Eurobasket 2017
Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88
Re: Eurobasket 2017
dobre guzove ima Belma
Ma bili bi oni jači i konkurentniji sigurno, vjerujem da bi i Aco postavio drugačiji sistem da je imao još neke igrače.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- invincible1921
- Kontakt:
Iako sam se nadao da su prve dvije utakmice samo loši dani, pa čak se i ponadao da je ovo ozbiljna rep nakon utakmice sa spanijom ponovo se pokazalo da je Hrvatska smijesna ekipa...Saric da je mozda fudbaler i zadnji vezni bio bi vrhunski igrac, ali ovo sto igra u kosarci ne pije vode. Bar ne u onom obimu koji bi trebao hrvatskoj za nesto vise. Bogdanovic klasika ...ko u neko davno vrijeme u ciboni ubaci 30 bez obzira koliko ekipa njegova izgubila
Shved najbolji igrac van NBA ko je pogledo i jednu utakmicu Khimkija mogao je to zakljuciti. Covjek je igrao u polu-pro fizickoj spremi vjervatno sa minimalno treninga i udje sa klupe ubaci 20 poena za cetvrtinu i ode odmorit
i pored svega nikakve fizicike predispozicije...svaka cast majstore
Španci po meni u finalu
Srbija.Italija...moze svasta bit. Ocekujem utakmicu 69;61...zavisit ce puno od bogdana
Naravno moram se dotaci i ovih grupa. Grupa u kojoj je bila Hrvatska imala je tri ekipe koje ne bi imale nijednu pobjedu u drugim grupama, a CG maksimalno jednu...
Shved najbolji igrac van NBA ko je pogledo i jednu utakmicu Khimkija mogao je to zakljuciti. Covjek je igrao u polu-pro fizickoj spremi vjervatno sa minimalno treninga i udje sa klupe ubaci 20 poena za cetvrtinu i ode odmorit
Španci po meni u finalu
Srbija.Italija...moze svasta bit. Ocekujem utakmicu 69;61...zavisit ce puno od bogdana
Naravno moram se dotaci i ovih grupa. Grupa u kojoj je bila Hrvatska imala je tri ekipe koje ne bi imale nijednu pobjedu u drugim grupama, a CG maksimalno jednu...
=\_1921_/=
-
bordobijeli
- Kontakt:
on ima jako dobre fizicke predispozicije nije sve u misicima i snazi , jako je eksplozivan ,lagan ,motorican ,brz izbacaj . nema misicne mase al kosarka je nije dzudo.invincible1921 je napisao/la:Iako sam se nadao da su prve dvije utakmice samo loši dani, pa čak se i ponadao da je ovo ozbiljna rep nakon utakmice sa spanijom ponovo se pokazalo da je Hrvatska smijesna ekipa...Saric da je mozda fudbaler i zadnji vezni bio bi vrhunski igrac, ali ovo sto igra u kosarci ne pije vode. Bar ne u onom obimu koji bi trebao hrvatskoj za nesto vise. Bogdanovic klasika ...ko u neko davno vrijeme u ciboni ubaci 30 bez obzira koliko ekipa njegova izgubila![]()
![]()
Shved najbolji igrac van NBA ko je pogledo i jednu utakmicu Khimkija mogao je to zakljuciti. Covjek je igrao u polu-pro fizickoj spremi vjervatno sa minimalno treninga i udje sa klupe ubaci 20 poena za cetvrtinu i ode odmorit![]()
![]()
![]()
Španci po meni u finalu![]()
- invincible1921
- Kontakt:
Ma naravno da ima ja sam se malo glupo izraziobordobijeli je napisao/la:on ima jako dobre fizicke predispozicije nije sve u misicima i snazi , jako je eksplozivan ,lagan ,motorican ,brz izbacaj . nema misicne mase al kosarka je nije dzudo.invincible1921 je napisao/la:Iako sam se nadao da su prve dvije utakmice samo loši dani, pa čak se i ponadao da je ovo ozbiljna rep nakon utakmice sa spanijom ponovo se pokazalo da je Hrvatska smijesna ekipa...Saric da je mozda fudbaler i zadnji vezni bio bi vrhunski igrac, ali ovo sto igra u kosarci ne pije vode. Bar ne u onom obimu koji bi trebao hrvatskoj za nesto vise. Bogdanovic klasika ...ko u neko davno vrijeme u ciboni ubaci 30 bez obzira koliko ekipa njegova izgubila![]()
![]()
Shved najbolji igrac van NBA ko je pogledo i jednu utakmicu Khimkija mogao je to zakljuciti. Covjek je igrao u polu-pro fizickoj spremi vjervatno sa minimalno treninga i udje sa klupe ubaci 20 poena za cetvrtinu i ode odmorit![]()
![]()
![]()
Španci po meni u finalu![]()
=\_1921_/=
Dobar je Shved, al' i on ako ga ne krene ili ako mu ne odgovara sudijski kriterij zna da poludi, sjećam se jedne tekme finalne serije protiv CSKA prošle sezone, lik poludio nije mogao ništa pogoditi, tako da ga i to zna ukopati nekada, a da je igračina jeste sigurno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- invincible1921
- Kontakt:
E nisam tu gledo znam kad ga stavim vise da je veca sansa da ce to doc nego da ce svanutRaonffa je napisao/la:Dobar je Shved, al' i on ako ga ne krene ili ako mu ne odgovara sudijski kriterij zna da poludi, sjećam se jedne tekme finalne serije protiv CSKA prošle sezone, lik poludio nije mogao ništa pogoditi, tako da ga i to zna ukopati nekada, a da je igračina jeste sigurno.
=\_1921_/=
Njemacka - Spanija 40% - 60%
Slovenija - Letonija 51% - 49%
Grcka - Rusija 51% - 49%
Italija - Srbija 55% - 45%
Nema ''setanja'' do medalje/titule - trebace ovde krv i znoj propisat' za svaku pobjedu...
To ko ne ''kuzi'' - ne razumije ovu prelijepu igru...
Grcka - Rusija 51% - 49%
Nema ''setanja'' do medalje/titule - trebace ovde krv i znoj propisat' za svaku pobjedu...
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!
Hahahaha, ma dobro on je skorerska mašina, al' eto ima nekih svojih bubica koje su razlog zašto nije uspio u NBA, između ostalog.invincible1921 je napisao/la:E nisam tu gledo znam kad ga stavim vise da je veca sansa da ce to doc nego da ce svanutRaonffa je napisao/la:Dobar je Shved, al' i on ako ga ne krene ili ako mu ne odgovara sudijski kriterij zna da poludi, sjećam se jedne tekme finalne serije protiv CSKA prošle sezone, lik poludio nije mogao ništa pogoditi, tako da ga i to zna ukopati nekada, a da je igračina jeste sigurno.
-
bordobijeli
- Kontakt:
prosle su ekipe koje igraju timsku kosarku . ko pegla loptu i uzda se u jednog ili dva igraca nece u polufinale , mene najvise dojmila LetonijaMirko je napisao/la:Njemacka - Spanija 40% - 60%
Grcka - Rusija 51% - 49%
Jedino nekako za Španiju mogu reći sa sigurnošću da ide do polufinala, jer objektivno Njemačka nema kvalitet da ugrozi Špance.
Čisto sumnjam da mogu ponoviti onakav šuterski dan kao protiv Francuza, a i da ga ponove upitno je koliko će to biti dovoljno protiv Španije, s obzirom da je i Francuska bila katastrofalna na toj utakmici protiv Njemačke, a bili su loši i u mečevima grupne faze.
Schrodera mogu limitirati, a u principu i ne moraju, on će opet dati svojih 15-20 poena minimalno, a i da dadne 40 to im ništa neće značiti ako ostali ne budu na visokom nivou, u šta iskreno sumnjam.
Čisto sumnjam da mogu ponoviti onakav šuterski dan kao protiv Francuza, a i da ga ponove upitno je koliko će to biti dovoljno protiv Španije, s obzirom da je i Francuska bila katastrofalna na toj utakmici protiv Njemačke, a bili su loši i u mečevima grupne faze.
Schrodera mogu limitirati, a u principu i ne moraju, on će opet dati svojih 15-20 poena minimalno, a i da dadne 40 to im ništa neće značiti ako ostali ne budu na visokom nivou, u šta iskreno sumnjam.
Odgledah ponovo cio mec u reprizi.
Ne kontam zasto ova djecurija pljuje i omalovazava Sarica?!
Mec je prelomljen u trecoj cetvrtini. Dario je odigrao u tom periodu najpozrtvovanije u hrv. reprezentaciji. U odbrani je igrao bukvalno sam. Rusi su namjerno probijali Zorica i Tomasa. Na njega nisu isli.
Mec su odlucili Bazarevic i Petrovic. Bazarevic u trecoj cetvrtini vuce potez meca: uvodi ''dosadnog'' Fridzona i tabadziju Antonova koji su omogucili Svedu da se razmahne. Dotle istovremeno Petrovic punih 6 (sest!) minuta ima bukvalno dva igraca manje na parketu: Ramljaka i Popovica. I ne reaguje!
Rezultat: od -4 do -15 i cao djaci! Poslednja cetvrtina je bila samo ocekivani epilog. Hrvati nisu imali promil sanse da se vrate u mec.
Ono sto Popovic igra je neopisivo. Bezglavo majmunsko skakutanje i izmicanje u odbrani. Ocjena: nuletina! Diletantizam.
Ako jedan trener ocekuje da mu igrac u 36. godini zivota proigra obranu, onda taj covjek zaista nije normalan...
Zao mi je Darija. Bojana ne, zbog onog seljackog ''je*acu cu ja mater nekom ovde'' Teodosicu u Riju. Nauci da gubis covjece!
I poseban naklon Gospodinu Dinu Radji.
Malo je onakve gospode, rijetko pozitivan lik...
Mec je prelomljen u trecoj cetvrtini. Dario je odigrao u tom periodu najpozrtvovanije u hrv. reprezentaciji. U odbrani je igrao bukvalno sam. Rusi su namjerno probijali Zorica i Tomasa. Na njega nisu isli.
Mec su odlucili Bazarevic i Petrovic. Bazarevic u trecoj cetvrtini vuce potez meca: uvodi ''dosadnog'' Fridzona i tabadziju Antonova koji su omogucili Svedu da se razmahne. Dotle istovremeno Petrovic punih 6 (sest!) minuta ima bukvalno dva igraca manje na parketu: Ramljaka i Popovica. I ne reaguje!
Ono sto Popovic igra je neopisivo. Bezglavo majmunsko skakutanje i izmicanje u odbrani. Ocjena: nuletina! Diletantizam.
Ako jedan trener ocekuje da mu igrac u 36. godini zivota proigra obranu, onda taj covjek zaista nije normalan...
Zao mi je Darija. Bojana ne, zbog onog seljackog ''je*acu cu ja mater nekom ovde'' Teodosicu u Riju. Nauci da gubis covjece!
I poseban naklon Gospodinu Dinu Radji.
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!
Šarića svi vole, ali je odigrao jednu od najgorih utakmica u dresu reprezentacije. Naravno da je trener glavni krivac, ali realno on bi trebao bit drugi igrač, a odigrao je jako loše.
Nije njemu Aco kriv što uzima glupe šuteve, ne znam jel bilo 2-12, od toga je valjda pola nerezonskih dugih dvica. Ne ide te čovječe, nemoj forsirat. Krivim Acu jer ga nije prije izvadio. On mora skontat da je to samo košarka jbena, ne da ga emocije toliku vuku.
Šta kaže, Bojan ne zna da gubi radi jedne rečenicu u ljutnji
. On je primjer sportaša, za razliku od nekih drugih. Toliko o tome.
Meni je jedino žao njega od svih, i žao mi je na šta smo potrošili njegov prime. 20 godina jada i čemera u struci, 2 na 5 možeš igrat u mladjim uzrastima, ali ne ide u ozbiljnoj košarci.
Vrijeme je da se odyebe većina igrača, bez obzira šta su se uvijek odazivali, luzeri su. Uvest Darija još u taj film bi bilo tragično, a krenuo je tim stopama.
Nije njemu Aco kriv što uzima glupe šuteve, ne znam jel bilo 2-12, od toga je valjda pola nerezonskih dugih dvica. Ne ide te čovječe, nemoj forsirat. Krivim Acu jer ga nije prije izvadio. On mora skontat da je to samo košarka jbena, ne da ga emocije toliku vuku.
Šta kaže, Bojan ne zna da gubi radi jedne rečenicu u ljutnji
Meni je jedino žao njega od svih, i žao mi je na šta smo potrošili njegov prime. 20 godina jada i čemera u struci, 2 na 5 možeš igrat u mladjim uzrastima, ali ne ide u ozbiljnoj košarci.
Vrijeme je da se odyebe većina igrača, bez obzira šta su se uvijek odazivali, luzeri su. Uvest Darija još u taj film bi bilo tragično, a krenuo je tim stopama.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- invincible1921
- Kontakt:
Mirko je napisao/la:Odgledah ponovo cio mec u reprizi.
Mec su odlucili Bazarevic i Petrovic. Bazarevic u trecoj cetvrtini vuce potez meca: uvodi ''dosadnog'' Fridzona i tabadziju Antonova koji su omogucili Svedu da se razmahne. Dotle istovremeno Petrovic punih 6 (sest!) minuta ima bukvalno dva igraca manje na parketu: Ramljaka i Popovica. I ne reaguje!Rezultat: od -4 do -15 i cao djaci! Poslednja cetvrtina je bila samo ocekivani epilog. Hrvati nisu imali promil sanse da se vrate u mec.
I poseban naklon Gospodinu Dinu Radji.Malo je onakve gospode, rijetko pozitivan lik...
znaci ti si cuo sta je Bojan rekao Milosu
- alan_kardec
- Kontakt:
pa ne čuje se, ali se fino vidi i može se pročitati sa usana da Bogdanović nekome psuje majku. Imam snimak tekme, baš sam sad gledao, mislim da ne psuje Teu, kao što reče @Mirko, već Kaliniću (kojem provociranje nije strano), dok ga Teo smiruje. U svakom slučaju, ružan pa i seljoberski gest Bogdanovića.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Meni je Bogdanovic oduvijek malo antipatican, ali to je nevidjeni pobjednik, covjek koji nikad nije odbio igrati za reprezentaciju i koji nikad ni u jednom mecu nije podbacio, a to zavredjuje maksimalno postovanje.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ja se ne mogu oteti utisku da je Srbija kompletna da bi se prosetala do titule. Po meni Spanci nista specijalno popunjeni su na pleju i na centarskoj poziciji. Sto im ne igra Abrines nikako? Cetvorku im krpi Gasol i Sastre, tricu igraju Huanco Hernangomez i San emeterio kao i dvojku gde im igra Navaro i pomalo Caco
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Realno dosta ovih što je prošlo zavisi od jednog ili dva igrača, npr Švabe od Šredera, Janezi od Gogija i Luke, Rusi od Shveda, gdje oni baš odskaču kvalitetom, donekle i Porzingis u Latviji.bordobijeli je napisao/la:prosle su ekipe koje igraju timsku kosarku . ko pegla loptu i uzda se u jednog ili dva igraca nece u polufinale , mene najvise dojmila LetonijaMirko je napisao/la:Njemacka - Spanija 40% - 60%
Grcka - Rusija 51% - 49%
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Saric je precijenjen igrac kao i Bobi Marjanovic, s tim sto ce Bobi nesto osvojit, drugi tesko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.