kemina taktika ,hahahah ma mi smo dno dnna vama sretnooooooinvincible1921 je napisao/la:Celik ko nekada Cesena ili sad Verona, natrpacemo u napad ovih raspalih "poznatih" napadaca, a u odbrani jbg..valjda cemo dat vise nego primit
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Realno, penal na Kajkutu je smijesan, al' tko god da je igrao nogomet mora znati da se taj udarac cuje na terenu, tako da ne vidim namjeru suca, a Kajkut je imao posjed lopte. Vrlo upitno je da je sudac radi slobodnog uvjerenja kaznjen. To uopce nije normalno i radi takvih stvari sudjenje moze biti samo losije. Vrlo slicno je bilo i kod penala za Zrinjski, ruka je bila na ledjima Kajkuta.Raonffa je napisao/la:Tako ti je to moj Grbiću, kad sviraš šta ne treba, a na očigledne penale odmahuješ rukom.
Zadnja izmjena: crozla, dana/u 11 sep 2017, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Ni prvi ni posljednji kojeg ćemo ove sezone skinuti sa liste 
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 11 sep 2017, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Evolve
- Kontakt:
Nerazgovaramo o namjeri, to niko sa sigurnoscu nemoze rec. Ovaj sudac NEZNA, pogledaj snimku polufinala kupa prošle godine na Grbavici ,sve će ti biti jasno. Ali on i dalje SUDI, boli ga taki, jer zna, pauzirat ce par utakmica i ajmo jovo nanovo.crozla je napisao/la:Realno, penal na Kajkutu je smijesan, al' tko god da je igrao nogomet mora znati da se taj udarac cuje na terenu, tako da ne vidim namjeru suca, a Kajkut je imao posjed lopte. Vrlo upitno je da je sudac radi slobodnog uvjerenja kaznjen. To uopce nije normalno i radi takvih stvari sudjenje moze biti samo losije.Raonffa je napisao/la:Tako ti je to moj Grbiću, kad sviraš šta ne treba, a na očigledne penale odmahuješ rukom.
NK Široki Brijeg
Vrlo lose je sudjenje, to je cinjenica, al' kvaliteta se dobije prevencijom, strucnom analizom, a ne sankciom. Ovo je kategorija slobodno uvjerenje. Pravi suci, kao sto su po meni, Valjic, onaj iz Bihaca, kak' se zove, oni te sjebu perfindo, izlude te u polju, ne?Evolve je napisao/la:Nerazgovaramo o namjeri, to niko sa sigurnoscu nemoze rec. Ovaj sudac NEZNA, pogledaj snimku polufinala kupa prošle godine na Grbavici ,sve će ti biti jasno. Ali on i dalje SUDI, boli ga taki, jer zna, pauzirat ce par utakmica i ajmo jovo nanovo.crozla je napisao/la:Realno, penal na Kajkutu je smijesan, al' tko god da je igrao nogomet mora znati da se taj udarac cuje na terenu, tako da ne vidim namjeru suca, a Kajkut je imao posjed lopte. Vrlo upitno je da je sudac radi slobodnog uvjerenja kaznjen. To uopce nije normalno i radi takvih stvari sudjenje moze biti samo losije.Raonffa je napisao/la:Tako ti je to moj Grbiću, kad sviraš šta ne treba, a na očigledne penale odmahuješ rukom.
- Sandokan87
- Kontakt:
Grmilo je i sjevalo kad su se utakmice igrale na Grbavici pa nikad nije "iskocio" osigurac! Uostalom prije te grmljavinr i sjevanja vam nisu radili reflektori, te ste muku mucilo da ih osposobite. Druga stvar teren vam je gori od onog u Lukavici. I treca stvar tvoj kolega nedavno rece da samo Pecara, Bilino polje i Kosevo imaju uslove za trecu kategoriju a Grbavica za drugu. Na stranu to ko za koga navija, realno Pecara se ne moze porediti sa Grbavicom koja je duplo veca, sa duplo boljim travnjakom koji je za nas katastrofalan a sad zamisli kakav je vas, i sa osvjetljenjem koje nikada nijr zakazalo. A agregati su nesto sto je nabavljeno prije same instalacije rasvjete na stadionu. Da ne pricam o drugim stvarima jer ces misliti da pretjerujem.Ugrovacaboy je napisao/la:Šta će bit. Grmilo i sjevalo nevrijeme. Iskočio sigurnosni osigurač, pošto ostali stadioni nemaju agregat kao Pecara. Dogodi li se ovakvo nešto. Utakmica bi se igrala za 24h. Primjer: Zrinjski-Rudar orije par sezona. Ipak najbitnije. Široki pobjedio i nastavlja prema vrhu.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Ne znam šta da ti kažem, po meni je ono čisto jer igrač Radnika udario loptu i sklonio je s noge Kajkutu, i onda je Kajkut udario igrača Radnika po nozi (iako mi se na snimku više čini da ga je promašio nego što ga je udario, al' nebitno), tako da po meni penal nije, al' moguće je da sudija nije vidio kako treba, al' yebiga u našoj ligi se to prečesto dešava.crozla je napisao/la:Realno, penal na Kajkutu je smijesan, al' tko god da je igrao nogomet mora znati da se taj udarac cuje na terenu, tako da ne vidim namjeru suca, a Kajkut je imao posjed lopte. Vrlo upitno je da je sudac radi slobodnog uvjerenja kaznjen. To uopce nije normalno i radi takvih stvari sudjenje moze biti samo losije. Vrlo slicno je bilo i kod penala za Zrinjski, ruka je bila na ledjima Kajkuta.Raonffa je napisao/la:Tako ti je to moj Grbiću, kad sviraš šta ne treba, a na očigledne penale odmahuješ rukom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Isti ti , samo sto si ti pismeniji , skoro si pa kao batistutacaffetin je napisao/la:kako masla jagoda isti ja ibogami kad sazenom se svadzam pase iz vlacim da ce mo slijedece godine namore a sutrace poklon za rodzendan joj jagoda jesi pokvaren istisi ko ija heheheeh
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
To je toliko brzo za reagirati, uopce nije laka situacija. Hebat ga, to je zivot, nrkad dobijes, nekad izgubis. Vazno je normalno gledati na sport. Zeljo je u igri, a nema igru ni igrace, al' kaze i stara " bolje bez ku.rca, vec bez srece", ne?Raonffa je napisao/la:Ne znam šta da ti kažem, po meni je ono čisto jer igrač Radnika udario loptu i sklonio je s noge Kajkutu, i onda je Kajkut udario igrača Radnika po nozi (iako mi se na snimku više čini da ga je promašio nego što ga je udario, al' nebitno), tako da po meni penal nije, al' moguće je da sudija nije vidio kako treba, al' yebiga u našoj ligi se to prečesto dešava.crozla je napisao/la:Realno, penal na Kajkutu je smijesan, al' tko god da je igrao nogomet mora znati da se taj udarac cuje na terenu, tako da ne vidim namjeru suca, a Kajkut je imao posjed lopte. Vrlo upitno je da je sudac radi slobodnog uvjerenja kaznjen. To uopce nije normalno i radi takvih stvari sudjenje moze biti samo losije. Vrlo slicno je bilo i kod penala za Zrinjski, ruka je bila na ledjima Kajkuta.Raonffa je napisao/la:Tako ti je to moj Grbiću, kad sviraš šta ne treba, a na očigledne penale odmahuješ rukom.
al zato niste u stanju očisiti 10cm snijega na grbavici. Pa hoćemo odgodu, ovo onoSandokan87 je napisao/la:Grmilo je i sjevalo kad su se utakmice igrale na Grbavici pa nikad nije "iskocio" osigurac! Uostalom prije te grmljavinr i sjevanja vam nisu radili reflektori, te ste muku mucilo da ih osposobite. Druga stvar teren vam je gori od onog u Lukavici. I treca stvar tvoj kolega nedavno rece da samo Pecara, Bilino polje i Kosevo imaju uslove za trecu kategoriju a Grbavica za drugu. Na stranu to ko za koga navija, realno Pecara se ne moze porediti sa Grbavicom koja je duplo veca, sa duplo boljim travnjakom koji je za nas katastrofalan a sad zamisli kakav je vas, i sa osvjetljenjem koje nikada nijr zakazalo. A agregati su nesto sto je nabavljeno prije same instalacije rasvjete na stadionu. Da ne pricam o drugim stvarima jer ces misliti da pretjerujem.Ugrovacaboy je napisao/la:Šta će bit. Grmilo i sjevalo nevrijeme. Iskočio sigurnosni osigurač, pošto ostali stadioni nemaju agregat kao Pecara. Dogodi li se ovakvo nešto. Utakmica bi se igrala za 24h. Primjer: Zrinjski-Rudar orije par sezona. Ipak najbitnije. Široki pobjedio i nastavlja prema vrhu.
Slažem se, al' opet kažem sudije su pod ogromnim pritiskom, nemoguće je suditi ovu našu ligu, puno udaranja, faulova, teških situacija za procjenu plus ni sudijska stručnost nije velika i kvalitetna, i kad to sve sabereš dobiješ poneki cirkus svako kola, sa penalima, ofsajdima, kartonima, uvijek ima nešto.crozla je napisao/la:
To je toliko brzo za reagirati, uopce nije laka situacija. Hebat ga, to je zivot, nrkad dobijes, nekad izgubis. Vazno je normalno gledati na sport. Zeljo je u igri, a nema igru ni igrace, al' kaze i stara " bolje bez ku.rca, vec bez srece", ne?
Da je igra na našim terenima bar malo smišljenija i ljepša za gledati, siguran sam da bi i sudijama bilo lakše. Kod nas je sasvim normalna pojava da vidimo po 30ak prekršaja tokom jednog meča, naravno da će kod nekog i sudija pogriješiti, dešava se jbg.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Covjece pricas glupostiSandokan87 je napisao/la:Grmilo je i sjevalo kad su se utakmice igrale na Grbavici pa nikad nije "iskocio" osigurac! Uostalom prije te grmljavinr i sjevanja vam nisu radili reflektori, te ste muku mucilo da ih osposobite. Druga stvar teren vam je gori od onog u Lukavici. I treca stvar tvoj kolega nedavno rece da samo Pecara, Bilino polje i Kosevo imaju uslove za trecu kategoriju a Grbavica za drugu. Na stranu to ko za koga navija, realno Pecara se ne moze porediti sa Grbavicom koja je duplo veca, sa duplo boljim travnjakom koji je za nas katastrofalan a sad zamisli kakav je vas, i sa osvjetljenjem koje nikada nijr zakazalo. A agregati su nesto sto je nabavljeno prije same instalacije rasvjete na stadionu. Da ne pricam o drugim stvarima jer ces misliti da pretjerujem.Ugrovacaboy je napisao/la:Šta će bit. Grmilo i sjevalo nevrijeme. Iskočio sigurnosni osigurač, pošto ostali stadioni nemaju agregat kao Pecara. Dogodi li se ovakvo nešto. Utakmica bi se igrala za 24h. Primjer: Zrinjski-Rudar orije par sezona. Ipak najbitnije. Široki pobjedio i nastavlja prema vrhu.
Kad nam nisu radili i muku mucili da ih osposobimo? Hahaha nemoj se prosipat. Siroki od 2000. godine igra pod reflektorima.. Problem je u nevremenu i grmljavini bio sta se moze.. Događalo se i na tekmama LP i u puno skupljim ligama..
Cuj travnjak losiji od Lukavice hhaahahah
A bolji na Grbavici.. Opet cu ti rec ne prosipaj se ziv bio
A najjaca je usporedba Grbavica veca od Pecare hahahahahahaha
Smijesan si
Cinjenica je da imamo uz BP najbolji stadion u BiH ma kolko to tebi krivo bilo..
Jucer mladji kadeti, Zeljo Sarajevo, da momku drugi zuti radi toga sto je rame od rame pitar udario glavom u ogradu, a mali nije imao zuti. Igrac Zelje igra do kraja sa dva zuta. Prvoligaski suci.Raonffa je napisao/la:Slažem se, al' opet kažem sudije su pod ogromnim pritiskom, nemoguće je suditi ovu našu ligu, puno udaranja, faulova, teških situacija za procjenu plus ni sudijska stručnost nije velika i kvalitetna, i kad to sve sabereš dobiješ poneki cirkus svako kola, sa penalima, ofsajdima, kartonima, uvijek ima nešto.crozla je napisao/la:
To je toliko brzo za reagirati, uopce nije laka situacija. Hebat ga, to je zivot, nrkad dobijes, nekad izgubis. Vazno je normalno gledati na sport. Zeljo je u igri, a nema igru ni igrace, al' kaze i stara " bolje bez ku.rca, vec bez srece", ne?
Da je igra na našim terenima bar malo smišljenija i ljepša za gledati, siguran sam da bi i sudijama bilo lakše. Kod nas je sasvim normalna pojava da vidimo po 30ak prekršaja tokom jednog meča, naravno da će kod nekog i sudija pogriješiti, dešava se jbg.
e kolega bas si ga masio sad, na stranu sve ali teren na pecari je poslije onog u zenici uvjek najbolji. Ni blizu naseg na grbavici nije, treba bit iskren (jedino ako sad nesto ne poprave pred belgiju). Pa kod nas je bukvalno grbavica znaci lopta oskace i kod najblazeg dodavanja a u njih je tepih jbt i plus sto je sinoc onakva kisa padala i opet nije bilo lokvi i lopta je bas fino isla po terenu i to sve nakon haman 2 sata igre.Sandokan87 je napisao/la:Grmilo je i sjevalo kad su se utakmice igrale na Grbavici pa nikad nije "iskocio" osigurac! Uostalom prije te grmljavinr i sjevanja vam nisu radili reflektori, te ste muku mucilo da ih osposobite. Druga stvar teren vam je gori od onog u Lukavici. I treca stvar tvoj kolega nedavno rece da samo Pecara, Bilino polje i Kosevo imaju uslove za trecu kategoriju a Grbavica za drugu. Na stranu to ko za koga navija, realno Pecara se ne moze porediti sa Grbavicom koja je duplo veca, sa duplo boljim travnjakom koji je za nas katastrofalan a sad zamisli kakav je vas, i sa osvjetljenjem koje nikada nijr zakazalo. A agregati su nesto sto je nabavljeno prije same instalacije rasvjete na stadionu. Da ne pricam o drugim stvarima jer ces misliti da pretjerujem.Ugrovacaboy je napisao/la:Šta će bit. Grmilo i sjevalo nevrijeme. Iskočio sigurnosni osigurač, pošto ostali stadioni nemaju agregat kao Pecara. Dogodi li se ovakvo nešto. Utakmica bi se igrala za 24h. Primjer: Zrinjski-Rudar orije par sezona. Ipak najbitnije. Široki pobjedio i nastavlja prema vrhu.
Moj dojam
P.S. pazi ovo drug http://sportsport.ba/bh_fudbal/nebo-se- ... sen/251380
Ovo je msm bolje od naseg i to kad je i primetimeu
Zadnja izmjena: jasan, dana/u 11 sep 2017, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
- Sandokan87
- Kontakt:
Jadni smo mi kad nam je cirkus Pecara od nekih 6 000 sjedecih mjesta, sa neispravnim reflektorima i katastrofalnim travnjakom jedan od "najboljih" stadiona ahahahahahahahhahaahhhaha.brig je napisao/la:Covjece pricas glupostiSandokan87 je napisao/la:Grmilo je i sjevalo kad su se utakmice igrale na Grbavici pa nikad nije "iskocio" osigurac! Uostalom prije te grmljavinr i sjevanja vam nisu radili reflektori, te ste muku mucilo da ih osposobite. Druga stvar teren vam je gori od onog u Lukavici. I treca stvar tvoj kolega nedavno rece da samo Pecara, Bilino polje i Kosevo imaju uslove za trecu kategoriju a Grbavica za drugu. Na stranu to ko za koga navija, realno Pecara se ne moze porediti sa Grbavicom koja je duplo veca, sa duplo boljim travnjakom koji je za nas katastrofalan a sad zamisli kakav je vas, i sa osvjetljenjem koje nikada nijr zakazalo. A agregati su nesto sto je nabavljeno prije same instalacije rasvjete na stadionu. Da ne pricam o drugim stvarima jer ces misliti da pretjerujem.Ugrovacaboy je napisao/la:Šta će bit. Grmilo i sjevalo nevrijeme. Iskočio sigurnosni osigurač, pošto ostali stadioni nemaju agregat kao Pecara. Dogodi li se ovakvo nešto. Utakmica bi se igrala za 24h. Primjer: Zrinjski-Rudar orije par sezona. Ipak najbitnije. Široki pobjedio i nastavlja prema vrhu.
Kad nam nisu radili i muku mucili da ih osposobimo? Hahaha nemoj se prosipat. Siroki od 2000. godine igra pod reflektorima.. Problem je u nevremenu i grmljavini bio sta se moze.. Događalo se i na tekmama LP i u puno skupljim ligama..
Smijesan si
Cinjenica je da imamo uz BP najbolji stadion u BiH ma kolko to tebi krivo bilo..
Sto je najtuznije sjevne jedan grom ugase se reflektori ahahahahahah. Ne provaljuj se majke ti, kad su najvece vremenske neprilike bile onakav travnjak na grbavici nisam vidio, a kod vas redovno, cak se sjecam i utakmice sa Sarajevom kad ste igralu vaterpol, pardon fudbal.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- Sandokan87
- Kontakt:
Haj ba nemoj jest **** i nemoj se u guzocu uvlacit kad ne treba. Klimau Hercegovini je obecavajuca a stadioni katasteofalni. Klima kod nas katastrofalna sa zestokim zimama i ljetima, padavinama pa opet stadioni zadovoljavajuci. Ti ko da nasuligu pratis godinu dana. Kad je na grbavici bila lokva??? Na pecari redovno, sjecam se i sa sarajevom kad au igrali, a ono sinoc je dokaz svega sto sam napisao!jasan je napisao/la:e kolega bas si ga masio sad, na stranu sve ali teren na pecari je poslije onog u zenici uvjek najbolji. Ni blizu naseg na grbavici nije, treba bit iskren (jedino ako sad nesto ne poprave pred belgiju). Pa kod nas je bukvalno grbavica znaci lopta oskace i kod najblazeg dodavanja a u njih je tepih jbt i plus sto je sinoc onakva kisa padala i opet nije bilo lokvi i lopta je bas fino isla po terenu i to sve nakon haman 2 sata igre.Sandokan87 je napisao/la:Grmilo je i sjevalo kad su se utakmice igrale na Grbavici pa nikad nije "iskocio" osigurac! Uostalom prije te grmljavinr i sjevanja vam nisu radili reflektori, te ste muku mucilo da ih osposobite. Druga stvar teren vam je gori od onog u Lukavici. I treca stvar tvoj kolega nedavno rece da samo Pecara, Bilino polje i Kosevo imaju uslove za trecu kategoriju a Grbavica za drugu. Na stranu to ko za koga navija, realno Pecara se ne moze porediti sa Grbavicom koja je duplo veca, sa duplo boljim travnjakom koji je za nas katastrofalan a sad zamisli kakav je vas, i sa osvjetljenjem koje nikada nijr zakazalo. A agregati su nesto sto je nabavljeno prije same instalacije rasvjete na stadionu. Da ne pricam o drugim stvarima jer ces misliti da pretjerujem.Ugrovacaboy je napisao/la:Šta će bit. Grmilo i sjevalo nevrijeme. Iskočio sigurnosni osigurač, pošto ostali stadioni nemaju agregat kao Pecara. Dogodi li se ovakvo nešto. Utakmica bi se igrala za 24h. Primjer: Zrinjski-Rudar orije par sezona. Ipak najbitnije. Široki pobjedio i nastavlja prema vrhu.
Moj dojam
- Sandokan87
- Kontakt:
Pecara 5 726 a Grbavica skoro 14 000 i on dodje i smije se na moju konstataciju da je duplo veci a ono ispade haman teoduplo. Da je klima u sarajevu ko u Hercegovini travnjak i na Grbavici i na Kosevu bi bio ko na Bernabeu. Mala kisa padne bazen se stvori a na reflektore necu vise trositi rijeci.
- Evolve
- Kontakt:
Ide BP pa svi ostali, Pecara ima dobar travnjak ali sve u yo daleko od jako kvalitetnog npr sto Rijeka ima u Hrvatskoj. A ti s eres ovdje, nakacio se ko bolesnik kakav. Sinoc je teren za onoliku kolicinu kise sto je palo u 2h bio extra, znacio bio sam, gledao vidio, lopta je isla bez vecih problema. Ono je potop bio, i nijedan teren pa ni tvoja Grbavica nebi podnijela nista bolja, osim naravno BP. Zato sjasi vise i gledaj svoja posla.
Odlican travnjak sa vrhunskom drenažom, sto je najbitnije u citavoj ovdje prici kosta bruku, i nijedan klub u nas nije spreman ulozit tolike pare, jos bar.
Odlican travnjak sa vrhunskom drenažom, sto je najbitnije u citavoj ovdje prici kosta bruku, i nijedan klub u nas nije spreman ulozit tolike pare, jos bar.
NK Široki Brijeg
- Sandokan87
- Kontakt:
Tebi s glavom nesto nije ok, cim slow motion kretanje lopte po lokvama smatras regularnim. Nastavi da zivis usporeno. Padale su zestoke kise i u sarajevu oa opet ponavljam nikad onakva lokva nije bila, a da je sarajevski mraz jednom sprzio travnjak u Sirokom pitao bih te ja gdje je bolje. Imaju sve preduslove da lagank bez problema odrzavaju i imaju dobar travnjak a ono uzas nevidjeni. PS KATEGORIJA 3 AHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAEvolve je napisao/la:Ide BP pa svi ostali, Pecara ima dobar travnjak ali sve u yo daleko od jako kvalitetnog npr sto Rijeka ima u Hrvatskoj. A ti s eres ovdje, nakacio se ko bolesnik kakav. Sinoc je teren za onoliku kolicinu kise sto je palo u 2h bio extra, znacio bio sam, gledao vidio, lopta je isla bez vecih problema. Ono je potop bio, i nijedan teren pa ni tvoja Grbavica nebi podnijela nista bolja, osim naravno BP. Zato sjasi vise i gledaj svoja posla.
Opet kazem kakve veze ima kapacitet sa kvalitetom travnjaka, kategorijom itd Covjece brukas se ovdje na forumu.. Pises gluposti..Sandokan87 je napisao/la:Jadni smo mi kad nam je cirkus Pecara od nekih 6 000 sjedecih mjesta, sa neispravnim reflektorima i katastrofalnim travnjakom jedan od "najboljih" stadiona ahahahahahahahhahaahhhaha.brig je napisao/la:Covjece pricas glupostiSandokan87 je napisao/la: Grmilo je i sjevalo kad su se utakmice igrale na Grbavici pa nikad nije "iskocio" osigurac! Uostalom prije te grmljavinr i sjevanja vam nisu radili reflektori, te ste muku mucilo da ih osposobite. Druga stvar teren vam je gori od onog u Lukavici. I treca stvar tvoj kolega nedavno rece da samo Pecara, Bilino polje i Kosevo imaju uslove za trecu kategoriju a Grbavica za drugu. Na stranu to ko za koga navija, realno Pecara se ne moze porediti sa Grbavicom koja je duplo veca, sa duplo boljim travnjakom koji je za nas katastrofalan a sad zamisli kakav je vas, i sa osvjetljenjem koje nikada nijr zakazalo. A agregati su nesto sto je nabavljeno prije same instalacije rasvjete na stadionu. Da ne pricam o drugim stvarima jer ces misliti da pretjerujem.
Smijesan si
Sto je najtuznije sjevne jedan grom ugase se reflektori ahahahahahah. Ne provaljuj se majke ti, kad su najvece vremenske neprilike bile onakav travnjak na grbavici nisam vidio, a kod vas redovno, cak se sjecam i utakmice sa Sarajevom kad ste igralu vaterpol, pardon fudbal.
Igrate Eu tekme na Koševu donedavno i dođes srat ovdje o Pecari. Bolje ti je da se ne prosipas.
Vasa zalost je da Siroki ima stadion vece kategorije, kamp itd za razliku od vas i vecine ostalih.
A sto se mene tice dabogda vi imali najbolji ubuduce. Meni to nije krivo tj ne bi mi bilo krivo. Bolje za sve da je vise dobrih stadiona. Al ti ocito imas neki kompleks pa se brukas ovdje
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.