Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Virtu4l
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Virtu4l » 11 sep 2017, 00:09

Penal je smiješan, što smo svi na našoj temi i napisali.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

High

Post Postao/la High » 11 sep 2017, 00:10

Virtu4l je napisao/la:Penal je smiješan, što smo svi na našoj temi i napisali.
Ma ovima je sve čisto sve dok im politički stožer ne migne da nije.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 11 sep 2017, 00:11

High je napisao/la:
GradKamena1 je napisao/la:Gdje su sad ovi novinari ovog portala da pisu clanke i namjestenim utakmicama i kupljenim penalima?
I - šta onda? Kad vi pobijedite ogavnim penalom, onda se cerekate onim koji ukazuju na to, a kad ti drugi dobiju isti takav penal, onda provociraju vas dok cmizdrite. Obje strane znaju da je neregularno, samo što se mijenjate u ukazivanju i okretanju kako vama odgovara, ne pomišljajući da treba priznati da nije regularno bez obzira na to o kom je timu riječ.
Uopce ne cmizdrim boli me **** nastavimo li mi igrat kako igramo ne moze nikom penal nikakav pomoc,stvar je dvostruki pravila ovog portala,sto sad ne prozivaju nego ni rijeci o penalu.

High

Post Postao/la High » 11 sep 2017, 00:29

GradKamena1 je napisao/la:
High je napisao/la:
GradKamena1 je napisao/la:Gdje su sad ovi novinari ovog portala da pisu clanke i namjestenim utakmicama i kupljenim penalima?
I - šta onda? Kad vi pobijedite ogavnim penalom, onda se cerekate onim koji ukazuju na to, a kad ti drugi dobiju isti takav penal, onda provociraju vas dok cmizdrite. Obje strane znaju da je neregularno, samo što se mijenjate u ukazivanju i okretanju kako vama odgovara, ne pomišljajući da treba priznati da nije regularno bez obzira na to o kom je timu riječ.
Uopce ne cmizdrim boli me **** nastavimo li mi igrat kako igramo ne moze nikom penal nikakav pomoc,stvar je dvostruki pravila ovog portala,sto sad ne prozivaju nego ni rijeci o penalu.
Nisu ni ostali portali ništa bolji. Očigledno je da za 400 KM mogu pisati kako im ko diktira, bez ikakve etičke angažiranosti. Ovdje se može napraviti almanah ovakvih odluka, nakon kojih se dolazilo do trofeja i sl., kao i portal. Bio bi najposjećeniji.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 sep 2017, 00:33

Naš penal jeste smiješan i to je svako od nas napisao danas, a ja ga yebem ko je od njih napisao da je onaj Kajkutov penal smiješan. A prvi su ovdje danas došli srat o štimanju za Želju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 11 sep 2017, 00:35

Celik ko nekada Cesena ili sad Verona, natrpacemo u napad ovih raspalih "poznatih" napadaca, a u odbrani jbg..valjda cemo dat vise nego primit :D
=\_1921_/=

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 11 sep 2017, 00:36

Signore je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Mislio sam na našu ligu :D

Znam za ovo, nestalo je baš u yebenom trenutku, yebenom meču i svime što je on nosio :mrgreen:
Tu je struje nestalo u valjda najgorem mogucem mecu za nestati struje :lol:

A za nasu ligu bas i ne pamtim puno nestanaka. U glavi mi se vrte 2-3 mozda, al se ne sjecam niceg konkretno. I mislim da svakako nikad nije bilo ovako. Cini mi se da se jednom igralo pod svjetlom tri reflektora i prilicno sam siguran da je bilo na Pecari. Mislim da su oni i prije imali problema s tim reflektorima.
Signore, upravu si nestalo je prije 5 sezona na utakmici Siroki Zeljeznicar pola sata bilo na stadionu bez struje,u dogovoru obe sacekalo se sa popravkom. Neznam,sta je vcrs s reflektorima bilo al desava se i po liga petice kamoli u BiH.. :D
Samo jedno ime

sretan123
Kontakt:

Post Postao/la sretan123 » 11 sep 2017, 01:14

MortemHz je napisao/la:
sretan123 je napisao/la:
High je napisao/la:Kaznio ih je bog, jer ne prate maticu u košarci, u koju se tako rigidno kunu. :lol:
Hahahahahahaah samo da mi je tebe bilo vidjeti kakav si bio kad smo osvojili Kup protiv Sarajeva...nadam se da ti je faca bila gorka koliko si inače ljigav...
Kanto godine
i ove ti ne gine .i.
On nije bio kanta godine koliko se ja sjecam. :kafa:
A tko bi drugi bio nego ovaj isfrustrirani kompleksaš koji pokušava na forumu prodat svoju plitku filozofiju i pokazat nekakvu zavidnu načitanost ljudima koji boli k...c za njega jer jbga u realnom svijetu ga ne može nitko slušat valjda dulje od 2 minute.

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 11 sep 2017, 05:49

Šta će bit. Grmilo i sjevalo nevrijeme. Iskočio sigurnosni osigurač, pošto ostali stadioni nemaju agregat kao Pecara. Dogodi li se ovakvo nešto. Utakmica bi se igrala za 24h. Primjer: Zrinjski-Rudar orije par sezona. Ipak najbitnije. Široki pobjedio i nastavlja prema vrhu. :opaopa:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 11 sep 2017, 06:29

penke je napisao/la:
Signore je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Mislio sam na našu ligu :D

Znam za ovo, nestalo je baš u yebenom trenutku, yebenom meču i svime što je on nosio :mrgreen:
Tu je struje nestalo u valjda najgorem mogucem mecu za nestati struje :lol:

A za nasu ligu bas i ne pamtim puno nestanaka. U glavi mi se vrte 2-3 mozda, al se ne sjecam niceg konkretno. I mislim da svakako nikad nije bilo ovako. Cini mi se da se jednom igralo pod svjetlom tri reflektora i prilicno sam siguran da je bilo na Pecari. Mislim da su oni i prije imali problema s tim reflektorima.
Signore, upravu si nestalo je prije 5 sezona na utakmici Siroki Zeljeznicar pola sata bilo na stadionu bez struje,u dogovoru obe sacekalo se sa popravkom. Neznam,sta je vcrs s reflektorima bilo al desava se i po liga petice kamoli u BiH.. :D
Takođe je nestalo struje u Lištici jedne godine kad je igrala mlada repka protiv nekog
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 11 sep 2017, 08:02

Hrvatska -BiH mladi prijateljska..ne Listica nego Široki.
Samo jedno ime

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 sep 2017, 10:50

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 11 sep 2017, 11:03

kako masla jagoda isti ja ibogami kad sazenom se svadzam pase iz vlacim da ce mo slijedece godine namore a sutrace poklon za rodzendan joj jagoda jesi pokvaren istisi ko ija heheheeh
menstrual

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 sep 2017, 11:58

Ugrovacaboy je napisao/la:Šta će bit. Grmilo i sjevalo nevrijeme. Iskočio sigurnosni osigurač, pošto ostali stadioni nemaju agregat kao Pecara. Dogodi li se ovakvo nešto. Utakmica bi se igrala za 24h. Primjer: Zrinjski-Rudar orije par sezona. Ipak najbitnije. Široki pobjedio i nastavlja prema vrhu. :opaopa:
Odakle tebi info da ostali nemaju agregat ko Pecara :hmmmmm:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 11 sep 2017, 12:07

Grbavica ima veliki agregat, nema dvije godine da je postavljen.
- Zeljeznicar -

High

Post Postao/la High » 11 sep 2017, 12:08

samirr je napisao/la:Zeljo ni uz pomoc sudija nece osvojiti - nemaju kvalitet.
:kafa:

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 11 sep 2017, 12:18

staragarda je napisao/la:
Ugrovacaboy je napisao/la:Šta će bit. Grmilo i sjevalo nevrijeme. Iskočio sigurnosni osigurač, pošto ostali stadioni nemaju agregat kao Pecara. Dogodi li se ovakvo nešto. Utakmica bi se igrala za 24h. Primjer: Zrinjski-Rudar orije par sezona. Ipak najbitnije. Široki pobjedio i nastavlja prema vrhu. :opaopa:
Znam jer nemaju licence stadioni. Uefa ima jasne kriterije. Što treba imati jedan stadion. Za Grbavicu nisam znao. A i rasvjeza koliko znam Vam nije radila jedno duže vrijeme. Što se tiče tog dijela. Protiv prirode ne možeš. Kad dođe nevrijeme to je to. Dogodi se jednom u 5-6 godina. Ništa specijalno.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 sep 2017, 12:30

Ugrovacaboy je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Znam jer nemaju licence stadioni. Uefa ima jasne kriterije. Što treba imati jedan stadion. Za Grbavicu nisam znao. A i rasvjeza koliko znam Vam nije radila jedno duže vrijeme. Što se tiče tog dijela. Protiv prirode ne možeš. Kad dođe nevrijeme to je to. Dogodi se jednom u 5-6 godina. Ništa specijalno.
Jarugo, prosle godine na Tusnju je postavljen najsavremeniji agregat za pomocno napajanje... Grbavica,Bilino takodjer...nisam ja nista rekao za vrijeme-nevrijeme....govorim za agregat konkretno....a Tusanj nema licencu od UEFA zbog drugih stvari
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 11 sep 2017, 12:45

Sta sudija pade zbog SDA projekta pa to je zalosno
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 sep 2017, 13:07

Tako ti je to moj Grbiću, kad sviraš šta ne treba, a na očigledne penale odmahuješ rukom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []