Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la calcio » 30 avg 2010, 12:39

Andres je napisao/la:Calcio - poserem se ja u tu ligu gdje Igra Evropski prvak , gdje mu niko meda ne moze i dodje jedna prosjecna ekipa iz Primera i sexa ih ! Razligu , nezas sta pricas ! Valencija je ove godine ako ne jaca , onda nije slabija od prosle !
Atletico Madrid malo je reci jak !
btw: Kakva je to liga Premiership gdje jedan New Castlle dadne 6 komada A.Villi koja je navodno strasna ekipa !
A ta ista Villa pregazi West Ham ! Eto lige u kojoj scenariji nije kao inace nimalo razlicit od Spanskog !
Chelsea ili Mancho ! Ostali su klasa ispod ! 3 ce kao i uvjek biti Arsenal , dok u spaniji se vec tu odvija borba , mada mislim da ce ove godine bit gutavo Barci i Realu

btw: Naviaci Reala pa vi ste Aristoteli , Sokrati , Platoni !
Navijati za klub a nakon jedne utakmice , koja je naravno pretesko gostovanje , gdje je zadovoljavajuce uzet 1 bod , placete i odma :" Prodat Pipitu , Benzema umro , **** ovog **** onog , daj uvedi ovog ! "
Smjesni ste ! Ne svi , ali vecina !
Gotovo , Barca opet prvak ! AHAHHAHAHAH
jos 37 kola EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEjJJJ

Ovo je za Anala !

Ovi su mi najjaci, napises li jednu malu rijec kritike odmah se javlja ljutit i bjesan kao da sam mu u babovinu dirno. :D pa opusti se covjece koji ti je......
mada shvatam da si pomalo ljut na talijanske klubove jer su vam Inter i Milan digli 50 miliona eura ispred nosa za godinu dana. koliko ste ono dali para za Ibrahimovica? :mrgreen:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 30 avg 2010, 13:13

calcio je napisao/la: Ovi su mi najjaci, napises li jednu malu rijec kritike odmah se javlja ljutit i bjesan kao da sam mu u babovinu dirno. :D pa opusti se covjece koji ti je......
mada shvatam da si pomalo ljut na talijanske klubove jer su vam Inter i Milan digli 50 miliona eura ispred nosa za godinu dana. koliko ste ono dali para za Ibrahimovica? :mrgreen:
Nemoj Andresa dirati, to je nas idol :D
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 30 avg 2010, 14:07

Ronaldova povreda je teska. On je istu povredu imao i prosle sezone pa je propustio 11 utakmica brojeci Ligu Prvaka, Kup Kralja i Primeru. Mogao bi biti van terena od tri do sest sedmica.

Sad da se vratimo van der Vaartu. Jedan momak pod nickom "Mrakar" na drugom forumu mi je prije prodaje Sneijdera rekao "on ce postati najbolji veznjak svijeta gdje god ode" i stvarno je postao jedan od najboljih. Prodaju Robbena sam jedva docekao, a Bayernovci sad znaju zasto. Skup je covjek, previse je ozlijedjen a vec je postao procitana knjiga.

No transfer Rafe van der Vaarta bi nam mogao najvise naskoditi. Covjek je blizu odlaska u Bayern za 15 miliona eura, a mi smo ga voljni prodati jer smo doveli Ozila i Canalesa, i mislim da je Mou glavni krivac zbog toga. Nije htio da Canales jos godinu dana ostane na posudbi i sada imamo viska igraca i ofanzivnih veznjaka.

Rafa je jedan od najboljih i najzahvalnijih, kao i najborbenijih igraca Real Madrida. Sneijder u Real Madridu nikad nije igrao na najvisoj formi, uvijek mu je nesto nedostajalo, stalno je kukao, ali je bio dobar. Kod ovog je situacija sasvim drukcija. Malo kuka, sve mu odgovara, nista mu ne nedostaje i igra na najvisoj formi, ali cini se da ni njega necemo zadrzati

SRAMOTA JEEBEM IM MATER GLUPU

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 30 avg 2010, 14:12

Potvrdjeno: Ronaldo tri sedmice van terena. Propusta Osasunu, Ajax, dvije utakmice sa reprezentacijom i mozda utakmicu protiv Real Sociedada u trecem kolu

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 avg 2010, 14:14

Ako se ne varam u prosloj sezoni kada je bio povrijedjen Real je igrao bolje bez njega :?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 avg 2010, 14:18

Evo prilike Leonu da se nametne. Vjerujem da bi on mogao zauzeti tu poziciju koju igra Ronaldo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 30 avg 2010, 14:41

juznjak> je napisao/la:Ako se ne varam u prosloj sezoni kada je bio povrijedjen Real je igrao bolje bez njega :?
Bez Ronalda? Varas se. Izgubili smo od Milana kod kuce, u gostima igrali nerijeseno, izgubili od Seville, dobio nas Alcorcon, ispali iz Kupa Kralja.. sve je to bilo bez njega. IGRALI SMO SLABIJE!
Omerbavarac je napisao/la:Evo prilike Leonu da se nametne. Vjerujem da bi on mogao zauzeti tu poziciju koju igra Ronaldo.
Ma Pedro treba da igra uz Ronalda i Ozila. Di Maria ce na klupu kad tad jer je ocito da nije sposoban igrati u Real Madridu

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 30 avg 2010, 14:42

3 sedmice ok, taman da se malo igra timski. Sto se tice Rafe, ja zaista ne znam koji je njima problem ali prodati igraca koji je uvijek opravdao ukazano povjerenje je van svake pameti. Prodali su Sneijdera , doveli Kaku koji je ogroman promasaj a sada hoce da prodaju igraca koji je mozda bio i ponajbolji prosle sezone VDV-a. Opet imam neki osjecaj da se Mourinho ne pita previse oko ovih transfera jer da se pita, siguran sam da bi ga "najbolji trener danasnjice" ostavio u timu.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 avg 2010, 14:42

juznjak> je napisao/la:Ako se ne varam u prosloj sezoni kada je bio povrijedjen Real je igrao bolje bez njega :?
Teško da smo igrali bolje bez njega....osvojili smo 1 bod iz dvomeča sa Milanom izgubili kod Sevilje...kiksali kod Osasune i Gijona i izgubili titulu...ali povreda nije teže prirode posebno sada kada slijedi reprezentativna pauza...
Omerbavarac je napisao/la:Evo prilike Leonu da se nametne. Vjerujem da bi on mogao zauzeti tu poziciju koju igra Ronaldo.
slažem se...mada je Ronaldo juče igrao na lijevoj strani vjerujem da će doći samo do rokade...Di Maria lijevo Pedro Leon desno(nešto kao Man Utd koji od kako pratim fudbal igra sa dva krila i to da dešnjak(Bekam,Ronaldo,Valencia...)igra na desnoj strani a da ljevak(Gigs...nema drugog) da igra na lijevoj strani..

Btw-yebiga Brnjo..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 30 avg 2010, 14:45

Raul7 je napisao/la:3 Opet imam neki osjecaj da se Mourinho ne pita previse oko ovih transfera jer da se pita, siguran sam da bi ga "najbolji trener danasnjice" ostavio u timu.
Mou ga je htio prošle sezone dovesti u Inter , njega ili Sneijdera i Real je pristao na Sneijdera iako je VDV bio prvi izbor Mou-a, cijeni on njega ali jbg Peres i Valdano donose odluke.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 30 avg 2010, 14:49

Raul7 je napisao/la:3 sedmice ok, taman da se malo igra timski. Sto se tice Rafe, ja zaista ne znam koji je njima problem ali prodati igraca koji je uvijek opravdao ukazano povjerenje je van svake pameti. Prodali su Sneijdera , doveli Kaku koji je ogroman promasaj a sada hoce da prodaju igraca koji je mozda bio i ponajbolji prosle sezone VDV-a. Opet imam neki osjecaj da se Mourinho ne pita previse oko ovih transfera jer da se pita, siguran sam da bi ga "najbolji trener danasnjice" ostavio u timu.
Ne znam sad ni hoce li otici. Svi tvrde da hoce, ali on tvrdi sasvim suprotno. ZNas i sam kako je uporan i tvrdoglav tako da ne znam komu da vjerujem ali biti pozvan na utakmici i onda te ostaviti na tribinama je vjerovatno zbog odlaska.

Evo citam sad da je za Telegraaf izjavio da ne ide u Bayern i da nije ostao na tribinama zbog odlaska, ali nije htio reci tacan razlog.

Drenthe odbija sve opcije koje mu Real Madrid ponudi. Izgleda da ili ganja pare ili prkosi celnicima Reala.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 30 avg 2010, 15:09

Steta C.Ronaldo se povredio 2 do 3 sedmice out. :evil: dobro je ipak nece biti na okupljanju rep.Portugal kao ni Pepe, :mrgreen: Protiv Ajax bi trebali biti spremani Pepe i CR, Albiol 8-)
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 30 avg 2010, 16:30

Evo prodali smo igraca...

Samo sto taj igrac nije niti Drenthe niti Diarra, a bogami ni Rafa van der Vaart, nego jos jedan momak koji je otisao iz Castille. Dokad prodavati talente?

Rijec je o Javieru Acuni koji je otisao u Recreativo

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 30 avg 2010, 16:35

Ronaldo nista specijalno nije jucer odigr'o, osim sto je promasio prazan gol :twisted: Leon je dobar igrac, radi za tim, ne solira, ima dobar centarsut...ima sve sto Maria nema. Maria sluzi za zagrijavanje klupe, i sa ovom povredom Ronalda, Ozil i Leon uskacu, Canales ostaje, Khedira i Xabi na sredini, a gospodin promasaj u napadu(bolje on nego ragbista).
Tek je prvo kolo, a i gostovanje Mallorci je uvijek tesko. Pa Barcelona je tu prosle godine kiksala. Bice bolje do El Classica. Igru ne treba gledat, jer je ovo novokomponovani tim, samo se bodovi broje, a racunam da ce Mourinho spremit nesto do El Classica.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 30 avg 2010, 17:13

Brnjoo je napisao/la:Evo prodali smo igraca...

Samo sto taj igrac nije niti Drenthe niti Diarra, a bogami ni Rafa van der Vaart, nego jos jedan momak koji je otisao iz Castille. Dokad prodavati talente?

Rijec je o Javieru Acuni koji je otisao u Recreativo
Paragvajac je prosle sezone imao tesku povredu 6,7 mijeseci out
Evo Drenthe odbio ponudu Monaca :mrgreen: neda se mali..

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 30 avg 2010, 17:58

Nail for Real je napisao/la:Ronaldo nista specijalno nije jucer odigr'o, osim sto je promasio prazan gol :twisted: Leon je dobar igrac, radi za tim, ne solira, ima dobar centarsut...ima sve sto Maria nema. Maria sluzi za zagrijavanje klupe, i sa ovom povredom Ronalda, Ozil i Leon uskacu, Canales ostaje, Khedira i Xabi na sredini, a gospodin promasaj u napadu(bolje on nego ragbista).
Tek je prvo kolo, a i gostovanje Mallorci je uvijek tesko. Pa Barcelona je tu prosle godine kiksala. Bice bolje do El Classica. Igru ne treba gledat, jer je ovo novokomponovani tim, samo se bodovi broje, a racunam da ce Mourinho spremit nesto do El Classica.
Ne bih rekao da je Barcelona kiksala kod Mallorce prosle godine. Ako se sjecas, dobili su 1:0 golom Ibrahimovica, a Mallorca je imala 30 precki i 45 stativa pogodjenih :D

Dobili bi mi njih da su napadaci bili prisebni. Ronaldo, Higuain i Benzema su imali svoje prilike i nisu ih iskoristili

@Los_Blancos_para_mi_yo_no_se_por_que - Evo doio je Drenthić i ponudu Herculesa, da im se pridruzi na posudbu :D Isto sto je nudila i Fiorentina :D

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 31 avg 2010, 10:21

slika

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 31 avg 2010, 11:45

Brnjoo je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Ronaldo nista specijalno nije jucer odigr'o, osim sto je promasio prazan gol :twisted: Leon je dobar igrac, radi za tim, ne solira, ima dobar centarsut...ima sve sto Maria nema. Maria sluzi za zagrijavanje klupe, i sa ovom povredom Ronalda, Ozil i Leon uskacu, Canales ostaje, Khedira i Xabi na sredini, a gospodin promasaj u napadu(bolje on nego ragbista).
Ne bih rekao da je Barcelona kiksala kod Mallorce prosle godine. Ako se sjecas, dobili su 1:0 golom Ibrahimovica, a Mallorca je imala 30 precki i 45 stativa pogodjenih :D

Dobili bi mi njih da su napadaci bili prisebni. Ronaldo, Higuain i Benzema su imali svoje prilike i nisu ih iskoristili

@Los_Blancos_para_mi_yo_no_se_por_que - Evo doio je Drenthić i ponudu Herculesa, da im se pridruzi na posudbu :D Isto sto je nudila i Fiorentina :D
sad mi na um pade, bila je to almerija
almerija<mallorca :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 avg 2010, 13:10

Ja stvarno ne znam sta CR radi ili mu rade, ali covjek skoro pa uvijek povrijedzen. Mislim bezze sad price kako mu nista nemozes sem faula. (pogledati i messija), ali stvarno uvijek igra na rubu - teren/stake. Beskorisno...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 31 avg 2010, 14:47

bparena je napisao/la:Ja stvarno ne znam sta CR radi ili mu rade, ali covjek skoro pa uvijek povrijedzen. Mislim bezze sad price kako mu nista nemozes sem faula. (pogledati i messija), ali stvarno uvijek igra na rubu - teren/stake. Beskorisno...
:lol:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.