Pazi se, ja sam lani cekao 10kola i na kraju nista. Na kojeg kikera? Ja sebi na free uzeo italijanskog snajperistujestamaji je napisao/la:fino, dado spržio prvi waiver na kickera a mirče na ovoga što će ostat backup![]()
sad mogu da u miru pratim ko valja od ovih što su ostali .....![]()
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Max Allegri
ma znam, al biće bolje ove godineMig_Mig je napisao/la:Pazi se, ja sam lani cekao 10kola i na kraju nista. Na kojeg kikera? Ja sebi na free uzeo italijanskog snajperistujestamaji je napisao/la:fino, dado spržio prvi waiver na kickera a mirče na ovoga što će ostat backup![]()
uzeo je boswella još prošle hefte, nemam pojma po kojoj logici se to računalo kao waiver. a vidio sam da si uletio u pucanj. uzeo bi ga i ja da nemam bryanta
Uzeo kickera na waiver?
gore od proslogodisnje alemove odbrane Billsa na no 1 waiver.

Kakav je ovaj korejanacMig_Mig je napisao/la:Pazi se, ja sam lani cekao 10kola i na kraju nista. Na kojeg kikera? Ja sebi na free uzeo italijanskog snajperistujestamaji je napisao/la:fino, dado spržio prvi waiver na kickera a mirče na ovoga što će ostat backup![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa kraljeva povrijedio mi se kicker Otisao na IR sta sam trebao ? Provo ja sam igraca uzeo Jos igrao prvu Sedmicu kao sto vidiš.. prvo naravno da ću uzet kickera čija ekipa redovno dolazi barem do FG , a ne kickera čija ekipa svaka tri napada dodje u poziciju za FG ili TD .. ne gledam kod kickera toliko kvalitet koliko gledam kakve su mu sanse da opali danas 3 FG i par extra poena jbg ... kao sto vidiš povrijedio mi se kicker pred samu utakmicu i ja nisma imao izbora ili igrati bez igrača ili pokupiti kickera .. da ga nisma imao izgubio bi utakmicu **** 
Šta sam trebao uzeti Free kickera SF , Houstona, Chicaga. Gdje napad jednom u 4 puta dodje u poziciju za FG pa nisam puko.. a iskreno nisam ni znao da sam uzeo na wiver ovog
Šta sam trebao uzeti Free kickera SF , Houstona, Chicaga. Gdje napad jednom u 4 puta dodje u poziciju za FG pa nisam puko.. a iskreno nisam ni znao da sam uzeo na wiver ovog
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dok neki imaju probleme sa povredama i zamjenama ja kontam koga staviti na klupu
Da li ostaviti kako je projekcijski najbolje ili kontati i promijeniti nesto?
Kako god projekcijski imam malo ispod 20p prednosti vec na pocetku...jbg valjda pobijedim 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cesto projekcije ne znace nista, moras imati dobar ocjecaj i znati koga startatimuhamedhulk je napisao/la:Dok neki imaju probleme sa povredama i zamjenama ja kontam koga staviti na klupuDa li ostaviti kako je projekcijski najbolje ili kontati i promijeniti nesto?
Kako god projekcijski imam malo ispod 20p prednosti vec na pocetku...jbg valjda pobijedim
- tuzlak1987
- Kontakt:
Watson jos nije navikao na ovu brzinu, a uz to mu OL odmaze jos vise. Pa baca ove bombe, sreca njegova nije zavrsila u rukama Bengalsa.kad_kako je napisao/la:Koja je patnja gledat i jedan i drugi napad.
A Bengalsi imaju gluplje napade i izbor akcija od Eli Manninga.
Evo konacno Greenu jedna dobra akcija.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ovo je najgora utakmica koju sam gledao šta je ovo braco moja draga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- muhamedhulk
- Kontakt:
Koja komedija sinoc hahaha ovaj mali qb iz texasa odradi onaj td muski ali sve ostalo je bilo 
Tigrovi - no koment.
Tigrovi - no koment.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Dobro je tigrovi su u qr u, treba se osvetit Steelersima za proslu gosinu i ne ulqzak u playoff
Ubit Bena npr
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Ubit Bena npr
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sada su tigrovi najopasniji, sada igraju samo da vas povrijedeMElloo je napisao/la:Dobro je tigrovi su u qr u, treba se osvetit Steelersima za proslu gosinu i ne ulqzak u playoff
Ubit Bena npr
Kako je krenulo do week 8 ce 15 igraca bit povrijdejenotuzlak1987 je napisao/la:Sada su tigrovi najopasniji, sada igraju samo da vas povrijedeMElloo je napisao/la:Dobro je tigrovi su u qr u, treba se osvetit Steelersima za proslu gosinu i ne ulqzak u playoff
Ubit Bena npr
Jos kad neko Flacca udari Capernicka cemo morat potpisat
u dure je to, nije ni meni jasno kako je to bio waiver.SaltCityAttack je napisao/la:
Watson extra za prvi start, s obzirom s cim je raspolago, sra.nje od OL (najbolji lineman nece da igra, Brown), bez TE (ijednog), bez 2 WR.
Beton
Beton
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Jacoby Brissett Earns Starting Job, Will Start Sunday For The Colts
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.