Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
PTPC hahahhaha
Gleda li iko njihove teorije zavjere o 11.9. hahaha
zašto mozak opterećivati glupostima?jasmin10 je napisao/la:PTPC hahahhaha
Agresivna laž i još agresivnija mržnja. Kakvi samo idiotski umeci, izmišljeni, kako bi tim zarazili što više glupana, i to konstrukcijama: vjeruje se; saznajemo; misli se, etc. Smeće bolesno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bio sam napiso neš pa obriso. Dovoljno je.
Ono, promijenili smo mišljenje i to je to.

Ono, promijenili smo mišljenje i to je to.
Ima smislaKawhi je napisao/la:Svaka religija je zasnovana na strahu seceru. Vjera je druga stvar. Hodzama, popovima i drugim su dzamija i crkva poslodavatelji i logicno da moraju plasiti ljude da bi oni i dalje placali doprinose dzamiji i crkvi. Tek kad religiju maknes iz javnog zivota bice ti hodza kakve ti zelis.
Oooo, pa džisi lutko, koj dirorasavoje je napisao/la:Ovaj secer jos ni'e banovan?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Ima li iko iskustva s ovim zivotnim osiguranjima ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
@Besic.Mokes je napisao/la:Ima li iko iskustva s ovim zivotnim osiguranjima ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma smiješno. Ljudi mrtvi ozbiljni pričaju na tu temuFoSte95 je napisao/la:zašto mozak opterećivati glupostima?jasmin10 je napisao/la:PTPC hahahhaha
Strašna..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Dje Sarma?
Kako je od Bosna nastalo Bos(n)anac? Zar nije pravilnije Bosnjak/Bosnjanin? I zasto se ne ispravi ta nakarada u nasem jeziku? Ukljucujuci i pridjeve nastale od te rijeci.High je napisao/la:!
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
@rokoko, je li tvoja sklonost bludizmu i alkoholu pluskvamperfekt?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Malo je reci strasna.Rokoko87 je napisao/la:Strašna..
Evo jedna i od mene:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Jezička inovacija - reduciranje foneme /n/ i umetanje naknadnog sufiksa. Pokušaj izgovoriti Bosnanac i vidjet ćeš da jezička ekonomičnost nije samo kliše.Kawhi je napisao/la:Kako je od Bosna nastalo Bos(n)anac? Zar nije pravilnije Bosnjak/Bosnjanin? I zasto se ne ispravi ta nakarada u nasem jeziku? Ukljucujuci i pridjeve nastale od te rijeci.High je napisao/la:!
Zadnja izmjena: High, dana/u 11 sep 2017, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
nisam se ubio. puko konopacBesic je napisao/la:Dantes se ubio za kakvog samostana
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nisam znao da ti ovo slušaš.kobe24 je napisao/la:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Bolja verzija od Sinanove. Mirza je doktor.BelminM23 je napisao/la:Veze ti nemaš, bolje slušaj Jala Brat Restart, iako je i to odurno, ali malo manje od ovoga.bodi123 je napisao/la:
strašna pjesma![]()
![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mora negdje zgriješitRokoko87 je napisao/la:Nisam znao da ti ovo slušaš.kobe24 je napisao/la:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ma ne slusam, al eto pustio ovu tvoju jer znam da ne fulas kad je to u pitanju i sjetio se ove koju bas volim od Indire.Besic je napisao/la:Mora negdje zgriješitRokoko87 je napisao/la:Nisam znao da ti ovo slušaš.kobe24 je napisao/la:
Cuj Bese s pricom, a malo je reci da me razocarao.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 5 gostiju.