FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
pozitivno je sto ne moze ocelavit od stresa, a ako izgubi poneku kilu, dobro ce mu biti po zdravlje
**** vas celo i njegov antifudbal.
Samo da se zna protiv sam njegovog imenovanja.mislim protiv sta je tu mogu.ali mi se ne svidja i nisu njega dzabe iz zelje sutnuli.
A vama fakat malo kozmetike fali i ko djeca na secernu vunu se zaljepite
Samo da se zna protiv sam njegovog imenovanja.mislim protiv sta je tu mogu.ali mi se ne svidja i nisu njega dzabe iz zelje sutnuli.
Zvali su Murinja i jos neke, al yebiga tek pocela sezona, tako da.....Sariel je napisao/la:**** vas celo i njegov antifudbal.
Alo distanca razgul olsun od mene.samo kazem nisu njeg dzabe pocerali.imo je i on izjava za pajtona kartoteka sve ima u glavi i tako..
Stim da ce rezultati opet sve reci..ovako ili onako
Stim da ce rezultati opet sve reci..ovako ili onako
Opet ovaj što ode zauvijek pa kroz 4 i po minute opet piše.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa brate....ne mozes sa drvima igrat tika-takuSariel je napisao/la:**** vas celo i njegov antifudbal.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nije ovaj nego Sariel moj forumski alter ego.wobly92 je napisao/la:Opet ovaj što ode zauvijek pa kroz 4 i po minute opet piše.
A ti ko pravi bosnjo.vec promijenio sliku u sobi hehehe..
I da vracacu se kad god mi bude cejf.
Da necu mozda vama polagat racune?

Samo ga titula il kup mogu spasit...
Vako su nas ljudi i na jagodu upozorqvali.dobronamjerno.
Al ste zapeli za primanja i plate kao da ste poreznici. Sta nas briga za te stvari. Dobro dosao Slavko i sa srecom ti bilo a i nama
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Slavko Srbine, Sariel je uz tebe
Rade ljudi s lovom ima se moze se nema se masta se..Hitman22 je napisao/la:Al ste zapeli za primanja i plate kao da ste poreznici. Sta nas briga za te stvari. Dobro dosao Slavko i sa srecom ti bilo a i nama
Lova samo lova...
za one koji su propustili:
Da se neću tebi možda sarijele pravdati što mijenjam sliku?
Za nekog ko je prozivao Vladu, iznenađujuće se identično ponašaš kao on - licemjerno.
Čanglia, nisam, niti ću pogledat.
Za nekog ko je prozivao Vladu, iznenađujuće se identično ponašaš kao on - licemjerno.
Čanglia, nisam, niti ću pogledat.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
sine, nebitan si
Ha ja bas onako kako i mislio.slavko lafinas.
Drugi dio
Ma pravdaj se kome hoces.pricas samo o nekom licemjerstvu idi pravi pitarima gifove.koga ba brige.radi sta oces drug.forum je.
Difrensis ar vast.
Odo da se vratim.kad mi bude cef.

Drugi dio
Ma pravdaj se kome hoces.pricas samo o nekom licemjerstvu idi pravi pitarima gifove.koga ba brige.radi sta oces drug.forum je.
Difrensis ar vast.

Odo da se vratim.kad mi bude cef.
ceka se danasnji press kao da je bajram :kafa:
– Vidite, Amer Ordagić je bio moja želja u svakom prelaznom roku i dok sam bio u Radniku i dok je on igrao u Zvijezdi iz Gradačca. Moja prva utakmica u Bosni je bila protiv Slobode u Bijeljini gdje je Radnik slavio sa 2:0. Druga je bila protiv Zvijezde iz Gradačca u Gradačcu. Ja sam njega tu zapazio, tako da je u svakom prelaznom roku moja velika želja bila da imam tog igrača u svom timu. Čak sam sa njim razgovarao, ali njegova odluka dok sam vodio druge klubove je bila samo Sloboda. U oba prelazna roka u Želji sam imao želju da on dođe, jer ja smatram Ordagića na toj poziciji najboljim igračem u Bosni i Hercegovini. No, i od njega se očekuje puno u ovom dijelu sezone.
Ovo je Ćelo rek'o.
- Probisvjet
- Kontakt:
Celo je docekan na vratima stana u Tuzli.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.