FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nego, šta kažete na novog Bekića? Je li ga drmnuo Musemić? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dvije sezone nam pije krv na slamku. Sad mora da dvije sezone odigra k'o Marcos Alonso da bih rekao da je "novi".High je napisao/la:Nego, šta kažete na novog Bekića? Je li ga drmnuo Musemić?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Orangina85
- Kontakt:
Subota, vjerovatno slican termin ovome 16:30Sabinho je napisao/la:Zna li se je li sa SB igramo u sub ili ned?
Od 18:37 pa nadalje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Baca mi na Ruddyja Vollera ovako, isti su jbt.High je napisao/la:
Od 18:37 pa nadalje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dobro si. 
-
Historicar
- Kontakt:
Volio bih protiv sirokog u sredini gledati trokut Stanojević - Adukor - Rahmanović
Heric- Adukor/Stanojevic- AmarHistoricar je napisao/la:Volio bih protiv sirokog u sredini gledati trokut Stanojević - Adukor - Rahmanović
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mozda i bude bas tako.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Evolution87
- Kontakt:
Sta ti je igracina. Morali dovesti trojicu u sredinu da zamijene rustem pasu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trpate Aduku u startnu, a niko ne zna kakav je igrac. Meni svejedno ko igra u sredini samo da malom Hericu ostane mjesto. Steta bi bila da sad ide na klupu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Kada imaš širinu u veznom redu tada možeš igrati presing cijelu utakmicu, pojedeš protivnike u sredini, ako se vezni igrać iscrpi ima ko da ga mijenja.pasica je napisao/la:Trpate Aduku u startnu, a niko ne zna kakav je igrac. Meni svejedno ko igra u sredini samo da malom Hericu ostane mjesto. Steta bi bila da sad ide na klupu.
Znaći svi će imati priliku da igraju.
Mijenjati po Čalinom receptu 90+ minuta.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Ja mislim da ce igrati ista postava ko protiv borca, mozda lelic lijevo a krste u sredinu.
UPRAVA NAPOLJE!
Ja miline od igre i rezultata a posebno zbog činjenice da je 9 igrača ispod 21 godinu bilo u zapisniku, od toga igralo njih 6, dvojica asistirala i jedan dao gol. Bravo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Septerra je napisao/la:Ja miline od igre i rezultata a posebno zbog činjenice da je 9 igrača ispod 21 godinu bilo u zapisniku, od toga igralo njih 6, dvojica asistirala i jedan dao gol. Bravo!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Da li je Husref išta rekao za crnca, valja ne valja, nije u formi, jeste u formi, biće pojačanje, isl. ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa ne gori pod nogama da sad Adukor mora obavezno igrati i to od pocetka. Ocekujem da se ne mijenja puno, ocekujem Rahmana na desetki jer je dobar i prema nazad, samo ne znam sta cemo sa Krstom onda? Na dm Saric i Stanojevic, kasnije uvesti Herica umjesto Sarica..mislim mali milion kombinacija ima
Samo treba pogoditi pravu 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Sta mislite hocemo li moc duplu napasti, sad poslije ovakve dominacije nad fisovcima, svima se gace tresu. Evo Vlado vec dao ostavku a u Listici struju iskljucili, jos samo da kablove smotaju.
Jel to jos niko nije spomenuo pisanje.
Jel to jos niko nije spomenuo pisanje.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Pika li se kao dupla ako budemo prvi u LZO i pored toga osvojimo KUP? 
Ma nema šanse da Adukor bude u početnom sastavu protiv Lištice.