nemoj bogohulitbodi123 je napisao/la:Bolja verzija od Sinanove. Mirza je doktor.BelminM23 je napisao/la:Veze ti nemaš, bolje slušaj Jala Brat Restart, iako je i to odurno, ali malo manje od ovoga.bodi123 je napisao/la:
strašna pjesma![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
što?kobe24 je napisao/la:[
Cuj Bese s pricom, a malo je reci da me razocarao.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nisi valjda zaboravio kad si javno zvao forumase na sok od jecma?Besic je napisao/la:što?kobe24 je napisao/la:[
Cuj Bese s pricom, a malo je reci da me razocarao.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Lillard je napisao/la:nemoj bogohulitbodi123 je napisao/la:
Bolja verzija od Sinanove. Mirza je doktor.
Oćeraj ga.
Au, kakav touchdown...
Jesi li se pokajao Besicu?
Jesi li se pokajao Besicu?

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Šta zvaokobe24 je napisao/la:
Nisi valjda zaboravio kad si javno zvao forumase na sok od jecma?

Pio , rekoh jednom se živi.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Jezicka ekonomicnost je bezveze. Gubi se sva elegancija. Doduse, ne valja ni Bosnanac.High je napisao/la:Jezička inovacija - reduciranje foneme /n/ i umetanje naknadnog sufiksa. Pokušaj izgovoriti Bosnanac i vidjet ćeš da jezička ekonomičnost nije samo kliše.Kawhi je napisao/la:Kako je od Bosna nastalo Bos(n)anac? Zar nije pravilnije Bosnjak/Bosnjanin? I zasto se ne ispravi ta nakarada u nasem jeziku? Ukljucujuci i pridjeve nastale od te rijeci.High je napisao/la:!
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Zato je Hrvatski jezik skoro pa savršen.
Madjarski je najljepsi jezik na svijetu.Besic je napisao/la:Zato je Hrvatski jezik skoro pa savršen.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Probaj se naćerat da ga naučiš.Kawhi je napisao/la:Madjarski je najljepsi jezik na svijetu.Besic je napisao/la:Zato je Hrvatski jezik skoro pa savršen.
- IlFantasista
- Kontakt:
Nema ljepšeg od italijanskog. 
Simpatična pjesmica. 

Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sto se onda cudis kad kazem da si me razocarao?Besic je napisao/la:Šta zvaokobe24 je napisao/la:
Nisi valjda zaboravio kad si javno zvao forumase na sok od jecma?![]()
![]()
Pio , rekoh jednom se živi.
Prvo me mjesec dana o vjeri ispitivao i onda na prvoj prepreci poklekao...

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ali to nije razlog da me gledaš drugim očimakobe24 je napisao/la: onda na prvoj prepreci poklekao...

Nisam te isptivao

Nekada sam i sam bio dio toga
- IlFantasista
- Kontakt:
Je li bila lijepa?Besic je napisao/la:Nekada sam i sam bio dio toga

Kun fejekun!
Sve su žene lijepe.IlFantasista je napisao/la:Je li bila lijepa?Besic je napisao/la:Nekada sam i sam bio dio toga
- IlFantasista
- Kontakt:
Ima super pjesme, al' je jedini pjevač na svijetu od čijeg glasa me glava zaboli nakon par pjesama.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.