Hoce li maknuti cevabdzinice, buregdzinice i ostale radnje? Taj dio s poslovnim prostorima je uzasan. Dio tribine iznad tih poslovnih prostora treba malo sminke, al ako se to dolje ne dovede u red onda dzabe sve. Mislim da je gori samo stadion u Novom Sadu, jer su tamo vec izvukli dimnjake iz tih poslovnih prostraRaonffa je napisao/la:Fino je što će se odraditi sjeverna tribina 'izvana', zaista je ono bilo ruglo
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Mislim da to nije u opticaju, bar ne u ovoj fazi rekonstrukcije za tekme reprezentacije.Signore je napisao/la:Hoce li maknuti cevabdzinice, buregdzinice i ostale radnje? Taj dio s poslovnim prostorima je uzasan. Dio tribine iznad tih poslovnih prostora treba malo sminke, al ako se to dolje ne dovede u red onda dzabe sve. Mislim da je gori samo stadion u Novom Sadu, jer su tamo vec izvukli dimnjake iz tih poslovnih prostraRaonffa je napisao/la:Fino je što će se odraditi sjeverna tribina 'izvana', zaista je ono bilo ruglo![]()
Mada vjerujem da će se i to u budućnosti rješiti na pravi način.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma nisam ni mislio sad, nego za ubuduce kad se tu bude ozbiljnije radilo. Sad se za reprezentaciju radi samo ono nuzno.Raonffa je napisao/la:
Mislim da to nije u opticaju, bar ne u ovoj fazi rekonstrukcije za tekme reprezentacije.
Trebalo bi se to srediti, mada mislim da nije u skorijem planu, sad su sve "snage" usmjerene ka novoj južnoj tribini.Signore je napisao/la:Ma nisam ni mislio sad, nego za ubuduce kad se tu bude ozbiljnije radilo. Sad se za reprezentaciju radi samo ono nuzno.Raonffa je napisao/la:
Mislim da to nije u opticaju, bar ne u ovoj fazi rekonstrukcije za tekme reprezentacije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jesu li ovo kante za smece?Bela je napisao/la:
Kolika bi otprilike bila cijena jedne ovakve tribine kod nas
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sta kosta 21.000 KM kod ciscenja i odvoza otpada kod terena iza juga. Razumijem ja platiti radnike, prijevoz i sve. Ali hoce li to ostati "golo" brdo sa zemljom ilo ce se sta srediti na koji fazon imal ko da pojasniRaonffa je napisao/la:Fino je što će se odraditi sjeverna tribina 'izvana', zaista je ono bilo ruglo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
A pazi puno je tu korova, otpada i svega ostalog, nije to površinom ni tako mali prostor kako se možda čini na slikama. Ima tu i nekakvog rastinja, drveća nema čega nema jbgJavierBosnia je napisao/la:Sta kosta 21.000 KM kod ciscenja i odvoza otpada kod terena iza juga. Razumijem ja platiti radnike, prijevoz i sve. Ali hoce li to ostati "golo" brdo sa zemljom ilo ce se sta srediti na koji fazon imal ko da pojasniRaonffa je napisao/la:Fino je što će se odraditi sjeverna tribina 'izvana', zaista je ono bilo ruglo
Ne razumijem se u te stvari oko tog čišćenja, al' navešću ti primjer, jedan moj prijatelj ima pored kuće brezu koja se nalazi na opštinskom zemljištu, i njeno uklanjanje od strane par firmi teži više od 1000 KM, jer opština ne želi to da radi al' su kao dali dozvolu ili šta već, nije ni bitno, uglavnom skupa je to muzika iako se ne čini tako kad pogledaš na prvu.
Dok se ne zamijeni travnjak nece biti nikad najbolji, taman da ima tribine od 60 hiljada sa spuzvenim podmetacima i krov ko Schalke arenaVirtu4l je napisao/la:Ma uskoro četvrta kategorija, nakon juga će to biti najbolji stadion u državi.irfo je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/stadion-grbavi ... -km/28101/
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Scholl je napisao/la: Dok se ne zamijeni travnjak nece biti nikad najbolji, taman da ima tribine od 60 hiljada sa spuzvenim podmetacima i krov ko Schalke arena
ne znam da li ste ovo pročitali ... maestralno! 
Manijak u pijanom stanju napao radnike jer mu prekopavaju teren na Grbavici
Manijak u pijanom stanju napao radnike jer mu prekopavaju teren na Grbavici
Genijalan zaključak.Scholl je napisao/la:Dok se ne zamijeni travnjak nece biti nikad najbolji, taman da ima tribine od 60 hiljada sa spuzvenim podmetacima i krov ko Schalke arena
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
genijalac, jesi li vidio na sta nam stadioni lice u oktobru novembru, martu?Virtu4l je napisao/la:Genijalan zaključak.Scholl je napisao/la:Dok se ne zamijeni travnjak nece biti nikad najbolji, taman da ima tribine od 60 hiljada sa spuzvenim podmetacima i krov ko Schalke arena
Ne, niko to ne vidi, sreća pa imamo tebe da nam razjasniš.Scholl je napisao/la:genijalac, jesi li vidio na sta nam stadioni lice u oktobru novembru, martu?Virtu4l je napisao/la:Genijalan zaključak.Scholl je napisao/la:Dok se ne zamijeni travnjak nece biti nikad najbolji, taman da ima tribine od 60 hiljada sa spuzvenim podmetacima i krov ko Schalke arena
Eto, neko će upumpati milione u stadion a da ne riješi travnjak.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Stadion Mačva Šabac, meni jako zanimljiv jer nema nijedan ulaz na tribinama, nego samo stepenice od dna do vrha.

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Interesantan stadiončić.MrBean je napisao/la:Stadion Mačva Šabac, meni jako zanimljiv jer nema nijedan ulaz na tribinama, nego samo stepenice od dna do vrha.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
A tek radnicki iz Nisa, zamisljam Slobodu sa onakvim stadionom...
Stadion Radnickog ne bi pozelio nitko normalan. Mozda se na prvu cini lijepo, al ono je rupetina. Vec sam prije ovdje nekome pisao kad je napisao isto sto i ti.armin dju je napisao/la:A tek radnicki iz Nisa, zamisljam Slobodu sa onakvim stadionom...
Tribine pravljene da bi bile pokrivene, a krov nikad nisu dobili i nece ga dobiti. Svi podtribinski prostori rastureni kisom. Ostavljena atletska staza, a tribine pod nagibom za nogomet, tj. s dijelova tribina se ne vidi cijela atletska staza. Stadion tako nije ni nogometni, a ni atletski. Prije gradnje ove tri tribine su imali rupu i rusevinu od stadiona, a sad samo imaju usminkanu rupu i jos vecu rusevinu od stadiona.
Zapadna tribina ne lici ni na sto i bolje da su sve te pare dali na pristojan zapad, cisto zbog ispunjavanja uslova. Ovako imaji kapacitet i nista vise. A i savrsen su primjer kako se voli pretjerati s kapacitetom jer sebe smatras nekim imenom, mislis da ti to treba i onda nakon pet godina na prste jedne ruke brojis utakmice kad je stadion bio pun.
Cair je savrsen primjer svega onog sto ne treba.
Moguce, na ekranu izgleda sasvim ok, a budimo realni mi nemo ni takvih 2-3 "uredna" stadiona
- badblueboylivno
- Kontakt:
Otvori malo na skyscrapercityju srpski podforum i pročitaj što tamo pišu, to je sve samo ne uredan stadion, zbrda-zdola, "bruka" para bačena ni na što, svi tamošnji forumaši im se smiju. 
Hayley <3
Nasi stadion su stadioni u odnosu na taj 'stadion'. Kao sto @badblueboylivno kaze. Otvori skyscrapercity i citaj. Rupa bez dna. Ja sam ne tako davno pitao koliko je puta bio pun taj stadion. 99% sam siguran da nije bi ni jednom, al ne smjem bas potvrditi, previse informacija o stadionima pa slabo popamtim 
Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 2 gosta.