Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Skver
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Skver » 11 sep 2017, 23:40

Za mene daleko najbolji trener lige je Adzem, potkovan znanjem, osvojio ligu pionira, samo ne znam dokle ce biti trener....

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 11 sep 2017, 23:46

u pravu ste, krivo nam sto je trener slobode :lol: evo ja ne znam sta cu od muke :rol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 11 sep 2017, 23:47

usrale se kone :lol: :lol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 sep 2017, 23:49

Ma nek je vama i njemu sretno osim protiv nas logicno. Nije mi ni sekunde krivo vec se samo prisjecamo nekih njegovih izjava i obecanja, a od toga na kraju nije bilo nista. Meni je draze kad je na klupi Adzem jer znam da ce uvijek nasa djeca dobijati sansu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 11 sep 2017, 23:57

Virtu4l je napisao/la:Za Slavku je angažman u Slobodi - posao iz snova. Ne može ispasti iz lige, nema nikakav rezultatski pritisak, ako kojim slučajem izbori ligu za prvaka, predstaviće to kao svjetsko čudo jer je ekipu preuzeo u očajnoj situaciji (zaostaje pet bodova). Mogao bi se on zadržati u Tuzli ako se bude gledao samo fudbal i teren.

Sve u svemu, ovo je dobar posao za Slobodu, boljeg trenera trenutno ne mogu naći na našem tržištu. Imaće on jedan veliki problem, kako da popravi efikasnost ekipe obzirom da je Sloboda dala najmanje golova u ligi. Svi znamo da mu taj dio posla i ne ide baš najbolje.

Nema potrebe da mu sudite na osnovu njegove epizode u Želji, to je sasvim drugačija priča od ove u Slobodi. Željo je pritisak sedam dana u sedmici, kad se probudiš ujutro - već si pod pritiskom.
On je u zelji odradio odlican posao, sjeti se gdje je zeljo bio kad je dosao, i gdje je zavrsio ;) Ne bi on dobio otkaz u zelji da nije bilo nekih stvari sto nema veze sa sportom, navijaci zelje to najbolje znaju, pogotovo oni sa tog nekog ''cuvenog'' juga.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 sep 2017, 00:02

Ma šta nam to napriča.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 sep 2017, 00:08

Skver je napisao/la:Za mene daleko najbolji trener lige je Adzem, potkovan znanjem, osvojio ligu pionira, samo ne znam dokle ce biti trener....
Dok Kajkut bude udarao :urnebes: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 sep 2017, 00:14

staragarda je napisao/la:
Skver je napisao/la:Za mene daleko najbolji trener lige je Adzem, potkovan znanjem, osvojio ligu pionira, samo ne znam dokle ce biti trener....
Dok Kajkut bude udarao :urnebes: :rol:
Yebe ga to sto mora igrati sa 11 igraca inace......:urnebes:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 sep 2017, 00:38

Dobar izbor za Slavka, a i za Slobodu, klub po mjeri za njega. Dosta manji pritisak nego u Želji, imat će solidne rezultate, barem opstanak ne bi trebao biti upitan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 12 sep 2017, 07:58

Ma glupa rasprava skroz, gori izbor od ublehe Jagodica im ne moze biti, a manje vise svi treneri u ovoj ligi su u pet deka, da je drugacije radili bi bar u zemljama regiona ako nista u prosjecnim klubovima.

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 12 sep 2017, 09:23

Slavko ce profitirati, opstane, svi zadovoljni, udje u prvih sest, sto realno moze, kralj. Bas ga ide.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 sep 2017, 09:29

ma niko od nas ne sumnja u Celine trenerske kvalitete i drago nam je sto je dosao, ne znam nikoga u drzavi ko prati Premijer Ligu, a da mu se Celo nije dopao dok je trenirao Radnik, ali vise nas zanima kako ce se izborit s igracima, jer smo okupili nevidjene klosare i pickolisce i najvise zelimo vidjeti da ih Celo natjera na trcanje, posto je na glasu kao cvrsta ruka, jer oni mogu i moraju bolje, ali kao sto rekoh, nevidjeni klosari i pickolisci

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 12 sep 2017, 09:41

Bas ce ih Petrovic natjerati da trce... covjeka kad slusas rekao bi autoritet nevidjen, a ono Lendric mu psovao i derao se na njega, i opet ga stavio da igra... ne smije nista igracima... i kerla i blagojevic se sprdali sa njim kako su htjeli... jbg zna baciti suplju i to mu u BiH prolazi...

Msm da smo nacisto nije los trener... zna igrati na rezultat (mada je eto zeznuo Zelju kad je igrao na X protiv Sarajeva) i to ce potvrditi i u Tuzli... i zna kalkulisati kad treba... to je veliki plus treneru...

Ali otprilike nije ni 50% onoga sto prica... vidim vec je poceo ubleharenje za ordagica... isto je pricao za bekrica i zakarica (kako ih je uvijek zelio i uvijek mu se svidjali), i doslovno ih unistio i suspendovao... ocekujte tako i odlazak ordagica u januaru ili suspenziju ako ima ugovor...
Dobar je dok ne baca suplju i ublehe, pogotovo oko famozne teke... ja mislio iz nje ce vaditi neke svoje aman zaman igrace po Srbiji i nizim ligama Svabije, a on doveo one sto se vrte po PL godinama, poput crnova, zeca, kerle itd... toliko o tome da se nesto pita i pika kod njega...

Cak sam i ja pao na tu pricu o kondiciji i trcanju po stepenicama... ocekivao sam da ce igraci da ginu, a ono valjali se od 30min ko prebijene macke, cak je i najbolji kondicioni trener u BiH Seferovic njemu bio visak i zelio ga se rijesiti (na kraju covjek otisao u Kinu)... evo brat optuzuje vladexa za nespremnost igraca, nešto mi je to poznato...

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 sep 2017, 09:48

Chinaglia je napisao/la:ma niko od nas ne sumnja u Celine trenerske kvalitete i drago nam je sto je dosao, ne znam nikoga u drzavi ko prati Premijer Ligu, a da mu se Celo nije dopao dok je trenirao Radnik, ali vise nas zanima kako ce se izborit s igracima, jer smo okupili nevidjene klosare i pickolisce i najvise zelimo vidjeti da ih Celo natjera na trcanje, posto je na glasu kao cvrsta ruka, jer oni mogu i moraju bolje, ali kao sto rekoh, nevidjeni klosari i pickolisci
vjeruj da on nije nikakva cvrsta ruka, ne J**+ ga niko ni pet posto, samo je dobar za bacit suplju u medijima, uvjerit ce te se sami poslije kojeg kola, ne moramo vam mi nista pricat
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 sep 2017, 10:12

vidjeti cemo, u Radniku je napravio strasan posao, preuzeo ekipu na dnu, a odveo ih u gornji dom Premijer Lige, osvojio Kup i izborio evropsko takmicenje, od nekih igraca je napravio igrace, uspostavio jedan sistem na kome Radnik pociva evo i drugu godinu bez njega, vazili su, a vjerujem i dalje vaze za najcvrscu ekipu u ligi

smatram i da je u Zeljescaru napravio dobar posao, obzirom da je preuzeo ekipu u losem trenutku, sezona je maltene vec bila propala i on ih je uspio dovesti na koracic do titule, eh sada, njihovi navijaci ce reci da je prokockao vec osvojenu titulu, ali mi koji nismo navijaci tog kluba, reci cemo da im je spasio sezonu i doveo ih na koracic do titule

ko god kaze da je Celo dobio otkaz zbog rezultata ili lose igre, laze, on je otkaz mogao dobit samo zato jer su ga igraci bojkotovali, pa su u klubu odlucili da je bolje da to zavrse na vrijeme, pred pocetak Premijer Lige, nego da krene sezona i u medjuvremenu propadne, pa da onda to ucine, ili jer mu se neko mijesao u posao, a on nije dozvolio

ne znam kako ce se pokazat u Slobodi, pritisak za rezultat ce biti veci nego u Radniku, ali manji nego u Zeljescaru, ali ce i ovdje imat veliki pritisak kojekakvih spodoba, koji ce trazit da igraju ovi ili oni igraci

mislim da bi ovo mogla bit fina prica ako mu UO obezbijedi par dobrih igraca koji bi nosili igru Slobode

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 12 sep 2017, 11:30

Stadion Grbavica od 1. oktobra zadovoljava kategoriju 3.

https://fkzeljeznicar.ba/stadion-grbavi ... -km/28101/

Tako to radi veliki klub. :kafa:

Klub placa 147.444 KM za radove na stadionu, NS/FS BiH placa radove na reflektorima.
- Zeljeznicar -

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 12 sep 2017, 11:39

veliki klubovi to urade u paketu komplet stadion, ova nasa sabanijada tako skuplja sergijice,farba reflektore, sanja o novim terenima, cistim stolicama, trEbinama i tako to ofo ono.
oduzmi dodaj moj zenzo isto sr anje drugo pakovanje.nista lose. samo realno

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 12 sep 2017, 11:41

Malo po malo treca kategorija, da se moze sve odjednom renovirat rado bi to ova uprava uradila, ali nema novca za to.
- Zeljeznicar -

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 12 sep 2017, 11:45

svaki pomak nabolje je naravno za pohvalu, cinjenica je koliko para toliko muzike.

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la skripar96 » 12 sep 2017, 13:10

Zenzo je napisao/la:Stadion Grbavica od 1. oktobra zadovoljava kategoriju 3.

https://fkzeljeznicar.ba/stadion-grbavi ... -km/28101/

Tako to radi veliki klub. :kafa:

Klub placa 147.444 KM za radove na stadionu, NS/FS BiH placa radove na reflektorima.
Da cestitam športskim prijateljima i da pozdravim frenda Sandokana uz napomenu da Pecara ima kategoriju 3 vec par godina[emoji41] [emoji6] [emoji4]
EKONNP

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []