Muhamed Bešić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Muhamed Bešić
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Pise se da mu je itekako upitna prva postava u Palermu.Vucevich je napisao/la:Blago nama protiv Belgije. Mozda ce uletit Jajalo haha.
Povrede su Besicu unistili karijeru realno... izgledao je odlican prije.kobe24 je napisao/la:Pise se da mu je itekako upitna prva postava u Palermu.Vucevich je napisao/la:Blago nama protiv Belgije. Mozda ce uletit Jajalo haha.
-
Nerminovic
- Kontakt:
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Nije, poceo je protiv Hajduka. Inace, EPL nije liga u kojem ce navijaci cekati da se povrijedjeni igrac 'vrati u formu' nego zele rezultate odmah. Evo ti njihov forum pa vidi sta oni pisu: https://www.grandoldteam.com/forum/thre ... 25/page-41DevilsAdvocate je napisao/la:Ma pomalo ljudi s kritikama i gasenjem karijere, ovo mu je prvi start u nekoj zvanicnoj utakmici nakon malte ne 2 godine i vise...
to da ga everton neće još dugo trpiti i da još malo neće imati mjesta ni na klupi, to da, ali to je neka druga tema.
FORZA MILAN !
- Goalgetter
- Kontakt:
Medjutim, ono sto brine u njega je psiha i ponasanje u reprezentaciji, jedan period se uspio kontrolisati, ali zadnje utakmice u reprezentaciji je koristio samo da bi se izivljavao nad drugim igracima. To ako ne promjeni, mogao bi vrlo lako nazad za Madjarsku.
Slažem se. To je jako glupo. Ne razumijem žasto to neki ovdje brane kao da je to samo naš "bosanski temperament", a ustvari nas samo može koštati njegovo glupo ponašanje. Žvake protiv jedne Andore, onda protiv Grčke, nakon što nije igrao skoro 2 godine, opet napravi glupost iako je proveo svega 30 minuta na terenu.Goalgetter je napisao/la:Ne moze se ni ocekivati nista posebno nakon 2 i po odigrane utakmice. Cisto sa aspekta povrede i duge pauze on sigurno jos nije na 100%.
Medjutim, ono sto brine u njega je psiha i ponasanje u reprezentaciji, jedan period se uspio kontrolisati, ali zadnje utakmice u reprezentaciji je koristio samo da bi se izivljavao nad drugim igracima. To ako ne promjeni, mogao bi vrlo lako nazad za Madjarsku.
A to kakav će status imati u Evertonu u budućnosti i općenito šta će mu biti sa karijerom je druga priča, mada ga ja još ne bih otpisivao.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Tako je, ja sam kriticar Besicevih budalastina i mislim da ga treba kaznjavati za to, ali sto se tice same igre, sve dok dobija priliku u Evertonu, on nema konkurenciju u reprezentaciji. Treba se nadati da ce naci pravu formu, jer nema ko da ga zamijeni.Raonffa je napisao/la:Nama je bitno da on dobija priliku, i kad dobija priliku u Evertonu on će sasvim sigurno biti starter protiv Belgije, jer mi boljeg nemamo, pa u kakvoj god da je formi.
A to kakav će status imati u Evertonu u budućnosti i općenito šta će mu biti sa karijerom je druga priča, mada ga ja još ne bih otpisivao.
Decko jednostavno ima sve sto treba za takvog igraca.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
U Evertonu je trenutno backup igrac i u ligi se nece naigrati ali dovoljno je da igra kupove i polako dize formu . Velika mu je i konkurencija u Evertonu
Trenutno korisnika/ca: AmorVincitOmnia, antibot, Beduin, Beli98, Benko123, BiH26, Bosnjo22, Diadora, Edincapitano, FerdinandF, GG3, Goalgetter, Google Adsense [Bot], HariTz, hurem, invincible1921, J1897, jasmin10, JavierBosnia, Jurica95, komax, Muumii, napapijri1987, nedimmmm1337, RajvoSa89, random11, Rio12345, RobijaNicaze1945, rossonero85, Sensei, Sheyi, soccerfan, stanjejepsihoticno, Tihi, Trapatoni, tuzlanskinacin, USB, visarionovich, Wilshere10, Zeko87 i 353 gosta.