a ispod njih u Goranima 101. repriza pozdrava proljecu.Raonffa je napisao/la:Zamisli helikopter pretražuje iznad Tušnjića, Grajana, Gorana...![]()
Pa pogledaj jarane. Iznenaditi ces se umijecem solomahera.
Moderator/ica: insider
a ispod njih u Goranima 101. repriza pozdrava proljecu.Raonffa je napisao/la:Zamisli helikopter pretražuje iznad Tušnjića, Grajana, Gorana...![]()
Zar je moguće?rasavoje je napisao/la:GRAS.
![]()
Kaze, dos'o Vucic u Sarajevo, ulazi u kafic, a konobar ga pita 'Jedan za sto?'
Jedan od boljih Bošnjaka, samo da ne krene stopama Edina Dervišhalidovića.Ramsey16 je napisao/la:
![]()
Ali strasan vokal je ovaj Mirza
Kud ćeš ranije snijeg.High je napisao/la:Kad će snijeg?Unofficialpage je napisao/la:Pratil ko Irmu?
Da si me zaboravila?Bosniacum Lilium je napisao/la: Da l' je moguće?
Ne znam ja ko je koga tu zaboraviorasavoje je napisao/la:Da si me zaboravila?Bosniacum Lilium je napisao/la: Da l' je moguće?
Eno, sve ja kriva.Bosniacum Lilium je napisao/la: Ne znam ja ko je koga tu zaboravio
Eh, ehrasavoje je napisao/la:Eno, sve ja kriva.Bosniacum Lilium je napisao/la: Ne znam ja ko je koga tu zaboravio
I, kad se trkamo?Bosniacum Lilium je napisao/la: Eh, eh
Pa ko će ih bendati, samo im se možeš smijatiVijadukt je napisao/la:a ispod njih u Goranima 101. repriza pozdrava proljecu.Raonffa je napisao/la:Zamisli helikopter pretražuje iznad Tušnjića, Grajana, Gorana...![]()
![]()
![]()
Ne haje niko ni 2% za njima.
Pa pogledaj jarane. Iznenaditi ces se umijecem solomahera.
Ja samo vozim dizele po ograničenju. Možemo ih samo odmjeriti čiji je ljepširasavoje je napisao/la:I, kad se trkamo?Bosniacum Lilium je napisao/la: Eh, eh
Pa zna se.Bosniacum Lilium je napisao/la: Ja samo vozim dizele po ograničenju. Možemo ih samo odmjeriti čiji je ljepši
Koji autic si uzelarasavoje je napisao/la:
Opa, kad su ti ovo dopustili da pises tekstoveOtelo je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.