FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ono sto me zaista boli kao iskrenog navijaca naseg kluba je nas sjever. Nikako ne mogu da dokucim glavni razlog zbog cega je toliko malo navijaca na sjeveru. Gledam utakmicu Rijeka - Cibalija, i neka fina tribinica iza gola koju su napravili bila je puna protiv neke Cibalije. Ta ista Rijeka u navijackom smislu i po broju navijaca ne moze sa nama da se poredi ni u snu. Mi smo u bivsoj Yugi bili medju TOP 5 grupama a sad smo bas tanki. Sta uraditi da se popravi brojnost, da to izgleda lijepo, respektabilno. Ne zanima me jel smjena generacije, ko je vodja, zanima me da nas svejer bude najbolji kao sto je uvijek bio. Kako animirati raju??? Pitanje za sve. Necu samo one floskule kad budu bolji rezultati bice i bolji sjever. Bilo je i titula i kupova pa je to izgledalo jako lose.....zasto je tako...kako da popravimo to svi mi skupa.....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Daj nam Slaviju
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Haman da smo i mi.bodi123 je napisao/la:Slobodanku što da ne, prva želja, oni su samo fizički premijerligaši.High je napisao/la:Kakve smo sreće, opet ćemo nabasati na nekog premijerligaša.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Haman da smo i mi.bodi123 je napisao/la:Slobodanku što da ne, prva želja, oni su samo fizički premijerligaši.High je napisao/la:Kakve smo sreće, opet ćemo nabasati na nekog premijerligaša.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sad smo jači za tebe, starog džematliju.Besic je napisao/la:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zaboravljaš da je stigao ploditelj Hus da vadi iz govana.High je napisao/la:Haman da smo i mi.bodi123 je napisao/la:Slobodanku što da ne, prva želja, oni su samo fizički premijerligaši.High je napisao/la:Kakve smo sreće, opet ćemo nabasati na nekog premijerligaša.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bismilom sam se reinkarnisao na ovu temu.High je napisao/la:Sad smo jači za tebe, starog džematliju.Besic je napisao/la:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Samo pravo hodi - ni desno ni lijevo.Besic je napisao/la:Bismilom sam se reinkarnisao na ovu temu.High je napisao/la:Sad smo jači za tebe, starog džematliju.Besic je napisao/la:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pomno se planira pauza u 12h da se isprati zrijebanje, sto volim kad je live.High je napisao/la:Kakve smo sreće, opet ćemo nabasati na nekog premijerligaša.
Septembar i FKS!rasavoje je napisao/la:Ko 'e deveti?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prva ljubavi najveca radostirasavoje je napisao/la:Ko 'e deveti?
TOŠK. 
I ponosno po njoj hodaj svoj zemaljski hod...High je napisao/la:
Samo pravo hodi - ni desno ni lijevo.
Kakva je statistika Saida u tekućoj sezoni, malo sam u kanalu sa informacijama
Jel ovo govoriš njojMortemHz je napisao/la:Prva ljubavi najveca radostirasavoje je napisao/la:Ko 'e deveti?
To znaju samo saidofili.Besic je napisao/la: I ponosno po njoj hodaj svoj zemaljski hod...
Kakva je statistika Saida u tekućoj sezoni, malo sam u kanalu sa informacijama
Ja se nadam da cemo dobiti neke nizeligase, pa da Husref malo kombinuje i isprobava, a i da ovi mladji dobiju jos vise minuta.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Uveži 4-5 pobjeda, ostavi srce na terenu pa ćeš vidjeti raju.ado-hz je napisao/la:Ono sto me zaista boli kao iskrenog navijaca naseg kluba je nas sjever. Nikako ne mogu da dokucim glavni razlog zbog cega je toliko malo navijaca na sjeveru. Gledam utakmicu Rijeka - Cibalija, i neka fina tribinica iza gola koju su napravili bila je puna protiv neke Cibalije. Ta ista Rijeka u navijackom smislu i po broju navijaca ne moze sa nama da se poredi ni u snu. Mi smo u bivsoj Yugi bili medju TOP 5 grupama a sad smo bas tanki. Sta uraditi da se popravi brojnost, da to izgleda lijepo, respektabilno. Ne zanima me jel smjena generacije, ko je vodja, zanima me da nas svejer bude najbolji kao sto je uvijek bio. Kako animirati raju??? Pitanje za sve. Necu samo one floskule kad budu bolji rezultati bice i bolji sjever. Bilo je i titula i kupova pa je to izgledalo jako lose.....zasto je tako...kako da popravimo to svi mi skupa.....
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Nesreća je da nakon pobjede dolazi derbi, gdje možemo ne pobijediti, pa ostati na istom, a to je veoma loša pozicija na tabeli. Ogavno je ovo gledati, ali se nadam pobjedi.
Sto kakve smo srece!? Ne znam mozda si se salio.. Al mi smo od druge polovine prosle sezone, ustvari kada je preuzeo Cala ekipu, imali toliko srece da je to gotovo pa nemoguce. Cak i taj rekord sto je Cala postavio u , ako se ne varam, 10ak tekmi bez poraza, je u , barem, polovine utakmica cista sreca. Igre nije bilo, pa smo dali neke sretne golove, taj period mi je ostao u takvom sjecanju. Ne znam za druge.High je napisao/la:Kakve smo sreće, opet ćemo nabasati na nekog premijerligaša.
A sto se tice kupa e tu smo jos vise srece imali. Zapale su nam sve neke retardirane ekipe, da bi recimo siroki totalno suprotno prosao.
Tako da mi srece itekako imamo. A nadam se da sada imamo i znanja i muda da se tako izrazim, pa da sve to iskoristimo ako nas opet posluzi sreca
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Najiskrenije, prva zelja mi je Zeljeznicar.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 19 gostiju.