Znao sam ja da su vecina U16 na forumu.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Jel' ovo pocela skola pa nigde nikoga nema.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
jos malo pa sam u18Devil je napisao/la:Jel' ovo pocela skola pa nigde nikoga nema.![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- majestic24
- Kontakt:
Mislim da im jos nije skola pocela. Neka jos koji dan cemo ih trpiti i to je toDevil je napisao/la:Jel' ovo pocela skola pa nigde nikoga nema.![]()
Kakvo je vrijeme kod vas?? Kod mene je pravo hladno,moram nositi dux obavezno
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
ja u potkosulju, smrzavam se a mrsko mi ustat.
U Zenici je vrijeme onako, taman barem što se mene tiče. Nit je toplo, nit je hladno.
Sinoc sam se u 12 vracao kuci u duxu smrz´o se ko prodavačica ljubavi u Novosibirskommajestic24 je napisao/la:Mislim da im jos nije skola pocela. Neka jos koji dan cemo ih trpiti i to je toDevil je napisao/la:Jel' ovo pocela skola pa nigde nikoga nema.![]()
Kakvo je vrijeme kod vas?? Kod mene je pravo hladno,moram nositi dux obavezno
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ma dobro, i nama je usrijedu zvanicno, samo sam danas morao ici da vidim razrednicuFrutek je napisao/la:Nama u Srijedu, ionako cu do oktobra svako vece napolje i zajebavat se boli me tukiThe Game je napisao/la:Tri mjeseca zaj.ebancije prosla u sekundi, od sutra opet u skolske klupe![]()
![]()
Jedva cekam 18.9.![]()
![]()
Vidjat ces ti mene, nista se ti ne boj, u skoli sam do 1, plus kafa poslijeDevil je napisao/la:Jel' ovo pocela skola pa nigde nikoga nema.![]()
The Game je napisao/la:Ma dobro, i nama je usrijedu zvanicno, samo sam danas morao ici da vidim razrednicuFrutek je napisao/la:Nama u Srijedu, ionako cu do oktobra svako vece napolje i zajebavat se boli me tukiThe Game je napisao/la:Tri mjeseca zaj.ebancije prosla u sekundi, od sutra opet u skolske klupe![]()
![]()
Jedva cekam 18.9.![]()
![]()
![]()
![]()
Vidjat ces ti mene, nista se ti ne boj, u skoli sam do 1, plus kafa poslijeDevil je napisao/la:Jel' ovo pocela skola pa nigde nikoga nema.![]()
Znao sam ja da su vecina U16 na forumu.![]()
![]()
![]()
Koja skola, koji razred
Dade mi ideju za novu temu
Dobro jutro.
U srijedu skola pa se ovo malo vremena sto je ostalo iskoristava na spavanje.
Ali bar do oktobra sam tu od 13:00 pa do navece, a onda teror...
U srijedu skola pa se ovo malo vremena sto je ostalo iskoristava na spavanje.
Ali bar do oktobra sam tu od 13:00 pa do navece, a onda teror...
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ja mislim da nama skola pocinje tek 13
Tako da jos 15 dana imam da odmorim i uradim sto se treba uraditi 
I meni skola u srijedu...Al makar sam konacno druga smjena i to citavu godinu
.Boli me briga,ima da dolazim u skolu pod gasom,najgore je proslo nema me vise ko oboriti 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ja mrzim drugu smjenu nemos ko cojk ni izac ni koji qDylan Dog je napisao/la:I meni skola u srijedu...Al makar sam konacno druga smjena i to citavu godinu.Boli me briga,ima da dolazim u skolu pod gasom,najgore je proslo nema me vise ko oboriti
Koja si skola Frutek?Frutek je napisao/la:Ja mrzim drugu smjenu nemos ko cojk ni izac ni koji qDylan Dog je napisao/la:I meni skola u srijedu...Al makar sam konacno druga smjena i to citavu godinu.Boli me briga,ima da dolazim u skolu pod gasom,najgore je proslo nema me vise ko oboriti
![]()
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
- adnan_nanda
- Kontakt:
mali test koji moze izvesti svako za racunarom.
odignite desno stopalo od poda i pocnite kruziti stopalom u smjeru kazaljke na satu...
sad desnom rukom pisite broj 6 u zraku...
automatski ce se promijeniti smjer kruzenja desnog stopala... htjeli vi to ili ne...
joj uhvatila me nervoza od ovog, poceo sam hlupat, hebem ti i stopalo i ruku
odignite desno stopalo od poda i pocnite kruziti stopalom u smjeru kazaljke na satu...
automatski ce se promijeniti smjer kruzenja desnog stopala... htjeli vi to ili ne...
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
adnan_nanda je napisao/la:mali test koji moze izvesti svako za racunarom.
Sto rece bolan
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
ojjjjjjjjjj sto ovo rece...adnan_nanda je napisao/la: joj uhvatila me nervoza od ovog, poceo sam hlupat, hebem ti i stopalo i ruku
vec me ufatila nervoza nakon drugog kruga...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Haha fore,gledao sam ovo vec negdje 
Stvarno loodo da ne postim....xD
Stvarno loodo da ne postim....xD
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Hairlija je napisao/la:Koja si skola Frutek?Frutek je napisao/la:Ja mrzim drugu smjenu nemos ko cojk ni izac ni koji qDylan Dog je napisao/la:I meni skola u srijedu...Al makar sam konacno druga smjena i to citavu godinu.Boli me briga,ima da dolazim u skolu pod gasom,najgore je proslo nema me vise ko oboriti
![]()
Elektro Tehnička
Ma prva smjena je uzas teski,bar meni,nema mi nista gore kad ujutro mrak,kisa,svi spavaju a ja trcim u skolu,ovako se makar naspavas..Frutek je napisao/la:Ja mrzim drugu smjenu nemos ko cojk ni izac ni koji qDylan Dog je napisao/la:I meni skola u srijedu...Al makar sam konacno druga smjena i to citavu godinu.Boli me briga,ima da dolazim u skolu pod gasom,najgore je proslo nema me vise ko oboriti
![]()
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na: