Košarkaška Reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Košarkaška Reprezentacija Srbije
Što bi Muta rekao sve je ovo normalno. Imajući u vidu da smo bez 7/8 najboljih košarkaša koje imamo, pogledala nas je i sreća i nekakva sportska pravda. Zaista odličan kostur kad je prvi rival u pitanju, prava prilika za još neka uigravanja, odmor i biće to rutinsko odrađivanje posla +20.
Očekivao sam nešto kvalitetniju utakmicu, veći otpor Belgije. Ličilo je na običan trening.
Pomalo brine šut za 3. I slobodna bacanja pojedinaca. Moraju se detalji poboljšati za odlučujuće bitke.
Pomalo brine šut za 3. I slobodna bacanja pojedinaca. Moraju se detalji poboljšati za odlučujuće bitke.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Kvota na Orlove citavih 1.03 
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Muta dominira na treninzima.
Nakic debitovao za seniore Reala.
Jos jedan veliki srpski biser iz 2001 godista debitovao za seniore , preciznije za Olimpijakos.
http://basketballsphere.com/pripreme-ol ... okusevski/
Radi se o Alekseju Pokusevskom(2001) , nije igrao na EP , kao ni Nakic.
Evo sta kaze njegov :
209cm bos naravno, raspon ruku 223cm. Tu je igra za u18, ali fizicki, posle povrede kolena od prosle zime, nije bio spreman ni fizicki ni kosarkaski 50%. Zato na ovom takmicenju nije ni igrao mnogo, 10-12 min po utakmici i na poziciji koja ga ne.zamara mnogo uglavnom 4. Inace igra stalno na mestu pleja i od letos je.prikljucen radu sa prvim timom i receno mu je od strane sprvog trenera da ce se spremati i igrati na pleju. Eto to je ukratko i nasiroko ... pozdrav za Vas.
Guraju ga sa 209 cm i rasponom ruku 223 na pleja,valjda znaju, sta rade ,strasan je biser!
Nakic, Pažin, Pokusevski, Popovic, Langovic, Tanaskovic , Karapandzic....
Ta generacija 2001
Jos jedan veliki srpski biser iz 2001 godista debitovao za seniore , preciznije za Olimpijakos.
http://basketballsphere.com/pripreme-ol ... okusevski/
Radi se o Alekseju Pokusevskom(2001) , nije igrao na EP , kao ni Nakic.
Evo sta kaze njegov :
209cm bos naravno, raspon ruku 223cm. Tu je igra za u18, ali fizicki, posle povrede kolena od prosle zime, nije bio spreman ni fizicki ni kosarkaski 50%. Zato na ovom takmicenju nije ni igrao mnogo, 10-12 min po utakmici i na poziciji koja ga ne.zamara mnogo uglavnom 4. Inace igra stalno na mestu pleja i od letos je.prikljucen radu sa prvim timom i receno mu je od strane sprvog trenera da ce se spremati i igrati na pleju. Eto to je ukratko i nasiroko ... pozdrav za Vas.
Guraju ga sa 209 cm i rasponom ruku 223 na pleja,valjda znaju, sta rade ,strasan je biser!
Nakic, Pažin, Pokusevski, Popovic, Langovic, Tanaskovic , Karapandzic....
Ta generacija 2001
Slabo odigrano protiv Madjara. Preopusteno.
Micic je tragedija.
Micic je tragedija.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Mi ako sa ovom ekipom uzmemo zlato,iduce EP 2021. ne treba ni igrati,vec nas krunisati dvostrukom krunom.
Mens sana in corpore sano.
onaj šut za tri poena Jovića danas... ne znam, glupo je izdvajati jedan potez i na osnovu njega tumačiti karijeru jednog igrača, ali ono je stvarno
Ali ajde, vidjeli smo na ovom turniru i Rubija i Kalatesa kako prangijau kao ludi, možda se i Jovke u ključnom trenutku metamorfiše i postane šuter. Ali kako sam se slatko nasmijao na onaj promašaj
Ali ajde, vidjeli smo na ovom turniru i Rubija i Kalatesa kako prangijau kao ludi, možda se i Jovke u ključnom trenutku metamorfiše i postane šuter. Ali kako sam se slatko nasmijao na onaj promašaj
- krlekapiten
- Kontakt:
S ovim sastavom oscilacije se podrazumijevaju.
Čestitke momcima na plasmanu u četvrtfinale. Protiv Italije moramo biti na jednom višem nivou.
Čestitke momcima na plasmanu u četvrtfinale. Protiv Italije moramo biti na jednom višem nivou.
Sve je ovo normalno. Momci odigrali koliko je potrebno da se dobije.
Na momente dosta kvalitetno, na momente baš neozbiljno.
Slijedi Italija i vjerujem prava Srbija.
Na momente dosta kvalitetno, na momente baš neozbiljno.
Slijedi Italija i vjerujem prava Srbija.
Biće teško protiv Italije, ali oni igraju neku čudnu košarku. Messina želi na mali broj poena, ekipa vršiti na veliki. Onda se tu pogube. U jednom trenu daju 6 tri a od toliko pokušaja, onda ne mogu okean sa broda da pogode.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zaustaviti kvalitetno Belinelija i Datomea i posao odradjen.
- alan_kardec
- Kontakt:
protiv Italije očekujem reakciju čitavog tima, nakon nešto lošije partije. Cijenim da u četvrtfinalu mnogo više zavisi od nas nego od njih. Ako budemo na nekom očekivanom nivou, oni mogu prangijati do Nove godine.
Uopšte nije loše što nam se desila Mađarska.
Uopšte nije loše što nam se desila Mađarska.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
$ " роваре " & % поново " $ % " (http://sportklub.rs/Kosarka/Eurobasket/ ... tirao.html), " " & је " ето ? овог $ ?.
О овој " је - " ? " " та " је " знана " $ %. У ' 2015-е ? јесте у $ " % " његовог ", $ ? $ ? $ (http://www.sportske.net/vest/kosarka/dj ... 24940.html), " наравно $ се " & су " $ ?, " % " " наступао за ? узрасте & ", $ " ".
' ?, " је он та "стара ?" " не ? " $ " разговора у јавност, је " " пута " (на & $ " ") $ је у ' ? ? " страна.
$ " у ' ", $ " на " " ? " " (а " & " " знају " """ $) & $ " " " & " ". Па не ' & се & &, " не ' $ ? је % & " & " $, $ ? је то ? ? ? ?, ? ето јест " " " " $ ? % " " (ПС; $ " " ' " у $ ?) " " " % ".
" & " ". ? је $ у ?, & ' је ?, отац ' је $ у ?, ? $ & ?, " ту % " " ? ? " $ " за ". " наравно / " " $ $ ? " / " $ ? је ? " за ту -, % је " " на ', " $ ? " " ? & - " ".
& се ова " протура у ' & " $ " $ " ", $ " " ?, " $ је ' $ ? & $ унесе $ " у & % "
О овој " је - " ? " " та " је " знана " $ %. У ' 2015-е ? јесте у $ " % " његовог ", $ ? $ ? $ (http://www.sportske.net/vest/kosarka/dj ... 24940.html), " наравно $ се " & су " $ ?, " % " " наступао за ? узрасте & ", $ " ".
' ?, " је он та "стара ?" " не ? " $ " разговора у јавност, је " " пута " (на & $ " ") $ је у ' ? ? " страна.
$ " у ' ", $ " на " " ? " " (а " & " " знају " """ $) & $ " " " & " ". Па не ' & се & &, " не ' $ ? је % & " & " $, $ ? је то ? ? ? ?, ? ето јест " " " " $ ? % " " (ПС; $ " " ' " у $ ?) " " " % ".
" & " ". ? је $ у ?, & ' је ?, отац ' је $ у ?, ? $ & ?, " ту % " " ? ? " $ " за ". " наравно / " " $ $ ? " / " $ ? је ? " за ту -, % је " " на ', " $ ? " " ? & - " ".
& се ова " протура у ' & " $ " $ " ", $ " " ?, " $ је ' $ ? & $ унесе $ " у & % "
Dize Doncicev cale sebi cijenu. Bjedno.
- alan_kardec
- Kontakt:
ja čak mislim da su neki razgovori Đorđevića sa jedne i Saše i Luke sa druge strane, vođeni još 2014. za vrijeme sp u Španiji, bar se tako moglo pročitati po medijima.
Prije toga sam čitao negdje izjavu Sašinu (možda izmišljenu) kako je on sam nudio sina ljudima iz KSS, ali su ga oni navodno iskulirali tada. Novinar u tom tekstu, sjećam se, direktno proziva Rakočevića i Kuzmanovića, kao oni će biti najkrivlji ako Srbija izgubi Luku.
Prije toga sam čitao negdje izjavu Sašinu (možda izmišljenu) kako je on sam nudio sina ljudima iz KSS, ali su ga oni navodno iskulirali tada. Novinar u tom tekstu, sjećam se, direktno proziva Rakočevića i Kuzmanovića, kao oni će biti najkrivlji ako Srbija izgubi Luku.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.