Da si samo objektivan toliko koliko si subjektivan ova tema oko Pecare i Grbavice nebi otisla toliko daleko koliko je zapravo i otisla. Grbavica je ovim novim update om dobila sve to sto nabrajas kao prednosti Pecare cime je izdizes ispred Grbavice. Nemam ja Boga mi nista protiv Pecare, ali reci da je Pecara bolja ne mogu prihvatiti. Mi smo mozda istok napravili "jedva" ali smo ga napravilo iz svog dzepa, i sami mi navijaci smo upumpali ogromne novce za istu tu tribinu u klub na cijoj bi akciji pozavidjeli i mnogo veci klubovi sa mnogo brojnijim i bogatijim navijacima. Napravit cemo mi i jug, ako nista pripomoc cemo koliko toliko ali cemo ga napraviti. Kad ti bude usput najavi se, provest cu te ja Grbavicom da vidis sad stanje stadiona da ne iznosis neistine i da se ne vezes za krive argumente. Ocigledno je da nisi bio ovdje nikad i da ne znas mnogo toga. Prijateljski imas bujrum, pa ces se sam uvjeriti u sve sto sam ti rekao. Mozda tada budes objektivan a ne subjektivan! PS vise si mana iznio od Uefinog inspektora za stadione koji je bio na licu mjesta a ti vodjen pricom rekla kazala. Lijep pozdrav.skripar96 je napisao/la:Propustate poantu onoga sto pricamo.
Trenutno sada,Pecara je bolja od Grbavice,to je valjda svima jasno.
Kad bi se na Grbavici napravilo ono sto se planira(jug,krov na istoku i eventualno neki zapad) to bi bio jedan od najboljih stadion u ex-yu uopce. Ali naravno da uvijek ima neko ali.
To sto se planira zahtjeva OGROMNU kolicinu novca,i bez obzira sto pricali u Zelji i savezu ili gdje god taj novac ce biti bas tesko nabaviti. Sjetite se samo da ste jedva istok napravili,kupovale se desetogodisnje,ljudi donirali. A istok je mala maca za sve ostalo sto zelite odraditi
P.S Također mislim da 2. TV studio nije na moranje,to su nasi radi sebe napravili[emoji1]
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- Sandokan87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa i nije najbolji, peti u drzavi trenutno. Mada ce se to zacas promijeniti ako budu istrajali u ovome. Prosle godine nisu ni kolo mogli odigrati te su spadali u red najgorih, vidis da je sad malo bolja situacija.HeraklitMracni je napisao/la:Danas sam prosao kraj Grbavice , pa ono je katastrofa od Sjevera i Zapada kao i nedoradjenog istoka , jos plus cesta iza sjevera katastrofa , ne znam kako ce podnijet onu guzvu za vrijeme repke , neka nam je bog na pomoci ako nam je ono najbolji stadion .
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Evolve
- Kontakt:
Jedan od uvjeta za 3 kat su dva TV studija, ali po meni, to je manja stavka u svemu ovom.
NK Široki Brijeg
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Znači nije boljaskripar96 je napisao/la:Jbt jel me trollas ili sta?SemirSema je napisao/la:Kad je bolja što se ne igra na Pecari ?
Pa vec sam ti napisao,nema dovoljan broj sjedecih mjesta
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Reprezentacija ne igra u Širokom Brijegu jer narod nije probosanski orijentisan i kraj priče.
Šta sad tu trebamo izigravati? Htjeli priznati ili ne ljudi imaju sasvim dobar stadion za bh. uslove.
Šta sad tu trebamo izigravati? Htjeli priznati ili ne ljudi imaju sasvim dobar stadion za bh. uslove.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
High je napisao/la:samirr je napisao/la:Zeljo ni uz pomoc sudija nece osvojiti - nemaju kvalitet.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Gradonacelnik
- Kontakt:
A jesi li ti prohercegovacki orjentisan?KrajisnikBosnjak je napisao/la:Reprezentacija ne igra u Širokom Brijegu jer narod nije probosanski orijentisan i kraj priče.![]()
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Eto kakva nam je liga Lendric jedan od najboljih igraca lige ne moze ni na klupi sjedit u francuskoj drugoj ligi
Svi na Nas hram fudbala,nasu kucu dom nasu lijepu Grbavicu,ko je dirne Remze mi nece mu bit dobro,mi smo Manijaci to digli iz pepela i volimo je ko da Nas je rodila.Zeljo slavi rodzendan.Grbavici se plavi stigo ja i moji jarani.
Kakva su ti to poredjenja? Tom logikom Dzeko kao jedan od losijih igraca zelje, zvali ga kloc i sljivotres, rasturi u evropi, ispade nasa liga prejaka?hrn je napisao/la:Eto kakva nam je liga Lendric jedan od najboljih igraca lige ne moze ni na klupi sjedit u francuskoj drugoj ligi
Ili Henry nije moga meda u Juventusu pa postane legenda Arsenala. Tako ocijeniti jacinu lige moze samo neko ko nema blage veze o fudbalu.
Sto ne mijenja cinjenicu da nam je liga tanka.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mnogo bitna utakmica za Sarajevo. Sve osim pobjede ih dovodi u poprilično tešku situaciju jer u drugom dijelu gostuju Zrinjskom, Želji i Širokom.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Arežina otac prekida..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ubio sablja celu ovom postavkom
Jao kakva bi ovo golcina bila benovica

Jao kakva bi ovo golcina bila benovica
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Evolve
- Kontakt:
Arezina ima loptu u nogama to je nemoguce. Proslo kolo na Pecari je imao lopti da glava zaboli. Brutalan šmeker.
NK Široki Brijeg
Ma frajer je tehnicki daleko najbolji igrac lige, da ima mozak i trku bio igro bi ligu peticeEvolve je napisao/la:Arezina ima loptu u nogama to je nemoguce. Proslo kolo na Pecari je imao lopti da glava zaboli. Brutalan šmeker.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Krpić 
Al Ćulum sam drži sredinu, klasa :bow+
Al Ćulum sam drži sredinu, klasa :bow+
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Pa zar nije lakše kliknut na sličicu nego da pišeš napametRokoko87 je napisao/la: :bow+
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Haj bježi tamo ja ti pohvalim člana ekipe, a ti gledaš sitnice...wobly92 je napisao/la:Pa zar nije lakše kliknut na sličicu nego da pišeš napametRokoko87 je napisao/la: :bow+
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.