FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Klare

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Klare » 09 sep 2017, 23:14

Dobro nije sramota izgubiti od trenera kakav je Nagelsman.

Dobro smo igrali prvo poluvrijeme, brzo lopta išla do gola, Coman na miss matchu nebrojeno puta, još samo da smo imali napadača :bale: , de nek još neko kaže kako je Levat među napadačkom elitom. :lolno:

Dadoše nam gol na trehu, doduše pošteno, Hummels :facepalm: , primaš 10 mil i nedospustivo je onako pristupiti svom poslu. Eto da je svaki dan u uredu pa bi bilo opravdano, ali jednom sedmično radiš tih 90 min, i doći prekoqurca na pos'o je za svaku osudu, kakva neprofesionalnost.

Coman će biti dostojna zamjena za jednog velikana, momče je nezaustavljivo, a zna i centrirati, ali napadača ni na mapi, uspio sa 5m neometen prečku očešati. :eh:

Toliso van utakmice, ali njega treba i razumiti, ne može on još uvijek konstantu držati, a da će biti pakleni veznjak, hoće! :!:

Ne zamjeram nešto Karlu, dobro smo igrali, tečno, ali nonšalancija nekih igrača nas je skupo koštala.
Sad ću još i drugo poluvrijeme da pogledam.

edit:evo odgledah i dp, pa može li lošije, nismo imali poštenog šuta, nismo uspjeli ni sekundu pritisnuti protivnika.
Ne, Coman još ne može biti nasljednik, ima veliki problem ulaska u sredinu, dakle njemu su u drugoj polutki samo zabranili pravolinijski kretnju i on je postao neupotrebljiv.
Prvo poluvrijeme odigrali vrlo dobro, drugo očajno. Nastavimo li pobjeđivati na mišiće i ponavljati ovakva izdanja neće nam biti lijepo gledati našeg Bayerna, nije Anceloti donio ništa dobrog poslije Pepa, evo i skoro 15 mjeseci poslije smjene trenera mi stojimo u istom, bez preciznog plana.
Ovo večeras nije bilo dobro, ko zna ima li entuzijazma u Karlo još da ovo razdrma.

Treba Negelsmana dogovoriti čim prije.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 10 sep 2017, 00:51

Po meni nije bilo lose unatoc glatkom porazu .Do njihovog prvog gola imali smo kontrolu i gol je visio u zraku i pitanje je uopce jeli njihov pogodak regularan.
Kasnije smo se malo pogubili i nije bilo to kako treba....
Ostaje muller kao vječna enigma ,carlo ga jednostavno ne koristi na pravi način stavljajuci ga tamo gdje ne moze igrati i to je posljedica njegove nevidljivosti kao i pogreske kod drugog pogotka gdje nonsalantno gubi duel gdje ne smije.Toliso također djeluje kao strano tijelo i ta dvojica igraca su najslabiji bili.
Nije mi jasno ni postavljanje riberia na klupu jer je 15dana bez utakmice i bio je sasvim spreman.Teza je današnja utakmica nego protiv belgijanaca u lp.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 10 sep 2017, 01:05

Ne zamjeram Matsu kod onog gola toliko, frajer izbio loptu i lagano seta jer konta da ce stati igra dok se lopta ne izbaci van terena i onda se izvodi aut, logicno jel :think:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 10 sep 2017, 01:59

Što se nervirate, i malo želje što sam imao uprava mi je ubila, sad samo gledam slike nove akademije, i divim se. :mrgreen:

Skupa pojačanja nisu problem ako imaš trenera koji iz kadra, a kod nas jest dobar, izvlači ono najbolje i najviše. Mi to nemamo. Muller je igrač sistema, nije individualac (sam je to govorio više puta), i promjena paradigme i filozofije kad je karlo došao na njega utiče najviše (nije li čudo što je prestao igrati nakon što pep otišao). Thiago je vaskrsnuo, zašto? Jer je individualac, tehničar, pogađa čovjeka loptom u oko, prolazi jedan na jedan lahko, dribling, šut sve a kod Pepa nije bio ovakav, zašto? Jer slabije igra igru bez lopte i imao je više zadaću da čuva prostor, pravi tačne pasove blizu, pokuša naći rupu i da formira trouglove.

Igrati na individualno, na neke zastarjele fazone kod ove naše gerijatrije ne pali više. Igraš totalni fudbal, otrkivaš mane protivniku tokom tekme, razbijaš bunkere ili ne postojiš. Ubačaji, bunker-kontre, ho-ruk ne igra više ulogu osim ako si Darmstadt i ta ekipa. Karlo koliko je pokazao u ovih 14 mjeseci ja više ne očekujem ništa i nema se potrebe nervirati.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 10 sep 2017, 10:59

Predvidjam Jamesu karijeru u Bayernu istu kao sto je imao Falcao u Jedinstvu

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 10 sep 2017, 11:52

Scholl je napisao/la:Predvidjam Jamesu karijeru u Bayernu istu kao sto je imao Falcao u Jedinstvu
to zakljucujes nakon 15 minuta prve utakmice, nakon povrede i odigrane kvalifikacijske utakmice za nacionalni tim

:tokralju: :tokralju:

Vidovita Džemila i saradnici trenutno zaposljavaju pa se prijavi :kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 10 sep 2017, 14:22

Mario Basler: “I have been told that Ancelotti has signed with a Chinese club.
“From what I understand, he could leave as soon as January because that is when the season in China starts.”
Basler added: “I cannot confirm it 100 per cent but my so.urce is very trustworthy.
Šta Mario priča :lol: .

Dajte nam momčinu sa avatara :kafa: .
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 10 sep 2017, 15:26

Nadam se da ima istine u ovome oko Carla i da ide u januaru. Trenutno izgledamo katastrofalno i vrijeme je da se desi neka veća promjena u klubu prije svega oko onih koji rukovode i odlučuju oko kluba. Poceti sa domaćim snagama u vidu Brazze i William na klupi

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 sep 2017, 16:24

Kakav Sagnol, daj Nagelsmanna! Treba njemacki trener da ovo malo dovede u red a i jednostavno takvi treneri najbolje funkcionisu u Bayi. Dakle nema nekog pretjeranog izbora a da valja, Tuchel-NE, Klopp ne moze, a Nagelsmann bi nam sjeo kao budali samar.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 10 sep 2017, 16:37

Ovom Basleru kokain isprao mozak.
Nece Carlo nigdje, barem do kraja sezone.
On je dosao zbog LP, pa cak i da ne osvojimu jeebenu BL.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 10 sep 2017, 17:01

phily je napisao/la:
Scholl je napisao/la:Predvidjam Jamesu karijeru u Bayernu istu kao sto je imao Falcao u Jedinstvu
to zakljucujes nakon 15 minuta prve utakmice, nakon povrede i odigrane kvalifikacijske utakmice za nacionalni tim

:tokralju: :tokralju:

Vidovita Džemila i saradnici trenutno zaposljavaju pa se prijavi :kafa:
care moj, ni u pripremnim nije pokazao nista

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 10 sep 2017, 17:23

Carlov osnovni problem je što je taktički sterilan, rigidna, jednostavna formacija i ciljano maksimiziranje učinka igračke kvalitete. To pada čim s druge strane ima avangardnijeg trenera, nego ko više razmišlja i fudbal doživljava manje plošno.

Vrhunski trener danas treba da bude avangarda, da svaku utakmicu ruje i kopa, ako nije tako onda ekipa treba da bude nakrcana vrhunskim talentom kao što je to npr. Real, a i on će imati problema kad ga zapane neko taktički 'zaguljen'.

Carla sam već nažalost otpisao, ne što mu igra ne izgleda dobro i što je jučer izgubio, već što tačno vidiš šta mu je cilj i da od tog nema fajde.

Bayern treba trenera koji je bar u korak s vremenom, a takvih nema previše. Meni bi prvi izbor bio Tuchel, drugi Nagelsmann, treći Favre.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 10 sep 2017, 17:25

1.Nagelsman
2. Favre
3. Japan

Meni Japan da izvines tek na 3. mjestu :mrgreen:

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 10 sep 2017, 18:36

Ma ja u biti Bayern poslije Juppa fula sa tajmingom kad kojeg trenera dovesti u biti fula sa odabirom trenera,znam da je poprilicno kriza za trenera sa renomeo ali da je Karlo dosao na onaj tim kojeg je Jupp ostavio siguran sam da bi bio ucinkovitiji za lp nego Pep.A vjerujem da sad Pep dodje nazad kod nas na ovakav roster mladi i stari da bi napravio rezultat,narocito jer je znao mladima igracima naci zicu.
Ttreba Karla pustiti da dokaze svoje znanje i da dokaze da vrijedi svoje plate,jer u nogometu je sve varljivo mozda ovaj Bayern na proljece naprosto sve pomete pred sobom.
VOLIM BAYERN

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 10 sep 2017, 18:42

Bundesliga je napisao/la:Kakav Sagnol, daj Nagelsmanna! Treba njemacki trener da ovo malo dovede u red a i jednostavno takvi treneri najbolje funkcionisu u Bayi. Dakle nema nekog pretjeranog izbora a da valja, Tuchel-NE, Klopp ne moze, a Nagelsmann bi nam sjeo kao budali samar.
Ako mislis na onog decka sto vodi hoffenheim onda se varas drug,kako da se jedan momak sa 28 godina autoritativno postavi Bayernovim svijezdama koji su njegovo godiste ili nesto malo mladji ne racunajuci na ove nase starkelje.
Ne kazem da decko nije dobar i da nekad nece biti trener u Bayernu ,ali tamo nekad kasnije kad bude imao 35+ godina kad ispece zanat
VOLIM BAYERN

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 10 sep 2017, 18:46

Nema to veze, ako si najjaci na poslu niko ne gleda godine. Mada kontam sta hoces reci.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 sep 2017, 19:26

isakovich je napisao/la:Ako mislis na onog decka sto vodi hoffenheim onda se varas drug,kako da se jedan momak sa 28 godina autoritativno postavi Bayernovim svijezdama koji su njegovo godiste ili nesto malo mladji ne racunajuci na ove nase starkelje.
Ne kazem da decko nije dobar i da nekad nece biti trener u Bayernu ,ali tamo nekad kasnije kad bude imao 35+ godina kad ispece zanat
Druze nema to veze koliko on ima godina. On je trener i vjerujem da zna rijesavati takve stvari, ima i karizmu i karakter. Kakvih 35 godina mislis da ga nece neko drugi klepiti do tad?
coelho41 je napisao/la:Meni Japan da izvines tek na 3. mjestu
:rol:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 10 sep 2017, 19:27

Sa'će Karlo pragmatik, izvuć ekipu pragmatički sa 70% posjeda i nemat pojma za šta ti treba posjed. Na žalost, ni Haso ni Sagnol nisu neki stručnjaci pa ni sa te strane niko ne može pomoći. Zasad smo u zarobljeništvu.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 10 sep 2017, 19:40

slika
Bankar će znati kako iskoristiti posjed :kafa:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 10 sep 2017, 19:52

Kakve smo mi q sreće, baš oadaberemo trenera (koji košta 15 mil) a nema pojma kako iskoristiti ove igrače nije je u toku. Upravu su prevarile njegove Lp preference ne uzimajući u obzir u kom kontekstu on te titule ima. Trebali su samo pogledati 3/17 domaća prvenstva trenirajući Parmu, Juve, Milan, Chelsea, PSG, Real, znači najjače ili drugu najjaču ekipu u ligi.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.