Umjetnost brateDerdiyok je napisao/la:Šta je ovo ba
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Karlo je Maca oboje su presli na ekavicu 
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Evo moje mace
Ne mozes istjerat vani da si ne znam sta, glumi da spava

I on ga je popubeepPegi10 je napisao/la:Karlo je Maca oboje su presli na ekavicu
® GONGASHI POWERHOUSE ®

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pitaj Lilija.Mokes je napisao/la:
Koji autic si uzela
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ovo već možeVijadukt je napisao/la:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kakvo bi vrijeme sutra moglo biti u glavnom gradu?Unofficialpage je napisao/la:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ponosno bajam da sam jedan od prvih (ako ne i prvi) pobornik sašizma i sabahudinocentrizma, što vuče korijene još od 2004. godine - iz klupa u osnovnoj. Od tad sam štovao njegov artizam, jal u razgovornom jeziku, jal van toga, skidajući na kompjuter sve njegove intervjue, u kojima sam saznao da najviše voli jesti ribu i da na PES-u uzima najčešće Barsu, ali i nastupe i spotove. Kakvih sve imam njegovih klipova - ni sami ne znate. A tek kad mi rekoše da ličimo - avaj! Ali, što bi Dizdar rekao, staza uspona / od gnijezda do zvijezda, jer sam trpio česte komentare da Sabahudin nikad neće uspjeti i da će ostati dokoni kvaziumjetnik, na šta sam mahao rukom, maštajući o njemu i dodiru ispred Ježa, kad me je ramenom zahvatio, što je bio znak Božiji da će postati to što jeste.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Derdiyok je napisao/la:Ove tri su meni ubjedljivo najbolje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
E čuj Trifunović mu pisaoHigh je napisao/la:Derdiyok je napisao/la:Ove tri su meni ubjedljivo najbolje.Sergej je ovu pisao.![]()
Sad ozbiljno. Fakat gotivim njegove pjesme, svaka je dobra, ali mišljenja sam da se ne može niko od njih porediti sa Proeskim. Kako si ti pratio/pratiš Sašu tako sam ja sve vezano za njega.
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 11 sep 2017, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Sa dvadesetišest godina je napravio karijeru, kakvu neki neće moći za pedeset godina pjevanja. Cijenjen je bio na svakom koraku, od rodne Makedonije gdje je sve pjesme radio na svom maternjem jeziku, pa do ostatka Jugoslavije i na "našem" jeziku. Puno je sve dvorane, bio veliki humanitarac...
Da prostite sjećam se sa deset godina trebao na bus za školu, ali bio sam na WC, pogledam na sat 6:25, završio i odlazim na bus. Dolazim kući, teletekst i nevjernica, sestra i ja smo ga slušali.
Baš skoro, prije možda dvadesetak dana sam gledao snimke tog kobnog dana.
Današnja djeca hodaju selom i slušaju na mobitelu neku žnj muziku.
Ja se sjecam da sam bio prva smjena u skoli i Berin ( onaj sto je bio sa Sikom i Lelom kad su ubili Mrnjavca ) govori da je umro Tose. Haj, poznavajuci njega i njegovo glupiranje po skoli kontam zayebancija neka, kad i drugi pocese pricati. Ja nisam vjerovao dok nisam kuci dosao. Dosta naroda je pocelo slusati njegove pjesme nakon smrti, shvativsi kakav je to, kao sto ti rece, covjek i humanitarac bio. Iskreno, mislim da je jedini pjevac cije sve pjesme znam napamet. Nas jezik, makedonski, vlaski, slovenski, engleski... Malo nakon smrti su se pojavile price da je bilo par pjesama i na spanskom medjutim nikad nisam uspio naci. Kasnije je izasla dezinformacija.
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Za oficira ?Vijadukt je napisao/la:Hoce li se neko prijaviti u OS BIH
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Poslijepodne kiša. Cijelu BiH će do kraja dana kiša zahvatiti.Aerials je napisao/la:Kakvo bi vrijeme sutra moglo biti u glavnom gradu?Unofficialpage je napisao/la:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.