Danas bod, puna šaka brade
prognoziram 1-1 opet

Ako uzmemo 12 bodova bit ce nas 1000 u Konjicu . Pa nam onda dolazi Simin Handzelllo je napisao/la:Ni bod nije los,ali da je bila bolja realizacija vracali bi se kuci punih dzepova.Kratka klupa je ponovo ucinila svoje.Ovako nam sad slijedi laksi raspored koji moramo iskoristiti i uzeti 12 bodova iz naredne 4 utakmice,sto bi nas vratilo medju 4 ekipe i kako tako podigla svijest igracima da mogu igrati i uzeti 3 boda svakom u ovoj diviziji

Raduju ovako normalni odnosi izmedju klubova i sredina. Upratio sam dosta slika raje kako piju po kaficima u Visokom. Da je bogdo vise takvih postovanja i posteno odigranih tekmi. Bujrum druze i vi u Mostar na proljecepaulus je napisao/la:"Pozdrav za Visoko i navijace Bosne. Definitvno gospodski klub, i grad, a i ljudi. Uvijek lijep docek, svakoj ekipi, i ako Bog da, da i u Mostaru bude kao nama danas u Visokom. Sretno Bosni u nastavku prvenstva"
Drazi mi je ovaj komentar nego tri boda na seljacku silu .Ove sezone ako mi ne budemo imali sanse morate vi uc( vi svakako imate jaci lobi , ime ste imate tradiciju ma imate sve, nas sjebu komsije a da nas savez ne proda ovakav) , ne dozvolite da onaj kupi ulazak u PL ,Gledo sam Velez i dosad iako Bosna je odigrala mozda najlosiju tekmu mislim da Velez Olimpik i mi igramo najljepse. Zvjezdu nisam gledao al imaju odlicne rezultate , Slogu jesam i nista posebno . Opet imaju odvojene utakmice i smjesne penale , sit sam toga.Vidimo se na proljece....
Vezu nas i bivsi igraci iz proslosti kao sto je cuveni Mirko Dubovina...paulus je napisao/la:"Pozdrav za Visoko i navijace Bosne. Definitvno gospodski klub, i grad, a i ljudi. Uvijek lijep docek, svakoj ekipi, i ako Bog da, da i u Mostaru bude kao nama danas u Visokom. Sretno Bosni u nastavku prvenstva"
Drazi mi je ovaj komentar nego tri boda na seljacku silu .Ove sezone ako mi ne budemo imali sanse morate vi uc( vi svakako imate jaci lobi , ime ste imate tradiciju ma imate sve, nas sjebu komsije a da nas savez ne proda ovakav) , ne dozvolite da onaj kupi ulazak u PL ,Gledo sam Velez i dosad iako Bosna je odigrala mozda najlosiju tekmu mislim da Velez Olimpik i mi igramo najljepse. Zvjezdu nisam gledao al imaju odlicne rezultate , Slogu jesam i nista posebno . Opet imaju odvojene utakmice i smjesne penale , sit sam toga.Vidimo se na proljece....
pa tako nekako,plus ce na toj tribini biti loze za sponzore ,VIP loze i studio za tv kamere sa svim sadrzajima,kao i kabine za radio reportere i za ostale novinare.Ispod tribine ce biti svasta nesto,tako se bar planira ali dovoljno je sad za sad jer jos nismo blizu tog projekta.Kad se ova sad tribina zavrsi,stave se krovovi na ove 2 tribine,postave reflektori onda se prelazi na izgradnju te "glavne tribine.Uglavno biceMrBean je napisao/la:Jel zna neko u vezi buduce juzne tribine, vidim spominjete velika, ogromna juzna tribina, zanima me koliki ce njen kapacitet biti s obzirom da ako je krajnja cifra sjedecih mjesta zamisljenja oko 10.000, to bi znacilo da bi kapacitet juzne tribine trebao biti oko 5000 da dodjemo do te brojke?
Jest, samo jedna.castro je napisao/la:u kupu protiv olimpica
je li se igra jedna utakmica ili

rodjak je napisao/la:pa tako nekako,plus ce na toj tribini biti loze za sponzore ,VIP loze i studio za tv kamere sa svim sadrzajima,kao i kabine za radio reportere i za ostale novinare.Ispod tribine ce biti svasta nesto,tako se bar planira ali dovoljno je sad za sad jer jos nismo blizu tog projekta.Kad se ova sad tribina zavrsi,stave se krovovi na ove 2 tribine,postave reflektori onda se prelazi na izgradnju te "glavne tribine.Uglavno biceMrBean je napisao/la:Jel zna neko u vezi buduce juzne tribine, vidim spominjete velika, ogromna juzna tribina, zanima me koliki ce njen kapacitet biti s obzirom da ako je krajnja cifra sjedecih mjesta zamisljenja oko 10.000, to bi znacilo da bi kapacitet juzne tribine trebao biti oko 5000 da dodjemo do te brojke?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.