Pa 20 godina je u SAD... Plus učio je od svih srpskih trenera.. Savršen miks naše i američke košarke..Kawhi je napisao/la:Gledas li ove kretnje u napadu? Ovo je savrseno.DANTES je napisao/la:koji srpski trener nijeKawhi je napisao/la:Kokoshkov je genije. Ako Slovenci i Spancima daju 90+ onda je i bog kosarke.![]()
jednog dana želim da zamijeni sašu
Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Eurobasket 2017
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa i nemaju plaho boljih od njih, eto izbaci njih trojicu, dodaj Ibaku, Ljulja, Mirotića na ovaj sadašnji roster i to je to najjače od Španaca. Možda su tu negdje Claver ili Abrines al' sve u svemu to je otprilike najjača Španija.lumani je napisao/la:Kaunas je napisao/la:Spanci ako okupe ovu ekipu za SP i jos dodaju Ibaku i Ljulja mogu opasno parirati Amerima.
Znaci Navaro,Gasol sa 38,raspali Emeterio da napdnu Ameriku
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mozda me zavarava njihova dominacija na ovom EP pa mislim da bi i Amere otresli.lumani je napisao/la:Kaunas je napisao/la:Spanci ako okupe ovu ekipu za SP i jos dodaju Ibaku i Ljulja mogu opasno parirati Amerima.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne može i mirota i ibakaRaonffa je napisao/la:Pa i nemaju plaho boljih od njih, eto izbaci njih trojicu, dodaj Ibaku, Ljulja, Mirotića na ovaj sadašnji roster i to je to najjače od Španaca. Možda su tu negdje Claver ili Abrines al' sve u svemu to je otprilike najjača Španija.lumani je napisao/la:Kaunas je napisao/la:Spanci ako okupe ovu ekipu za SP i jos dodaju Ibaku i Ljulja mogu opasno parirati Amerima.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa onda je Kokoškov najbolji trener na svetu breDANTES je napisao/la: Pa 20 godina je u SAD... Plus učio je od svih srpskih trenera.. Savršen miks naše i američke košarke..

Edit: Ma mogu jer nisu baš slični igrači, izbaciš jednog od Hernangomeza onda.
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 14 sep 2017, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dvocifreni! 

Teško... Ali ima potencijalaRaonffa je napisao/la:Pa onda je Kokoškov najbolji trener na svetu breDANTES je napisao/la: Pa 20 godina je u SAD... Plus učio je od svih srpskih trenera.. Savršen miks naše i američke košarke..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne zbog toga vec ni jedan ni drugi nemaju Spansko drzavljanstvo pa se vode kao naturalizovani... Mislim da je to mada mi cudno pa Ibaka nema drzavljanstvo.Raonffa je napisao/la:Pa onda je Kokoškov najbolji trener na svetu breDANTES je napisao/la: Pa 20 godina je u SAD... Plus učio je od svih srpskih trenera.. Savršen miks naše i američke košarke..
15.10.2013.
Koliki je missmatch u korist Slovenije Kokoskov-Scariolo
Ama ne mogu.. Ne daju pravila FIBARaonffa je napisao/la:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ako je ovo dominacija, onda... Jedva dobijes Hrvatsku, s tankim rosterima Turske i Njemacke uopste nisu bili dominantni, vec naprotiv. Evo sad im u zraku visi povratak kuci.
Strasna dominacija!!!
Strasna dominacija!!!
Nikakve ideje u napadu nemaju Španci..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ne mogu Spanci meda.
@Dantes @Kaunas
E nisam to znao, pa zar nemaju obojica špansko državljanstvo?
Cuj Sastreu faul

A jarane jes reziser dosadan sa ovom Doncicevom pichokom... jes dobra al brate vise ona u kadru nego Skariolo.
15.10.2013.
Imaju, ali nisu porijeklom španci.. Nisu rođeni tamoRaonffa je napisao/la:@Dantes @Kaunas
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
Raspadaju se španci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.