/la:Ja ne znam sta vi toliko dizete taj Celik, prije nego sto je sezona i pocela svi govore ma Celik osvaja ovo ono, prva tri mjesta... Sezona pocela a Celik nista... Umjesto Celika bolje bi bilo da dizete Velez ili Olimpik
Dakle, da smo Sarajevo dobili, sad bi vjerovatno imali 11 bodova i bili bi 2., ali eto taj šut je izbačen sa gol crte i zato smo sad iza 12.-13.
6 KOLO Premijer Lige BiH
Nakon reprezentativnih utakmica ubrzo starta novo kolo Premijer LIge BiH.
Parovi i moja prognoza:
Siroki Brijeg-Zeljeznicar 2 Kvalitet i atmosfera je na strani Zelje mada i Siroki Brijeg ima neku kvalitetu ali nakon osmice ide jedna lagana dvicica(2xPopovic)
Sarajevo-Borac BL 1X Ovdje se dvoumim izmedju 1 i x ali je Sarajevo u velikoj formi i uz podrsku navijaca ovdje bi trebala biti pobjeda domacina mada je Borac igracki najjaca ekipa u Lizi stoga se malo dvoumim
Celik-Olimpik 1 Celik bi se nakon male krize trebao vratiti pobjedama iako ni Olimpik nije los tim uz par prekaljenih internacionalaca al opet tu je domaci teren i navijaci nesto sto Olimpik nema
Velez-Zvijezda 1 Pomalo neocekivano Velez je 3 a svoj niz nastavljaju i u Mostaru protiv jedne lose gostujuce ekipe koja samo zna da se brani ali ce ipak nekako Sevko Okic zabiti pogodak Zvijezdi
Drina Z-Travnik 1 Drina napokon ostvaruje 1. pobjedu protiv mesara sa Pirote koji se samo brane u gostima a kuci samo udaraju
Sloboda-Leotar 1 Najsigurniji par kola nakon torpedovanja na Grbavici ide jedna lagana pobjeda od jedno 3:0. Leotar je ekipa koja ima par kvalitetnih igraca ali koji nisu fizicki pripremljeni stoga lahko gube utakmice
Slavija-Rudar P 1 Slavija nakon dugo vremena upisije bodove a mislim da bi se mogli lahko obracunat sa Rudar-ima i pobjediti sa jedno 2 razlike
Zrinjski-Buducnost 1 Netreba ni komentarisati Zrinjski dosta bolja ekipa od Buducnosti istoga 1 je neminovna
Parovi i moja prognoza:
Siroki Brijeg-Zeljeznicar 2 Kvalitet i atmosfera je na strani Zelje mada i Siroki Brijeg ima neku kvalitetu ali nakon osmice ide jedna lagana dvicica(2xPopovic)
Sarajevo-Borac BL 1X Ovdje se dvoumim izmedju 1 i x ali je Sarajevo u velikoj formi i uz podrsku navijaca ovdje bi trebala biti pobjeda domacina mada je Borac igracki najjaca ekipa u Lizi stoga se malo dvoumim
Celik-Olimpik 1 Celik bi se nakon male krize trebao vratiti pobjedama iako ni Olimpik nije los tim uz par prekaljenih internacionalaca al opet tu je domaci teren i navijaci nesto sto Olimpik nema
Velez-Zvijezda 1 Pomalo neocekivano Velez je 3 a svoj niz nastavljaju i u Mostaru protiv jedne lose gostujuce ekipe koja samo zna da se brani ali ce ipak nekako Sevko Okic zabiti pogodak Zvijezdi
Drina Z-Travnik 1 Drina napokon ostvaruje 1. pobjedu protiv mesara sa Pirote koji se samo brane u gostima a kuci samo udaraju
Sloboda-Leotar 1 Najsigurniji par kola nakon torpedovanja na Grbavici ide jedna lagana pobjeda od jedno 3:0. Leotar je ekipa koja ima par kvalitetnih igraca ali koji nisu fizicki pripremljeni stoga lahko gube utakmice
Slavija-Rudar P 1 Slavija nakon dugo vremena upisije bodove a mislim da bi se mogli lahko obracunat sa Rudar-ima i pobjediti sa jedno 2 razlike
Zrinjski-Buducnost 1 Netreba ni komentarisati Zrinjski dosta bolja ekipa od Buducnosti istoga 1 je neminovna
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.