Evolution87 je napisao/la:A mrs hahahhahahahahahahhahamiky_hz je napisao/la:E cuj trebali su ovaj uragan nazvati Hebibovic,promasio bi Ameriku![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Pika, prvaci luzera i kup.zagorski je napisao/la:Pika li se kao dupla ako budemo prvi u LZO i pored toga osvojimo KUP?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kako i rekoh davno - Borac nije kandidat za prvaka. Uopće nisu takva ekipa.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma dobar Avduka,ako nista da malo ubaci kolorita svojom pojavom i razbije ovu anemicnost i blijedilo u ekipi.. 
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Mada kad skontaa da je husref iz vedra neba gurnuo herica protiv borca ne bi me cudilo nista I adukora.
UPRAVA NAPOLJE!
VS Siroki
-----------Ahmet---------
Krste/Lelic---------Kuzma
----------Rahman-------
---Heric/Saric---Stanoj---
Bekic-Mihoje--Novak-Hodzic
-----------Bojan-----------
-----------Ahmet---------
Krste/Lelic---------Kuzma
----------Rahman-------
---Heric/Saric---Stanoj---
Bekic-Mihoje--Novak-Hodzic
-----------Bojan-----------
Ne vidim zašto bi Sarić dobio priliku ispred Herića, možda griješim ali Sarić je protiv Lištice vazda kriminalan.
Herić, Stanojević i Rahmanović bi trebali bit sigurica u startnoj postavi, po meni.
Herić, Stanojević i Rahmanović bi trebali bit sigurica u startnoj postavi, po meni.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Napokon da se prije utakmice na forumu može vidjeti diskusija, KO IGRA - ŠTA IGRA...
Nepunu godinu sa Čalom se nije imalo šta diskutovatii sve se znalo, a o vicu sa Repuhom glupo je prićati.
Nepunu godinu sa Čalom se nije imalo šta diskutovatii sve se znalo, a o vicu sa Repuhom glupo je prićati.
-
bordobijeli
- Kontakt:
sve si dobro napisao . meni je interesantno nismo imali veznih sad odjednom stanojevic,aduktor,heric,rahmanovic,krste,radovac,saric,said . sad problemi krila i stoperi .muhamedhulk je napisao/la:Pa ne gori pod nogama da sad Adukor mora obavezno igrati i to od pocetka. Ocekujem da se ne mijenja puno, ocekujem Rahmana na desetki jer je dobar i prema nazad, samo ne znam sta cemo sa Krstom onda? Na dm Saric i Stanojevic, kasnije uvesti Herica umjesto Sarica..mislim mali milion kombinacija imaSamo treba pogoditi pravu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Meni bi se pikalozagorski je napisao/la:Pika li se kao dupla ako budemo prvi u LZO i pored toga osvojimo KUP?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Aduktor. 
Fakat je neobično kad skontaš da smo konačno uvezali u zadnje dvije godine par stranica striktno u vezi fudbala, ekipe i igre.
Fakat je neobično kad skontaš da smo konačno uvezali u zadnje dvije godine par stranica striktno u vezi fudbala, ekipe i igre.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joachim Adukor stekao pravo nastupa

Fudbaler iz Gane, Joachim Adukor, koji je sredinom mjeseca augusta potpisao dvogodišnji ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo, stekao je pravo nastupa za naš klub.
Postupak registracije je uspješno okončan, te će ovaj fudbaler, koji se podjednako dobro snalazi na pozicijama štopera i zadnjeg veznog konkurisati za narednu utakmicu Bordo kluba. Podsjećamo, Sarajevo nadolazećeg vikenda dočekuje Široki Brijeg na Koševu.
"Sretan sam što su se administrativne stvari okončale i što mogu sada pomoći ekipi da ostvarimo dobre rezultate. Imamo odličnu ekipu i jedva čekam da nastupim u dresu Sarajeva.", izjavio je Adukor.
U svojoj dosadašnjoj karijeri ovaj igrač, koji je visok 186 cm, igrao je u Švedskoj, Francuskoj, Portugalu, a posljednji angažman je imao u OFI Kreta iz Grčke. Za U-23 reprezentaciju Gane Adukor je sakupio 2 nastupa.

Fudbaler iz Gane, Joachim Adukor, koji je sredinom mjeseca augusta potpisao dvogodišnji ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo, stekao je pravo nastupa za naš klub.
Postupak registracije je uspješno okončan, te će ovaj fudbaler, koji se podjednako dobro snalazi na pozicijama štopera i zadnjeg veznog konkurisati za narednu utakmicu Bordo kluba. Podsjećamo, Sarajevo nadolazećeg vikenda dočekuje Široki Brijeg na Koševu.
"Sretan sam što su se administrativne stvari okončale i što mogu sada pomoći ekipi da ostvarimo dobre rezultate. Imamo odličnu ekipu i jedva čekam da nastupim u dresu Sarajeva.", izjavio je Adukor.
U svojoj dosadašnjoj karijeri ovaj igrač, koji je visok 186 cm, igrao je u Švedskoj, Francuskoj, Portugalu, a posljednji angažman je imao u OFI Kreta iz Grčke. Za U-23 reprezentaciju Gane Adukor je sakupio 2 nastupa.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve zavisi od njega, kako radi na treninzima i kako Husref gleda na njega. Ja vjerujem da bi mogao dobiti 20-30 minuta igre ako pokazuje maximum kada treniraju.High je napisao/la:Ma nema šanse da Adukor bude u početnom sastavu protiv Lištice.
Takav scenario i ja očekujem, ako se baš pokazao na treningu, dobiće nekih po sata u vrh glave.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Meni ovi tamnoputi igrači izgledaju mnogo fudbalski inteligentnije nego naši domaći
Onaj Ikande u par utakmica što je sastavio znao je uputiti neke pasove koje nemaš priliku gledati u domaćem prvenstvu, pa i Kuadio je sigurno igrač koji je preskočio ovu ligu. Nadam se da neće imati problema sa povredama kao ovaj prvi, niti problema sa debilnim suigračima kao ovaj drugi.
Prosto je nevjerovatno kakva pizda je Janjoš ispao prema Heriću! Svi su krpili tu poziciju dok je on bio dostupan, a nije zaigrao samo zbog Calinog nedostatka muda. Nadam se da igra i iduću, zaslužio je. Zna izvesti prekid što je u našoj ekipi u domenu naučne fantastike i to vrli opštinar nije nikad zapazio na treninzima ili šta?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne samo prema njemu, on je imao totalno nerazumljiv stav prema igračima.joker90 je napisao/la:Prosto je nevjerovatno kakva pizda je Janjoš ispao prema Heriću! Svi su krpili tu poziciju dok je on bio dostupan, a nije zaigrao samo zbog Calinog nedostatka muda. Nadam se da igra i iduću, zaslužio je. Zna izvesti prekid što je u našoj ekipi u domenu naučne fantastike i to vrli opštinar nije nikad zapazio na treninzima ili šta?
Lelić je doveden po njegovoj želji a praktično debitovao kod Husrefa i opravdao pruženu šansu.
Livaku, Anđušiču... nije dao nijednu ozbiljnu šansu
Držao Bekića na klupi kada je Ahmetović bio totalno vna forme.
Izmišljao centarhalfa Ivetića, a Balića koji je bio na plati, nije ni vodio u rosteru.....
Dobro Čalu treba, ostaviti u prošlosti, jer vrijeme pokazuje koliko je griješio.
Danas vidio Čalu kako ulazi u Bakije, tu mu je i mjesto, što se tiče fudbalskog života.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo - Vitez

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.