Eurobasket 2017
Re: Eurobasket 2017
Gledas jednu ovakvu historijsku utakmicu do trece cetvrtine kad ti i pored svih muka i borbi sa ganjanjem streamova kablovska iskljuci signal da nesto popravlja..
Barem su Slovenci pobijedili svaka im cast, zao mi je sto nisam pogledao do kraja taj trijumf.
Barem su Slovenci pobijedili svaka im cast, zao mi je sto nisam pogledao do kraja taj trijumf.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- anonymousHD
- Kontakt:
RIP @lumeni.
Goran je u Evropi.
Zoran u NBA.
Zoran u NBA.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Doncic je vec sa 18 godina jedan od najboljih vanjskih igraca evrope
Dragiću brate.
Slovenci
.
Slovenci

Dugo nisam vidio da je neko izabrao boljeg naturalizovanog od slovenije,kakav fit sa ostatkom ekipe,tacno ono sto im je trebalo,kakav skauting slovenaca,kakav sistematski rad
LUKA... GRANDE LUKA dovoljno je
Ide Slovenija do zlata !!!

LUKA... GRANDE LUKA dovoljno je
Ide Slovenija do zlata !!!
Rokoko87 je napisao/la:Goran je u Evropi.
Zoran u NBA.
Jesi ti siguran da znas sta pises?
- Nail for Real
- Kontakt:
Sad kad izadje s pricom da je on uvijek vjerovao u LukuanonymousHD je napisao/la:RIP @lumeni.

Losa suterska noc Doncica, par nerezonskih suteva je uzimao, ne smijem ni pomisliti sta bi bilo da je bio u ritmu

A svaka cast Kokoskovu, vrtio je sjajne akcije, ukljucio sve igrace i kroz kreaciju Doncica i Dragica omogucio dosta lakih poena

Spanci bez ikakve igre, uzas.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Uvijek.filip13 je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Goran je u Evropi.
Zoran u NBA.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
anonymousHD je napisao/la:RIP @lumeni.
To se meni obracas

filip13 je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Goran je u Evropi.
Zoran u NBA.

Goran igra u nba za miami,to mozes provjeriti na desetinama stranica na internetuRokoko87 je napisao/la:Uvijek.filip13 je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Goran je u Evropi.
Zoran u NBA.
Trola vas sta se lozite 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Mirjam Poterbin
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Da li je to tvoj konačan odgovor?filip13 je napisao/la:
Goran igra u nba za miami,to mozes provjeriti na desetinama stranica na internetu
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
kontam jbt, koliko bi bila jaka ex-yu repka bila na eurobasketu:
dragic - teodosic - doncic - bogdanovic - bogdanovic - hezonja - mirotic - saric - bender - nurkic - marjanovic - vucevic (sve nba igraci hehe).
kako bi selektoru bila vruca stolica a morao bi se oprostiti od igraca tipa rudez - zubac - teletovic - neodovic - i pun klinac igraca od 18 do 30 godina iz svih ex-yu republika hehe.
utukla bi sve po 30 razlike ko usa all stars. s tim da bi ex sssr bio hebeno jaka repka.
dragic - teodosic - doncic - bogdanovic - bogdanovic - hezonja - mirotic - saric - bender - nurkic - marjanovic - vucevic (sve nba igraci hehe).
kako bi selektoru bila vruca stolica a morao bi se oprostiti od igraca tipa rudez - zubac - teletovic - neodovic - i pun klinac igraca od 18 do 30 godina iz svih ex-yu republika hehe.
utukla bi sve po 30 razlike ko usa all stars. s tim da bi ex sssr bio hebeno jaka repka.
Bila bi i Austrougarska jaka, al koga boli qrac.hz1987 je napisao/la:kontam jbt, koliko bi bila jaka ex-yu repka bila na eurobasketu:

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Sta ce ti Marjanovic, da je nizi 10 cenata igro bi za Krku. Zaboravio si Bjelicu, Musu...hz1987 je napisao/la:kontam jbt, koliko bi bila jaka ex-yu repka bila na eurobasketu:
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 14 sep 2017, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nista posebno. Rusija/Srbija ce imati lagano finale
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.