FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pa ko će onda
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
Valjda im grad odobri dodatnih 400.000KM za sezonu. Ko zna yebiga.wobly92 je napisao/la:Pa ko će onda
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
The end off NJUO is close. ....He is back.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Samo nek se ne zatvaraju finansijske konstrukcije pozajmicama, ali to se kod nas sazna tek kad odu a drugi dođu i opet se sve ne sazna.
Ovdje je glavna zarada pored sponzora i navijača koji dolaze na utakmice i plate kartu transferi igrača a mi to nemamo. Velike pare niko nece donirati nije ni prethodni niti ce neki budući to raditi.
Da imamo godisnje transfer jedan makar od 200000 bilo bi super, tu steka omladinski i organizacija. Treba to skroz nesto mjenjati. Malo nas je na Tušnju i to treba mjenjati mada je to do rezultata ako krene biće i publike vise. Mozemo mrziti melju do sudnjeg dana ali oni od karata zarade nas budžet. Uvale kojeg igraca svako malo makar u Tursku.
Mozda i dođe neko da pozajmicu par miliona i osvojimo neki trofej, ali kad se digne sidro mi opet u dugu. Trebaju nam ljudi u UO koji ce raditi od temelja promjene omladinski pogon, ne dozvoliti nove Pirije i slične slucajeve, rezultatom privuci publiku na Tušanj samim tim i vise sponzora. Dok god to nemamo a nemamo ni sad ni prije može se desiti neki instant uspjeh i opet blato.
Ovdje je glavna zarada pored sponzora i navijača koji dolaze na utakmice i plate kartu transferi igrača a mi to nemamo. Velike pare niko nece donirati nije ni prethodni niti ce neki budući to raditi.
Da imamo godisnje transfer jedan makar od 200000 bilo bi super, tu steka omladinski i organizacija. Treba to skroz nesto mjenjati. Malo nas je na Tušnju i to treba mjenjati mada je to do rezultata ako krene biće i publike vise. Mozemo mrziti melju do sudnjeg dana ali oni od karata zarade nas budžet. Uvale kojeg igraca svako malo makar u Tursku.
Mozda i dođe neko da pozajmicu par miliona i osvojimo neki trofej, ali kad se digne sidro mi opet u dugu. Trebaju nam ljudi u UO koji ce raditi od temelja promjene omladinski pogon, ne dozvoliti nove Pirije i slične slucajeve, rezultatom privuci publiku na Tušanj samim tim i vise sponzora. Dok god to nemamo a nemamo ni sad ni prije može se desiti neki instant uspjeh i opet blato.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Reko Manprom faraonu vracaj onog amerikanca kako znas da izglavi svoje pare, i kaze nije ono anam tam tender (Sloboda) za onog macka, izgidosmo

-
sviunapad1010
- Kontakt:
Who is He???solinas je napisao/la:The end off NJUO is close. ....He is back.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
The Chosen One
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Amin.wobly92 je napisao/la:The Chosen One
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
wobly92 je napisao/la:The Chosen One
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
The man who pay all this sajze and the man responsible abaut reprogram and everything.sviunapad1010 je napisao/la:Who is He???solinas je napisao/la:The end off NJUO is close. ....He is back.
You think ell faraone gibt's gelt na lijepe oci sto voli FK liberty. ...hau yes nou.
Final solution is wery close. ..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zimska skupstina, to nam je ono tradicija vec postala 
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Amin amin.solinas je napisao/la:The man who pay all this sajze and the man responsible abaut reprogram and everything.sviunapad1010 je napisao/la:Who is He???solinas je napisao/la:The end off NJUO is close. ....He is back.
You think ell faraone gibt's gelt na lijepe oci sto voli FK liberty. ...hau yes nou.
Final solution is wery close. ..
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja koji sam vječiti optimist da ce neko,nekako i negdje namolit na koljenima Husica da se vrati i spasi nas kaljuge sam totalno izgubio svaku nadu.... plus mislim da je Azmir okrenuo list i zavrsio tu pricu oko Slobode,ovih uhljupa i faraona jer je on realno sve sto je imao sa njima zavrsio....nemaju oni njemu sta vise ponuditi ko lovacku pricu a i on je iskusniji godinu sto se ove nase kaljuge od lige tice... plus ako se Sloga dokopa PL....mislim da Ce se totalno okrenut Slogi a oni Ce bit dobra ekipa.... cak mislim da Ce privuc respektabilan broj gledalaca....eto vidjet cete u srijedu da Ce bit pun stadion u kupu...bit ce milja ljudi....ja vec znam bruku raje sto Ce ic na tekmu jos govore treba ranije otic da se mjesto nadje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Imacemo i mi strasni olimpicki Sity.staragarda je napisao/la:Ma ja koji sam vječiti optimist da ce neko,nekako i negdje namolit na koljenima Husica da se vrati i spasi nas kaljuge sam totalno izgubio svaku nadu.... plus mislim da je Azmir okrenuo list i zavrsio tu pricu oko Slobode,ovih uhljupa i faraona jer je on realno sve sto je imao sa njima zavrsio....nemaju oni njemu sta vise ponuditi ko lovacku pricu a i on je iskusniji godinu sto se ove nase kaljuge od lige tice... plus ako se Sloga dokopa PL....mislim da Ce se totalno okrenut Slogi a oni Ce bit dobra ekipa.... cak mislim da Ce privuc respektabilan broj gledalaca....eto vidjet cete u srijedu da Ce bit pun stadion u kupu...bit ce milja ljudi....ja vec znam bruku raje sto Ce ic na tekmu jos govore treba ranijeg otic da se mjesto nadje
Guzice koga stignit a nama se njaguzit redovno.
Zivil Sloboda B.
Škaha trenira opet 
Odlican ovaj potez sa golmanom, taman smo tu deficitarni pravo
Skaha ce Ignjatovica lagano na klupu prebacit samo da ozdravi.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Samo doktor da ne igra!wobly92 je napisao/la:Škaha trenira opet
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Skaha ako se oporavi ja cisto sumnjam da nece uzeti mjesto Ignjatovicuwobly92 je napisao/la:Škaha trenira opet
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
tinaslafkr
- Kontakt:

Ovaj dvojac vodi klub ka propasti. Nermin Colic Bony dugo godina je u pozadini i radi protiv svakog busi, mahala.
Spaha je vodio trening. Nema logike da on ne ostane pomoćni trener prvog tima. Mora klub imati vlastiti kadar bez obzira na samostalnost šefa struketuzlak1987 je napisao/la:[img]http://media.****/2015/03/igor-markovic-1.jpg[/img]
Novi golman. Na ovim slikama mi se ucini kao da sam vidio i Bosanca i Mikicu i Ribica, ali ne Spahica?
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.