Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Eurobasket 2017
jesam li ja jedina osoba na ovom forumu koja je nakon dvije tekme u grupnoj fazi mislila da će Slovenci doći do finala
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ja sam i najavio medalju, ali pobjedu u polufinalu protiv spanaca nisam vidio niti u najludzim snovima
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Koliko evropskih reprezentacija jos nije koristilo naturalizovane igrace?
Ne znam da li mi je vise drago zbog Slovenaca ili nabedjenih Španaca sto ga poglabase 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Litvanija sigurno. Od ovih jacih ne znam nijednu.Shadows je napisao/la:Koliko evropskih reprezentacija jos nije koristilo naturalizovane igrace?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Goran Dragic ce biti MVP. Inace, on je srbin.
i Luka Doncic je srbin.

i Luka Doncic je srbin.
Sretan mu 30.rodjendan.Raul_64 je napisao/la:

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa Srbija nije.Kawhi je napisao/la:Litvanija sigurno. Od ovih jacih ne znam nijednu.Shadows je napisao/la:Koliko evropskih reprezentacija jos nije koristilo naturalizovane igrace?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Srbija.Kawhi je napisao/la:Litvanija sigurno. Od ovih jacih ne znam nijednu.Shadows je napisao/la:Koliko evropskih reprezentacija jos nije koristilo naturalizovane igrace?
Mozda Latvija... Grci isto mislim da nisu (Sofu je otac Grk, a ova dvojica burazera su i rodjeni i odrasli u Grckoj).
Kuzmic mi ovako na prvu pada na pamet.Nail for Real je napisao/la:Pa Srbija nije.Kawhi je napisao/la:Litvanija sigurno. Od ovih jacih ne znam nijednu.Shadows je napisao/la:Koliko evropskih reprezentacija jos nije koristilo naturalizovane igrace?
E jeste, u pravu si. Kuzmić stari amer...Kawhi je napisao/la: Kuzmic mi ovako na prvu pada na pamet.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ne mora biti Amer da bi bio naturalizovan. Ima veze sa Srbijom ko Mirotic sa Spanijom.marconato je napisao/la:E jeste, u pravu si. Kuzmić stari amer...Kawhi je napisao/la: Kuzmic mi ovako na prvu pada na pamet.
Pa šta mislite zašto je pitaoNail for Real je napisao/la:Pa Srbija nije.Kawhi je napisao/la:Litvanija sigurno. Od ovih jacih ne znam nijednu.Shadows je napisao/la:Koliko evropskih reprezentacija jos nije koristilo naturalizovane igrace?

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Dobro i sam znas da to sto pricas nema veze s vezom, al dobro, tastatura trpi sve i svasta...Kawhi je napisao/la:Ne mora biti Amer da bi bio naturalizovan. Ima veze sa Srbijom ko Mirotic sa Spanijom.marconato je napisao/la:
E jeste, u pravu si. Kuzmić stari amer...
Pa kosarkaski gledano, Kuzmic je za Srbiju "naturalizovaniji" igrac nego Mirotic i Ibaka za Spaniju obzirom da su ova dvojica fakticki citav kosarkaski put proveli u Spaniji i tamo postali kosarkasi dok je Kuzmic dobar dio kosarkaskog razvoja ostvario u BiH, cak i bio na nasim spiskovima koliko se sjecam. Sad krvna pripadnost je druga stvar naravno.marconato je napisao/la:
E jeste, u pravu si. Kuzmić stari amer...
Pa nije ni BiH, Hajro, Refko i Zeko su stari Bosanci 
Jedino ona nesreća Bremer je bio.

Jedino ona nesreća Bremer je bio.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mijesate babe i zabe! Kuzmić po etnickoj i nacionalnoj pripadnosti ima veze sa Srbijom, dok ovi sto igraju za ostale nemaju nikakve veze sa tim zemljama, osim sto igraju za klubove u tim zemljama u vecini slucajeva
Konstatacija na nivou jeftine provokacije...
Konstatacija na nivou jeftine provokacije...

Kawhi je napisao/la: Kuzmic mi ovako na prvu pada na pamet.

KING!
Dobri Slovenci, mada sam simpatisao Latviju vise, odusevljen sam tom repkom, u pitanju su nijanse izmedju te dvije ekipe.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Šta je sa Rusima, ko je kod njih naturalizovani bio?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Eh da je Srbija kompletna...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.