Muumii je napisao/la:Auuu sudijee...

Sada su ubili slovence, sude sve njima, a latvicima dopustaju grubu igru, mrzim ovakve promjene kriterija pogotovo ako je poslje samo jedne cetvrtine
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Muumii je napisao/la:Auuu sudijee...
anonymousHD je napisao/la:Šta učiniše sudije, ovakvu tekmu sjebaše retardiranim odlukama, gadi mi se ovo.
Protiv Srbije Rusije i evo sada svaka ozbiljna utakmica na EP on u problemu s faulovimaEpidaurus je napisao/la:To prebrzo skupljanje faulova mu je vjerovatno i jedina ozbiljna mana u igri, cak i u NBA ligi.Mirko je napisao/la:Porzingis vec tri penala...
alan_kardec je napisao/la:ćelavi Paskal Roler, Šulce, Mithat Demirel. Bio je i onaj još jedan Nigerijac i onaj neki sa gruzijskim prezimenom....DANTES je napisao/la:Dobri Švabe.. Šteta što dirk nije mlađi jedno 7 godina.. Bili bi yebeno opasni. Kad se sjetim sa kakvim je on oyebinama igrao. Ademola Okuladža jedini koji je oni bio košarkaš.. Ostalo sve paraplegičari..
Ma pogurale su ih sudije malo je reci... jel ima neko bolji link ? moj stopanerminh74 je napisao/la:Muumii je napisao/la:Auuu sudijee...
![]()
![]()
![]()
Sada su ubili slovence, sude sve njima, a latvicima dopustaju grubu igru, mrzim ovakve promjene kriterija pogotovo ako je poslje samo jedne cetvrtine
The Game je napisao/la:Kvalifikacije za Eurobasket 2003. cini mi se.Raonffa je napisao/la:[
Kad je to Dirk bio u Zetri?
Mi dobili njih u gostima (tad nije Dirk igrao), oni nas u Zetri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.