I nama je to malo cudno, mi smo ocekivali da ce Zeljo poslati Demira Hotica ili onog janeza, a mi vama Ordagica ili koga vi izaberete, al negdje uvijek zapne kod tih prelazaka......Zenzo je napisao/la:Zeljo poslao svog bivseg trenera u Slobodu da zavrsi posao.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
🔴⚫️
Strumfovima je vazno samo tko gdje sudi. Valjda da budu sigurni dali ce biti penala.
Ako ovako nastave mogao bi im Zeba biti prvi strijelac lige, svako kolo penal.

Re: RE: Re: PL prepucavanja
Barem zna opucat. Mi da imamo nekog ko zna šutat penale bili bismo osvajači kupa, drugo pretkolo EL i imali bismo bod više nego sad u ligi.fks74 je napisao/la:Strumfovima je vazno samo tko gdje sudi. Valjda da budu sigurni dali ce biti penala.Ako ovako nastave mogao bi im Zeba biti prvi strijelac lige, svako kolo penal.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Naljutit cu se.MocMahale444 je napisao/la:Mozes ti bolje Zenajda naša.rasavoje je napisao/la:Ko nam kaze.

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Probisvjet
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:A što je još gore 3 hrvatska kluba sa historijom gašenja, namještanja, izbacivanja, osudjenim legendama/bez legendi na vrhu tabele! Tužni dani za BH fudbal..Zenzo je napisao/la:
Gledaj trojke.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- MocMahale444
Mala moja ruski sateliturasavoje je napisao/la:Naljutit cu se.MocMahale444 je napisao/la:Mozes ti bolje Zenajda naša.rasavoje je napisao/la:Ko nam kaze.

Joj tebe ba, sto se ljutis za svaku sitnicu cc.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nova analiza na lobotomiji je pala , @virtu4l prikljucen na aparate.

Izdvojeno misljene strucnog kolegija
Pri analizi medijskih manipulacija sportskog portala smo koristili uobicajene metode rada i na osnovu njih jednoglasno formirali mišljenje i predviđanja. Analizirajuci autora pod nickom @Virtu4l imamo razlicite stavove i shodno tome iznosimo oba viđenja analize.
Moramo napomenuti da je spomenutog autora jako teško analizirati jer broj njegovih priloga na forumima dva sportska portala je enorman. Nismo u profesionalnoj karijeri još naisli na takav primjer. Oko petdeset tisuca priloga na oba foruma je neizvodljivo analizirati u cjelosti. Zbog toga smo se koristili metodom slucajnog odabira priloga, da bi ustanovili psihološki profil autora i njegove namjere. Posebnu pažnju smo usmjerili na period uoci odlaska sa foruma **** i kao i ponovni povratak na forum ****.ba. Identicna situacija vezana za odlazak sa foruma na forum je opisana u analizi nicka @Neandertalac.
Mišljenja smo da se i u ovom slucaju radi o grupi autora. Naisli smo na veci broj sintaksnih uzoraka. Na 56 Referenčnih tocki u 81% rezultati su razliciti. Variraju od nepravilno uređenih do profesionalno koncipiranih. Pravopisne greške i interpunkcija u potpunosti prate opisane sintaksne sklopove. Povratkom na forum ****.ba broj duži postova rapidno raste. Upravo ti duzi postovi su pravopisno i sintaksno profesionalno napisani i odudaraju u svakom pogledu od postova pisanih na prijašnjem forumu. Tematski se pisanje po povratku znatno smanjuje. Do tada je autor pisao na skoro svim temama. Intezivno aktiviranje na pretežno jednoj temi sa sobom nosi i promjenu u stavovima prema vecini problema koji su vezani za tu temu. Vrijednosti za koje se je autor zalagao su se drasticno promjenile. Zaokret je vidljiv i u komunikaciji sa drugim autorima na forumu. Sklon je svađi, ismijavanju i vrijeđanju neistomišljrnika, kao i prekrajanju cinjenica. Sa nicovima za koje smo ustanovili da su novinarski, komunicira vecinom sa uvažavanjem i poštovanjem. Izuzetak je odglumljena svađa u cilju prikrivanja pravog odnosa snaga. Indikativna je cinjenica da je uvjek u podporu tim autorima ili sam zapocinje debatu o složenijim temama. Gledajuci kronološki te rasprave vidimo da je konsantno prisutan sa svojim komentarima. Paralelna analiza tekstova vezanih za složenije teme otkriva dualnu sintaksu u samim tekstovima. Razdvajjuci sintaksne sklopove formirale su se dvije grupe. Prva grupu smo nazvali *slobodno pisanje*. U toj grupi postovi su kratki, odgovori kratki i cesto kontradiktorni. Pravopisne i interpunkcijske greške su u tim postovima uvijek iste. Pisuci o temama vezanim za upravu kluba nacin pisanja se mjenja. Lingvisticki i i stilski se radi o dvojici autora jednog teksta. U praksi je to pripremljeno gradivo sa dodatcima *pjesnicke slobode* drugog autora. Takav uzorak je ustanovljen u 78% pregledanog gradiva. Jedan od dvojice autora je po svim parametrima analize vec spomenuti novinar koji piše sa više nickova. Sve nabrojano nas navodi na zakljucak da je i ovaj nick, kao i drugi obuhvaceni u analizi, pod kontrolom, direktnom ili indirektnom, novinara toga portala i sa istim zadatkom i da kordinirano djeluju.
Mišljene psiholaga je diametralno razlicito. Izražava sumnju da se radi o više autora. Zastupa tezu da se radi o jednoj osobi sa višeslojnim poremecajem osobnosti. Svjestan toga, a nemocan da bez pomoci drugih riješi te probleme, autor bježi u virtalni život gdje je zašticen anonimnošcu. Kao takav nema drugih namjera osim isticanja sebe i kompezacije vlastizih nedostataka.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pitari realno ste nule dok vas ne počnu analizirati sa nekog drugog foruma.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Ne samo Zeljo kao drzava da ima svoju vojsku i vladu ali uz to imamo i T.A.Ž ( tajni agenti Želje).
Aferim
Aferim

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel ovi ljudi imaju psihickih problema? Mrtav ozbiljan pitam ovo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- kyrieirving
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
"Mišljene psiholaga je diametralno razlicito. Izražava sumnju da se radi o više autora. Zastupa tezu da se radi o jednoj osobi sa višeslojnim poremecajem osobnosti. Svjestan toga, a nemocan da bez pomoci drugih riješi te probleme, autor bježi u virtalni život gdje je zašticen anonimnošcu. Kao takav nema drugih namjera osim isticanja sebe i kompezacije vlastizih nedostataka."
A jel' ova analiza neka zezancija ili ? Gdje se nadje ovo?
Fakat ne vjerujem da neko ovo radi... 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
A da vidite onaj dio u kojem novinarima plaćam ljetovanje na moru, a oni me vodaju po bijelom svijetu 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad bi ovi analizirali forumaše ove teme, našli bi ja mislim sve poznate bolesti i poremećaje. Ali, moram priznati, zanimljivo je bilo čitati ovu analizu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
?joker90 je napisao/la:Kad bi ovi analizirali forumaše ove teme, našli bi ja mislim sve poznate bolesti i poremećaje. Ali, moram priznati, zanimljivo je bilo čitati ovu analizu.
45515
-
- Kontakt:
Osvetit će im se đetič za ovo, kad - tad...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Šta ti nije jasno?grbavicka je napisao/la:?joker90 je napisao/la:Kad bi ovi analizirali forumaše ove teme, našli bi ja mislim sve poznate bolesti i poremećaje. Ali, moram priznati, zanimljivo je bilo čitati ovu analizu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nek se uveze majkl na onom forumu sa slovencem, pa nek bace jednu analizu pojedinih forumasa sa pdfa sarajeva, cisto da bude zanimljivije

Morate priznat da je ovo dobro stivo

Morate priznat da je ovo dobro stivo

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, Morpheus, ristagrad i 23 gosta.