zbogom, napokon

Moderator/ica: insider

Cestitke i tebi mladicu. I ja isto 2/2. Jedno je predmet, a drugo je kolegica.Evolution87 je napisao/la:Septembar 2/2 za sad
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mah ja sam daleko od uslova, nadam se da cu ga u januaru naredne godine datiBosniacum Lilium je napisao/la:Cestitke i tebi mladicu. I ja isto 2/2. Jedno je predmet, a drugo je kolegica.Evolution87 je napisao/la:Septembar 2/2 za sad
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uslov sam dao jos u junu
Šta onda kukaš tamo, a na slikama po 150 lajkovaBosniacum Lilium je napisao/la:Jedno je predmet, a drugo je kolegica.
hvala momcino. kad ste vec kod uslova, ja sam rijesio evo skoro sve predmete iz superteske kategorije, ostali mi oni lagani koje sam ignorisao cijelo vrijeme zbog njih. sad mi treba samo jedan taj lagani, znojim se zbog njega, moguce i da ce me zayebatiBosniacum Lilium je napisao/la:Iskrene cestitke mladicu
Lillard je napisao/la:@Belmine ovo bolje od Mirze a?![]()
Ne možeš dati Selimoviću i Ivani Selakov da pjevaju Sinana, pa ljudi nemaju 25 % glasovnih mogućnosti Sinana, yebote čovjeku spustiš pjesmu za koji tonLillard je napisao/la:@Belmine ovo bolje od Mirze a?![]()
zamisli tek od Jane da pjevaju.Dex je napisao/la:
Ne možeš dati Selimoviću i Ivani Selakov da pjevaju Sinana, pa ljudi nemaju 25 % glasovnih mogućnosti Sinana, yebote čovjeku spustiš pjesmu za koji ton
Pa ne znaju kada ni ucitelji nisi ucili. Kod mene je redovno i u osnovnoj i srednjoj bilo i jedno i drugo. Svaka druga pismena na cirilici.BelminM23 je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/bih/nove-ge ... /170822082
Nove generacije u FBiH sve manje znaju ćirilicu, iz RS-a tvrde da ravnopravno koriste oba pisma
Yebiga, potrebnija je latinica.
Lillard je napisao/la:@Belmine ovo bolje od Mirze a?![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.