FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Sanches nije propao, on je uvijek bio ovakav samo što ga je određena okolina dizala gore.
Najgori igrač na terenusljivo je napisao/la:Jesam, isto kao kod nas. Znači slabo. Ista pozicija, sličan sistem, ista zadaća. Neće se ni gore naigrati.Balance je napisao/la:Vidim da je Sanches igrao 70 min protiv Newcastlea, jel netko gledao kako je odigrao?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Trebamo sagledati jednu cinjenicu: Bayern ocigledno nema novca da prati trenutno trziste. Ovo dalje implicira da ce biti iznenadjenje u nekoliko narednih godina osvojimo li Ligu prvaka.
Sto se Lewe tice, to je igrac koji je trenutno najbitniji klubu, ako ne prvi onda sugurno u vrhu u toj hijerarhiji bitnosti. Ako je egoista, sebi je, sve dok doprinosi ekipi. Sta bi rekli za Ronalda tek? Medjutim, to je igrac koji sigurno moze otici u trenutno bolji klub, gdje ce dobiti veca primanja, te gdje ce imati vecu sansu osvajanja najvaznijeg klupskog trofeja. Odlazak istog ili njegovo nezadovoljstvo moglo bi biti pogubno za Bayern, jer trenutno nema igraca kojeg mogu dovesti a da ga zamijeni. To znaci, ako ga zele zadrzati moraju reagovati: ili veca plata ili jaci tim.
Sto se Lewe tice, to je igrac koji je trenutno najbitniji klubu, ako ne prvi onda sugurno u vrhu u toj hijerarhiji bitnosti. Ako je egoista, sebi je, sve dok doprinosi ekipi. Sta bi rekli za Ronalda tek? Medjutim, to je igrac koji sigurno moze otici u trenutno bolji klub, gdje ce dobiti veca primanja, te gdje ce imati vecu sansu osvajanja najvaznijeg klupskog trofeja. Odlazak istog ili njegovo nezadovoljstvo moglo bi biti pogubno za Bayern, jer trenutno nema igraca kojeg mogu dovesti a da ga zamijeni. To znaci, ako ga zele zadrzati moraju reagovati: ili veca plata ili jaci tim.
Spamm
Timo Werner
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Tog momka itekako cijenim i simpatisem kao igraca, ali trenutno je daleko od Lewinog nivoa. Medjutim, sigurno bih ga volio vidjeti za jedno tri do cetiri godine u Bayernovom dresu.Besic je napisao/la:Timo Werner
Iako nece biti prenosa (bar meni) Bayernove utakmice Lige prvaka, uopce mi nije zao sto necu gledati. Igra je patnja za oci. Dok su bili Jupp i LvG, pa i Pep vecim dijelom, prstalo je na sve strane. Igrali smo uzbudljivo, davali golova, s LvG cesto i zivce gubili koliko je promjenjivih tokova kroz sezonu bilo, ali bar je bilo uzbudljivo, a ovo sto sad igramo je bezivotno. Carlova jedina utakmica za koju reci da je vrhunska je protiv Werdera u prvom kolu prosle sezone. Prvi utisak zavara, a ta utakmica je pravi primjer toga.
Spamm
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kakav Werner pa je li stvarno mislite da ce Leipzig tek tako prodavati svoje najbolje igrace? 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Što da ne
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Zato sto nece, nije to Dortmund. Vidio sam da i polako produzuju ugovore nosiocima igre. Ako i budu prodavali nece Bayernu.Besic je napisao/la:Što da ne
Nisu ni oni baš imuni na pare,kao s Keitom npr
Može tako i Bayern otvoriti kesu za nekog njihovog.
Re: RE: Re: FC Bayern München
Keita ide zbog klauzule ne zato sto ga RB zeli prodati, odbili su skoro duplo vece pare od te klauzule ovo ljetoBesic je napisao/la:Nisu ni oni baš imuni na pare,kao s Keitom npr
Poslano sa mog HUAWEI RIO-L01 koristeći Tapatalk
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Aferim. Beživotno je riječ koja najbolje opisuje trenutnu bayernovu igru.FCBAYERN je napisao/la:ovo sto sad igramo je bezivotno
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Pu bijede
Slazem sesekerbay je napisao/la:Aferim. Beživotno je riječ koja najbolje opisuje trenutnu bayernovu igru.FCBAYERN je napisao/la:ovo sto sad igramo je bezivotno
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mi ne možemo otvorit kesu za nekog, jer su Švabe sa svojim mentalitetom kontrol frikovi i poštuju sva pravila, tako i poštuju FFP, mi ne možemo otvoriti kesu za nekog i dat 100miliona i više jer naša uprava ne bi nikad uradila ono što je PSG uradio da bi doveo Neymara, država Katar isplatila Neymaru pare za transfer, praktički igrač je sam platio svoju klauzulu, a PSG je ostao u 35miliona dozvoljenog minusa po FFP i za Mbapea su nešto izmajmunisali i napravili to pravilo smiješnim.
Haj ba, bitno je da se mi sa teme slažemo.harden je napisao/la:Slazem se
Al kad nas karlo iznenadi pa tim zablista u proljetnom dijelu i pomete konkurenciju
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Ko da vam predsjednik nikad nije bio u zatvoru.coelho41 je napisao/la:Mi ne možemo otvorit kesu za nekog, jer su Švabe sa svojim mentalitetom kontrol frikovi i poštuju sva pravila, tako i poštuju FFP, mi ne možemo otvoriti kesu za nekog i dat 100miliona i više jer naša uprava ne bi nikad uradila ono što je PSG uradio da bi doveo Neymara, država Katar isplatila Neymaru pare za transfer, praktički igrač je sam platio svoju klauzulu, a PSG je ostao u 35miliona dozvoljenog minusa po FFP i za Mbapea su nešto izmajmunisali i napravili to pravilo smiješnim.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Mislio sam da će navijač Dortmunda napisati to, ali haj da i tebi napišem što sam planiro onom ko to napiše; a to je da je istina da je Hoenes bio u zatvoru, ali zapitaj se koji je to još čelnik tako jednog velikog kluba dozvolio sebi da ide u zatvor? Malo malo čuješ neku aferu sa taksama oko igrača i oko predsjednika, ali nijedan nije zaista otišao u zatvor. Imaju svi materijala za zatvor, ali imaju i veze i štele i novca da ga izbjegnu.Kawhi je napisao/la:Ko da vam predsjednik nikad nije bio u zatvoru.coelho41 je napisao/la:Mi ne možemo otvorit kesu za nekog, jer su Švabe sa svojim mentalitetom kontrol frikovi i poštuju sva pravila, tako i poštuju FFP, mi ne možemo otvoriti kesu za nekog i dat 100miliona i više jer naša uprava ne bi nikad uradila ono što je PSG uradio da bi doveo Neymara, država Katar isplatila Neymaru pare za transfer, praktički igrač je sam platio svoju klauzulu, a PSG je ostao u 35miliona dozvoljenog minusa po FFP i za Mbapea su nešto izmajmunisali i napravili to pravilo smiješnim.
Mogao je to Hoenes izbjeć vrlo lako, slično kao što Mirsad Kukić iz Banovića izbjegava zatvor, ali to je yebeni Njemac podučen poštivanju pravila od samog rođenja, izvršio resocijalizaciju i vratio se, odslužio kaznu i naučio lekciju, uostalom ne vodi Bayern jedan čovjek, nego čitav upravni Odbor sačinjen od Njemaca.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kakve veze ima to sto je Hoeness bio u zatvoru sa Bayernom?
Covjek nije placao svoj porez a ne Bayernov, a da je Spanija kako treba drzava pola Barcelone i Reala bi zavrsilo iza resetaka
Covjek nije placao svoj porez a ne Bayernov, a da je Spanija kako treba drzava pola Barcelone i Reala bi zavrsilo iza resetaka
Ljudi mi imamo veliku šansu ako naši budu pametni pa puste Levandovskog.
Odmah novce preusmjeriti na Grizmu.
Nešto nam ne gode ova dešavanja, prepucavanja, Miler nije htio čestitati Levi gol u Bremenu, a evo i dalje nekakvi loši odnosi između nekih igrača, trenera, direktora i tako u nedogled.
Nešto mi i Roben previše namrgođen u ovom otvaranju sezone, Martinez se i ne pimjeti, nema njegove agresivnosti, evo vidimo i Hummels odluta,
nešto mi je sve nekako li-la.
Odmah novce preusmjeriti na Grizmu.
Nešto nam ne gode ova dešavanja, prepucavanja, Miler nije htio čestitati Levi gol u Bremenu, a evo i dalje nekakvi loši odnosi između nekih igrača, trenera, direktora i tako u nedogled.
Nešto mi i Roben previše namrgođen u ovom otvaranju sezone, Martinez se i ne pimjeti, nema njegove agresivnosti, evo vidimo i Hummels odluta,
Otkud toliko "neprijateljstvo" prema Poljaku? Mozda zbog njegovih propusta da iskoristi zicere? Itekako zna biti iritantno, ali ipak cesto se nalazi u sansi i koristan je u mnogim aspektima pa kompenzuje to, iako sam i ja dosta kritika na njegov racun povodom toga uputio.Klare je napisao/la:Ljudi mi imamo veliku šansu ako naši budu pametni pa puste Levandovskog.
Odmah novce preusmjeriti na Grizmu.![]()
Griezmann nije klasicni spic, ne vjerujem da bi mogao Lewu zamijeniti.
Ovo boldirano, kad bolje razmislim, si mozda i upravu, iako nisam posebno paznju obracao. Mislis li, a ovo i svima ostalim upucujem takodjer, da Carlo polahko gubi svlacionicu? Citao sam komentar na BayernCentral i u njemu je doza sumnje povodom ovoga primjetna.
Spamm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.