AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 13 sep 2017, 21:50

Fakat iritira sa odlukama

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 13 sep 2017, 22:53

Ma mora te shvatiti da ne može ubaciti i najbolji sastav jer većina pojačanja ne zna talijanski jezik i moraju prvo naučiti, jer Hakan je o tome pričao, rekao je da mu talijanski nije na prevelikom nivou te da ne može popratiti sve informacije na koje Montella traži, Bonu i Roma je čuvao, tek su prije par dana u trenažnom procesu bili i zašto riskirati zbog jedne utakmice iducih 6-7.

Ima svojih bisera, ali ima i nekih logičnih stvari

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 sep 2017, 00:38

Ako ništa bar će isprobati novu formaciju, al' ni meni se ne sviđa ovo što radi u zadnje vrijeme, vidjet ćemo u bližoj budućnosti na šta će to sve izaći.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 sep 2017, 10:11

ma dobro treba malo i monteli progledati kroz prste, teoretski je on ovdje već preko godinu dana, a u praksi izgleda kao da je tek došao jer mu je dovedena čitava nova ekipa tako da i njemu treba malo vremena da posloži neke stvari :mrgreen:
mislim dobio si 12 igrača za koje tek treba vidjeti šta mogu i koliko mogu pružiti, svakakvi karakteri, par zelenih i neiskusnih, iz drugih liga i država, sa drugačijih govornih područja... nije to lako uskladiti za mjesec-dva, to mu se mora priznati.

ja tek sad vidim da je utakmica u 7, moguće da je neću stići gledati :nedam:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 sep 2017, 15:00

Ma prvo pogledati i izaći malo u grad, iskoristiti dok je još koliko toliko vruće :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 14 sep 2017, 17:02

Nadam se da ce momci ozbiljno shvatit vecerasnjeg protivnika, te iskupit se bar malo za blamazu protiv Lazia. Steta sto je mnogo obaveza, jer moglo se komotno u Bec otic pogledat Milan, idealna prilika.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 sep 2017, 17:05

Počinju li večeras Kalinić i Silva?

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 14 sep 2017, 17:20

Vjerovatan sastav : Donnarumma; Zapata, Bonucci, Romagnoli; Abate, Kessie, Biglia, Çalhanoglu, Antonelli; Silva, Kalinic
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 14 sep 2017, 17:21

Bilo je najavljeno da ce poceti, jedino ako mister nesto ne promjeni u zadnji cas.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 14 sep 2017, 21:29

Ko plitak potok 1:5 ,konačno I to sa pola snage.Ova formacija je puno bolja,i bolja je igra.E sad ako je Serie A toliko bolja od ovih liga :hmmmmm: u glavnom skoro pa odlično
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 14 sep 2017, 22:30

slika

:opaopa:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 14 sep 2017, 22:35

Nego odlican odgovor ekipe na tezak poraz,svi su svejsni toga i sto kapiten napisa ako cemo ovako pokazivati volju i emociju za pobjedom na terenu na pravom smo putu ka zacrtanom cilju
Nego nadam se da mister sa klupe nece u nedjelju odmarati ove igrace i da cu opet gkedati ovu formaciju sa Silvom u napadu i Hakanom iza njega jer momci zanju lopte :)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 sep 2017, 22:35

Dobar je, pozitivno me iznenadio svojom trkom i borbenošću, nisam znao da ima takve fizičke sposobnosti, što se tiče tehnike, šuta, pregleda igre, svako ko ga je malo pratio zna kakav je doktor u tim stvarima.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 14 sep 2017, 22:42

Raonffa je napisao/la:Dobar je, pozitivno me iznenadio svojom trkom i borbenošću, nisam znao da ima takve fizičke sposobnosti, što se tiče tehnike, šuta, pregleda igre, svako ko ga je malo pratio zna kakav je doktor u tim stvarima.
Pa trener Leverkusena je pričao o ovome kad je Hakan prešao u Milan.Drugo je što mnogi za njega misle da je klasični udarač lopte sa distance.Ko god je gledao barem 10ak njegovih nastupa mogao se uvjeriti da je to izuzetno talentovan igrač, sa enormnim potencijalom.Pa tek 23 godine ima, i pred njim je dosta vremena i prostora za napredak.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 sep 2017, 22:43

Romagnoli13 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Dobar je, pozitivno me iznenadio svojom trkom i borbenošću, nisam znao da ima takve fizičke sposobnosti, što se tiče tehnike, šuta, pregleda igre, svako ko ga je malo pratio zna kakav je doktor u tim stvarima.
Pa trener Leverkusena je pričao o ovome kad je Hakan prešao u Milan.Drugo je što mnogi za njega misle da je klasični udarač lopte sa distance.Ko god je gledao barem 10ak njegovih nastupa mogao se uvjeriti da je to izuzetno talentovan igrač, sa enormnim potencijalom.Pa tek 23 godine ima, i pred njim je dosta vremena i prostora za napredak.
Ma potencijal i talenat su neupitni već sam rekao.

Kako bih približio svoje mišljenje svima, mislio sam za njega da je novi Ozil, al' momak je puno puno pokretniji od Ozila.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 sep 2017, 23:12

nisam ga ni ja očekivao takvog, znao sam da je odličan tehničar i da je on mnogo više od "izvođača slobodnih udaraca", ali sam dosta puta pročitao da je defanzivno slab, lijen, da se ne vraća nazad u odbranu itd.

naravno hakanoglu nas je sve demantirao u par utakmica :kafa:

opet kažem, ovaj momak je uz silvu bio u najgoroj poziciji jer nije igrao 6 mjeseci, došao je u skroz neku drugu ligu i klub i opet je pored svih otežavajućih okolnosti za kratko vrijeme uspio opravdati očekivanja, a čak još nije ni na 60%, a i u svom prajmu će biti tek za godinu-dvije.

nadam se da montela neće puno mjenjati, neka uglavi i susericu negdje ali ne nauštrb hakana molim lijepo :v

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 14 sep 2017, 23:20

Umjesto Kalinića treba Susa staviti da bude SS :kafa:

Ako ne bude išlo, uvijek može Borini na lijevom krilu :beba:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 sep 2017, 23:46

ma može se igrati neka vrsta 343, s tim da neće biti klasična krila jer za to imaju RR i conti da ulijeću sa bokova nego da više budu orijentisaniji ka sredini terena, tj. bar hakan dok se suso može izvlačiti desno.
opet doduše koliko god kalinić bio loš danas, on je odvlačio igrače i pravio prostor silvi što se posebno vidi kod četvrtog gola, dok će sa susom biti drugačije.

ali nebitno, treba zasad gurati tu 3421 pa je lako mjenjati ako šta ne bude valjalo, bar u ofanzivi ima par finih opcija. :zzz:

i da, silva se mora što više gurati, fino je imati opcije u vidu kalinića i curtona jer znam da ovaj neće moći u kontinuitetu igrati dobro, ali vrijeme je da se konačno od nekoga napravi primarni napadač i da znamo svojih prvih 11, a ne da se konstantno nešto mjenja i rotira...

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 15 sep 2017, 09:05

Navodno GdS prognozira protiv Udina u spicu Suso i Kalinic, Hakan na klupu Bonaventura in :wtf: mislim ako ih misli ovako rotirati, onda je jedno sigurno, a to je da on nema autoritet kod igraca, jer mora svima udovoljiti da igraju :kafa:

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 15 sep 2017, 09:14

slika
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.