Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Unofficialpage je napisao/la:Poslijepodne kiša. Cijelu BiH će do kraja dana kiša zahvatiti.Aerials je napisao/la:Kakvo bi vrijeme sutra moglo biti u glavnom gradu?Unofficialpage je napisao/la:
Nemam kišobran.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Pik ja.Vijadukt je napisao/la:Hoce li se neko prijaviti u OS BIH
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Da.jasmin10 je napisao/la:Za oficira ?Vijadukt je napisao/la:Hoce li se neko prijaviti u OS BIH
volis grah sa pecenicomrasavoje je napisao/la:Pik ja.Vijadukt je napisao/la:Hoce li se neko prijaviti u OS BIH
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
rasavoje je napisao/la:Pik ja.Vijadukt je napisao/la:Hoce li se neko prijaviti u OS BIH

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kawhi je napisao/la:Cuj Tose se spominje bez Tajno moja.
Nabroj tri najbolje Sabahudinove pjesme.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kome da verujem, lagala me il ne lagala i branim.High je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Cuj Tose se spominje bez Tajno moja.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Korak do dna, Ponosna na nas, Jedina si vredela.Kawhi je napisao/la:Kome da verujem, lagala me il ne lagala i branim.High je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Cuj Tose se spominje bez Tajno moja.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Vise volim komandovati.miki_92 je napisao/la:rasavoje je napisao/la:Pik ja.Vijadukt je napisao/la:volis grah sa pecenicom![]()
Nisi vise mog'o skrivati bjegunca?
Ste 'e smijesno?
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Džematlija.Rokoko87 je napisao/la: Korak do dna, Ponosna na nas, Jedina si vredela.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Prison break vol Visoko završena prva sezona 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Im'o pomagace i frajer se sakrio u Visokom... ej, sad ce vise ljudi guliti jer se levat sakrio u Visokom
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
15 ljudi palo da bi on vidio piramidesljivo je napisao/la:Im'o pomagace i frajer se sakrio u Visokom... ej, sad ce vise ljudi guliti jer se levat sakrio u Visokom
Još nabi trošak državi bezveze, valja sad njih tolike idržavati
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- alan_kardec
- Kontakt:
imam jedno pitanje vezano za pik/olx.
Već duže vrijeme prodajem neku wifi antenu i sad me zove neki lik iz Gradiške, Mirza se zove, kaže hoće da kupi antenu preko ove premium narudzbe. I sad pošto nisam nikad tu premium narudzbu radio, nije mi jasan postupak. Ja ako prihvatim tu narudzbu, jel ja čekam da taj neki kurir dođe po antenu ili je trebam nositi negdje nekom dostavljaču (euroexpress...). Sa ovim likom što hoće da kupi se skoro ništa nisam mogao razumjeti jer slabo priča naš jezik, očito živi negdje vani.
Već duže vrijeme prodajem neku wifi antenu i sad me zove neki lik iz Gradiške, Mirza se zove, kaže hoće da kupi antenu preko ove premium narudzbe. I sad pošto nisam nikad tu premium narudzbu radio, nije mi jasan postupak. Ja ako prihvatim tu narudzbu, jel ja čekam da taj neki kurir dođe po antenu ili je trebam nositi negdje nekom dostavljaču (euroexpress...). Sa ovim likom što hoće da kupi se skoro ništa nisam mogao razumjeti jer slabo priča naš jezik, očito živi negdje vani.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Samo zapakuj u kutiju, ne trebaš ništa ni pisati, doći će kurir do tebe čim prije. Pare ćeš dobiti kroz 3-4 dana od trenutka slanja.
Nisu ništa bolje ni mogli uvesti, za 10KM si miran.
Nisu ništa bolje ni mogli uvesti, za 10KM si miran.
- alan_kardec
- Kontakt:
aha, super.
Ali sad imam drugi problem. Kad kliknem na ovo odobravam dostavu, gore mi se pojavljuje upozorenje greška pri slanju zahtjeva.
Ali sad imam drugi problem. Kad kliknem na ovo odobravam dostavu, gore mi se pojavljuje upozorenje greška pri slanju zahtjeva.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Zna covjek.High je napisao/la:Džematlija.Rokoko87 je napisao/la: Korak do dna, Ponosna na nas, Jedina si vredela.
Ja bih jos dodao 'Kako posle nas', jer sam u vremenu kad je izasla bio nesto emotivno labilan. Evo upravo slusam: 'Nee vooliiim kaad niisii tuu, da me smiiriis u tvoom toploom naruucjuu'.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
nije moj terenrasavoje je napisao/la:
Nisi vise mog'o skrivati bjegunca?![]()
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.