bice par ispadanja ovih vecih ekipa odma u startu najs najs...
eto celo ganjaj kup od prve. moze i LZO.. onda.
daj kantu bilo kakvu
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Prije dvije sezone jedva izbacili Mramora u Kupu FBiH.Gifron je napisao/la:NK Azot Vitkovici - FK Sloboda
Ko su ovi?
Igraju drugu ligu centar. Hoce li biti Live prenos presa na FB stranici?NKMramor je napisao/la:Prije dvije sezone jedva izbacili Mramora u Kupu FBiH.Gifron je napisao/la:NK Azot Vitkovici - FK Sloboda
Ko su ovi?
odmah će ga Fazla uzet na zub što tjera našu djecu i vojnike Slobodetuzlak1987 je napisao/la:Jagodic kaze da su mu pristupali odredjeni ljudi i trazili da igraju odredjeni igraci. Uprava ako ne zastiti Petrovica i pusti da mu se prica i stvara negativa jer ne igraju ovi domaci igraci onda ce i njemu biti ista sudbina. On mora imati petlju odmah da odstrani 6-7 igraca ukljucujuci i ove domace koji nisu za PL, a uprava mora stati iza njega i sloziti se sa tim.
Samo ga treba pustiti da radi i da vjerujemo u to bar u startu pa cemo vidjeti gdje ce dogurati. Zelje navijaca neka zanemari. Pa ako bude lose onda je kriv 1/1 i gotovo on snosi svu krivicu. Onda se ne moze izvuci na price kako nije kriv sam. Klub ispred igraca, neka pravi rotacije koje hoce samo da nam krene rezultatski.Sariel je napisao/la:nista prenos nista strim, samo po bambucu i lajv
tuzlak ebem ja i vlagodica, koji ljudi?
nema tu nista konkretno, nece rec jasno i glasno ko su, nije se ni desilo. ha ja
Zasto je Celo postavio prvi uslov da mu se niko ne mjesa u odabir igraca, zasto dovodi svoje pomocnike, dovodjenjem Cele ovi kupuju navijace, simpatizere jer su doveli Slobodu do dna, Jagodicu su sastavljali tim, ne znam kakve ti dokaze zelis, ne koristim Viber....ostalo sam napisao u prethodnom postu, ostalo sto te zanima pitaj Spahu, koji je jedini posten momak trenutno u klubu.....Sariel je napisao/la:ok a na koji nacin tacno mu je rusio kredibilitet?mislim i to je okolo kole,pljuvacina bez ikakve konkretne price.
ok ne valja SD, imal kakvih dokaza za tu pricu?
recimo, jedino realno i lako dokazivo je da je SD i sa samom tom f.jom bi trebao odgovarati za odabir igraca, trenera, dakle snosit odgovornost za eventualne neuspjehe, a ovaj rok i pocetak sezone je bio krah.
e to je ok.
a ovo iza đale ko kome sta, pa umotaj u foliju,lafo nesto kreno rec pa u po mahalaštine stanes i das nam na razmisljanje da vrijeme i bujna masta odrade svoje, e je.bo to.
imena kolega, imena.
sve ostalo su mahalastine,klevete i lazi.
realno.
Gifron je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.