Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ponovo se javlja zločinačkokamenjarski vonj sa izlizanim frazama. Hitlerdžije i fašisti napadaju! Svog ko ukaže na njihovu ahumanost nazvat će trolom. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je krizanac, mutant sebije i reufa. Dilof.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
- UstanikSBII
- Kontakt:
K+ cijena i kvaliteta na jednom mjestu.crozla je napisao/la:High je krizanac, mutant sebije i reufa. Dilof.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Neuracunjljivo bice poremecene svijest, K+ high quality.UstanikSBII je napisao/la:K+ cijena i kvaliteta na jednom mjestu.crozla je napisao/la:High je krizanac, mutant sebije i reufa. Dilof.
Sukob identiteta i oblik Neuracunjljivo.
Griz Dinama, griz Hajduka, Rijeke, Viteza i GOŠK-a. Nema gdje te nema, svugdje se pomalo tražiš.
Neuracunjljivo.
Neuracunjljivo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
najveca trenerska ubleha ima novi angazman, vidim da je vec prodo suplju tuzlacima sa ovim kofa da mu se niko ne mjesa 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Bezmudni trener u bezmudnom klubu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
rodjak od JagodicaRaonffa je napisao/la:Ko je taj?Alipasino je napisao/la:Zvanicno Novi trener Slobode Malinic.
Bio je takav kad je došao u FKŽ?Rokoko87 je napisao/la:Bezmudni trener u bezmudnom klubu.
Nije, ublehe bacao na svakom koraku, a mi se primili za to nenormalno.High je napisao/la:Bio je takav kad je došao u FKŽ?Rokoko87 je napisao/la:Bezmudni trener u bezmudnom klubu.
Pravi izbor za klub koji nema ambicije.
Kad se iskristališe prvih 11 forsira ih dok ne izdahnu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Inace, sloboda, dalje stih ide napada dicu da in ne otne lizu. Sada bi ti cijeli hase vikao, glu...High je napisao/la:Sukob identiteta i oblik Neuracunjljivo.Griz Dinama, griz Hajduka, Rijeke, Viteza i GOŠK-a. Nema gdje te nema, svugdje se pomalo tražiš.
Neuracunjljivo.
Zadnja izmjena: crozla, dana/u 11 sep 2017, 22:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Kad se sjedim frtutme kad je došao kod vas - moji bogarali jer ga mi nismo angažirali, a vi ste to smatrali dobrim potezom, provocirajući nas.Rokoko87 je napisao/la:Nije, ublehe bacao na svakom koraku, a mi se primili za to nenormalno.High je napisao/la:Bio je takav kad je došao u FKŽ?Rokoko87 je napisao/la:Bezmudni trener u bezmudnom klubu.
Pravi izbor za klub koji nema ambicije.
Kad se iskristališe prvih 11 forsira ih dok ne izdahnu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakav god da je naguzit ce vas i izbit vam titulu, doveli su ga na vrijeme. 
U Zelji je imao odlicnu statistiku,i iz mrtvih,digao vas u vrh tabele.
Pogledaj gdje ste bili kada je dosao,a gdje ste zavrsili....On nije otisao zbog rezultata iz Zelje....
Ako do kraja sezone uspije pocistiti sto je Vlado usr.ao svaka mu cast.
Pogledaj gdje ste bili kada je dosao,a gdje ste zavrsili....On nije otisao zbog rezultata iz Zelje....
Ako do kraja sezone uspije pocistiti sto je Vlado usr.ao svaka mu cast.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sretno Slavki Petroviću na novom angažmanu.
Sas vidjet kako se ide uz dlaku i prica ono sto navijaci hoce da cuju.
Znaci frajer planski zna unaprijed sta ce reci,a mi ko mi smo euforican narod i nama sta god kazes nafurat cemo se.Evo vidim prvo je rekao nece mi se niko mjesati,zasto je to rekao pa pobogu zato sto je Vlado 2 sata ranije dao intervju i rekao mjesali su mi se u rad.
I naravno vec je euforija,vidim komentare bravo Celo samo jako nedaj niko da ti se mjesa,znaci vec frajer klepio izjavom.
Kakav maher
Btw frajer je je susta suprotnost svega sto prica.Disciplina i sve na treningu 0 bodova,to najbolje govori situacija sa Lendricem ,i silnim frkama po trenizima gdje on to jednostavno kulira,jel nije ni A od autoriteta.Ali zna covjek sta ce kada reci i zato je on fucking neki trener .
Realno u 5 deka je sa Vladom jel i jedan i drugi su dobri filozifi,s tim sto Slavko prica ono samo sto navijaci vole da cuju.
Znaci frajer planski zna unaprijed sta ce reci,a mi ko mi smo euforican narod i nama sta god kazes nafurat cemo se.Evo vidim prvo je rekao nece mi se niko mjesati,zasto je to rekao pa pobogu zato sto je Vlado 2 sata ranije dao intervju i rekao mjesali su mi se u rad.
I naravno vec je euforija,vidim komentare bravo Celo samo jako nedaj niko da ti se mjesa,znaci vec frajer klepio izjavom.
Kakav maher
Btw frajer je je susta suprotnost svega sto prica.Disciplina i sve na treningu 0 bodova,to najbolje govori situacija sa Lendricem ,i silnim frkama po trenizima gdje on to jednostavno kulira,jel nije ni A od autoriteta.Ali zna covjek sta ce kada reci i zato je on fucking neki trener .
Realno u 5 deka je sa Vladom jel i jedan i drugi su dobri filozifi,s tim sto Slavko prica ono samo sto navijaci vole da cuju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Čovjek je izgubio osvojenu titulu, nije imao muda kad je bilo najpotrebnije. Sloboda mu je klub po mjeri, Željo je bio prevelik zalogaj za njega.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- tuzlak1987
- Kontakt:
Uredu sve je kako Megamiske kaze, samo prestanite serendat.
Hoće li iskoristiti u Slobodi listu svih fudbalera svijeta koje danonoćno prati?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.