Safet Sušić - Pape

BosnianHero
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la BosnianHero » 27 avg 2010, 11:04

Dylan Dog je napisao/la:
DaRtAnJaN je napisao/la:halo ba momci sta se zalite zbog utakmice protiv katara...pa turska remizirala sa maltom i estonijom, pa sta? svako moze imat' los dan...a sta je bilo se ćirom "kraljom" koji je izgubio od rijeke 3:2 igravši u najjacem sastavu? :lol: :lol: to je vrh vrhova...i to moze samo trener svih trenera :lol: :lol:
BOSNA I HERCEGOVINA: Nurković, Berberović, Mirvić (46. Radeljić), Spahić, Muratović, Vladavić, Muslimović (76. Zec -), Misimović, Džeko, Mravac, Ibričić. Selektor: Miroslav Blažević

Igrali bez Hasagica,Nadarevica,Salihovica,Rahimica,Pjanica,Ibisevica i ti tvrdis da smo od Rijeke izgubili u najjacem sastavu :roll:
eeeee ako ovaj gore navedeni sastav nije najjaci za Rijeku......

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 27 avg 2010, 13:05

n0body je napisao/la:
Jaydoo82 je napisao/la:
DaRtAnJaN je napisao/la:halo ba momci sta se zalite zbog utakmice protiv katara...pa turska remizirala sa maltom i estonijom, pa sta? svako moze imat' los dan...a sta je bilo se ćirom "kraljom" koji je izgubio od rijeke 3:2 igravši u najjacem sastavu? :lol: :lol: to je vrh vrhova...i to moze samo trener svih trenera :lol: :lol:
a sta bi u svedskoj? a sta bi u njemackoj? hajd izgubiti od njemacke, al od svedske? nisu ni oni bili u formi, i oni su dosli sa odmora da odigraju???

plus na stadionu 20.000 nasih navijaca a svedskih 500? TO JE BRUKA jarane, BRUKA...
Pa kakvom ti ekipom smatras Svedsku ? :?
svasta ti smatras da je svedska jaca od nas? hajd kako ti kazes :D
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 27 avg 2010, 13:09

joj ovog dylan doga :roll: pa jarane zar nije bilo dosta, misimovic-dzeko-ibricic, i ostali igraci su bili sve konkurentni za prvi tim, i hajd s didom ćirom tamo po shangaju nemoj mi ga dizat u zvijezde :lol:
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 30 avg 2010, 08:11

Safete halalicu ti majkemi sve sjede dlake i sa brade a i glave koje si mi nacinio svojim dosadasnjim tekmama ako je istina ovo sto pise S.S
Saznajemo kako je Sušić naredio službama u NSBiH da krenu u «lov» na odličnog Avdića, koji igra za švedski Elfsborg.
Iako je nastupao za Švedsku, ako se otklone «tehničke sitnice», uz naglašenu Avdićevu želju, bh. reprezentacija bi dobila vrhunskog igrača. I ovaj put su najveći posao odradili bh. nbavijači i prijatelji, koji godinama prate Avdića u Švedskoj i mole selektore da pozove Denija. Ako smo izgubili Zlatana Ibrahimovića, ne moramo njegovo nasljednika. Jasmin Baković, novi generalni sekretar ne sjedi skrštenih ruku.
AKO je istina Halaliti cu ti poraz i od Francuza :mrgreen:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 30 avg 2010, 08:35

DAjte ljudi manimo se pljuvanja hajmo svi Bosanci i Hercegovci da budemo jedno i da zajedno podrzimo i Papeta i nase momke,nasa pomoc puno bi im znacila.
Pljuvali smo po njima citavo ljeto vala mozemo se strpiti do petka i podrzati ih u svakom mogucem pogledu.

Sto vise da nas ode u Hrasnicu na treninge(ispred hotela netreba ici),pa koje u mogucnosti i pred odlazak u Luxemburg otici na aerodrom i pjesmom im zazeliti sretan put.NEka atmosfera ovih dana bude bolje od one kada smo igrali protiv Portugala,mnogi ce reci pa nema tih rezultata al' braco shvatite bez nase podrske oni su nista.Kako bi vama bili igrati kada svi pljuju po vama?
Pokazimo svijetu ko su i sta su Bosanci.Misljenja sam da ce mo Luxembrug nakantati barem 3-4 nula.
Sta vise pokazimo ovim gov.nima iz Saveza da nisu oni reprezentacija nego Pape i nasi momci.
Reprezentacija ce biti a Dominkovic,Usanovic ce proci.
Nek se vec pravi euforija za petak,a onda u srijedu nema sanse da izgubimo uoci Bajrama

Hajmo Bosno,Hajmo Hercegovino
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 30 avg 2010, 09:28

n0body je napisao/la:
Jaydoo82 je napisao/la:
a sta bi u svedskoj? a sta bi u njemackoj? hajd izgubiti od njemacke, al od svedske? nisu ni oni bili u formi, i oni su dosli sa odmora da odigraju???

plus na stadionu 20.000 nasih navijaca a svedskih 500? TO JE BRUKA jarane, BRUKA...
Pa kakvom ti ekipom smatras Svedsku ? :?
ne znam po cemu smo to mi puno bolji od svedske. pa oni se kvalifikuju za svako drugo prvenstvo prosjeku...
a na kojem prvenstvu smo to mi bili osim kao gledaoci???

u onoj prijateljskoj utakmici su obje repke bile lose.... svedjani su 3 gola dali nakon katastrofalnih individualnih gresaka nase odbrane... samim time prica od nekakve nadmoci svedjana pada u vodu.. a mi nismo nista bolje igrali nego u tekmama protiv rijeke, omana, irana, katara.... pravo mjerilo nase igre je prvo poluvrijeme utakmice protiv nijemaca...stimala je i motivacija i taktika..

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 30 avg 2010, 09:33

Hairlija je napisao/la:DAjte ljudi manimo se pljuvanja hajmo svi Bosanci i Hercegovci da budemo jedno i da zajedno podrzimo i Papeta i nase momke,nasa pomoc puno bi im znacila.
Pljuvali smo po njima citavo ljeto vala mozemo se strpiti do petka i podrzati ih u svakom mogucem pogledu.

Sto vise da nas ode u Hrasnicu na treninge(ispred hotela netreba ici),pa koje u mogucnosti i pred odlazak u Luxemburg otici na aerodrom i pjesmom im zazeliti sretan put.NEka atmosfera ovih dana bude bolje od one kada smo igrali protiv Portugala,mnogi ce reci pa nema tih rezultata al' braco shvatite bez nase podrske oni su nista.Kako bi vama bili igrati kada svi pljuju po vama?
Pokazimo svijetu ko su i sta su Bosanci.Misljenja sam da ce mo Luxembrug nakantati barem 3-4 nula.
Sta vise pokazimo ovim gov.nima iz Saveza da nisu oni reprezentacija nego Pape i nasi momci.
Reprezentacija ce biti a Dominkovic,Usanovic ce proci.
Nek se vec pravi euforija za petak,a onda u srijedu nema sanse da izgubimo uoci Bajrama

Hajmo Bosno,Hajmo Hercegovino
Hairlija,opet te podržavam,jer neki moraju shvatiti da je DRŽAVNA repka SVETINJA.Treba podržati i Papeta i Naše ZMAJEVE.Međutim,običan narod interesuje zašto(možda i u najvažnijoj tekmi KV) su CIJENE KARATA takve kakve su?Zar se ne bi mogle makar malo spustiti za Sjever i Jug sa 20km na makar 15km?Tek bi onda Koševo sigurno bilo popunjeno do posljednjeg mjesta.Lično ja ću se snači,ali žao mi ljudi koji bi zdušno bodrili repku,a neče moči radi visokih cijeni karata.Pozdrav SVIM iskrenim Bosancima i Hercegovcima.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 30 avg 2010, 12:48

Da je kako treba ovdje, za ovakve gluposti bi odma ban radio.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 avg 2010, 13:04

zasto ban kad u pravilima pise da je dozvoljeno iznosenje licnog stava o sportskih radnicima ,u ovom slucaju neradnicima ...ne obracas se ni jednom korisniku foruma, tako da je ovo moj licni stav o PapeKu..jednostavno smatram da je on destruktivan i los po nasu reprezentaciju skoro do te mjere koliko je dodik destruktivan i los za nasu drzavu,a jos i fizicki lice :mrgreen:
dakle subjektivno misljenje o sportiskim (ne)radnicima je dozvoljeno po pravilima foruma. Sad ako se ne slazes sa mojim misljenjem ,slobodno nadji sliku tihica ,lagumdzije ili koga vec ,ko je vec dobar pa ga uporedi sa PapeKom.
Ali svejedno to nece promijenit moje misljenje o njemu,a nazalost nece ni smanjit njegovu destruktivnost po nasu reprezentaciju...
tako evo recimo i za ciro ste pisali ustasa ovo-ono pa niko nije banovan jer je dozvoljeno subjektivno misljenje o sportiskim radnicima,igracima itd itd....pa tako i ja za PapeKa
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 avg 2010, 13:06

Jedina sličnost između ovog dvojca je što pričaju a da ne pomijeraju usne. :D(Izgleda da bi bili dobri trbuhozborci). :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 avg 2010, 13:10

evo jos jedna slicnost. kada igra BiH protiv Turske, obadvojica navijaju za BiH :D

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 30 avg 2010, 13:11

Ma ne treba sada oko ovoga polemisat,dajte da iznesemo svoja misljenja o Papetu o njegovom radu,cujte sad ovo o njegovoj taktici :mrgreen: a to na koga lici i ostalo je manje bitno!!!
...nisu mogli da te ugase!!!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 30 avg 2010, 14:22

Principatus je napisao/la:Kao prvo ne vidim nikakvu slicnost. Od same optike jedan je markantna licnost, a drugi seljacki debeljko.
Kao drugo mi je smjesno, ustvari neukusno, poredjenje najvece fudbalske legende BiH, sa nekim ko negira masovno ubijanje Bosanaca koje sa strane svjetske javnosti i pravosudja potvrdjeno.

Dakle smjesan post.
i na to sve, post je od moderatora.. :?
Volim te Bosno!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 avg 2010, 14:56

ultrasstyle_tz je napisao/la:jednostavno smatram da je on destruktivan i los po nasu reprezentaciju skoro do te mjere koliko je dodik destruktivan i los za nasu drzavu
Ok samo jos ne kontam pojedine stvari.
Sjecam se dobro, da si ga bas ti poslije utakmice sa Njemackom kritikovao, zasto mi ne igramo jednu specijalnu formaciju (2 def. vezna etc.), i to bas onu formaciju koju smo u toj utakmici odigrali. To sam vidio ja, vidio komentator, vidio graficar koji stavlja formaciju pred utakmicu, ali izgleda nije vidio svako. Dakle valja razmisliti i o svojoj kritici, da li je na mjestu ili promasena. Zvati tog selektora sportskim NEradnikom je za mene licno isto promaseno, jer ovaj stvarno radi i moze se na mnogo stvari kritikovati, ali na radu mu ne manjka.

Kad je Pape dosao meni licno nije bas bio simpatican, njegove nespretne izjave etc., da cu ga ja sad ovdje "braniti", to nebih tada povjerovao. Mi smo skoro u svim prijateljskim utakmicama odigrali grozno, pa i sa Ghanom. No pod Cirom smo odigrali protiv Slovenije (slucajno lokalnog protivnika) dobro i motivisano, i to je bilo to. Jedino sto se meni licno svidjelo, i mislim da predstavlja buducnost nase igre, to je jedan dio utakmice protiv Njemacke. Jos je tada Mravac plivao na beku, a toga vise nece biti, jer je "NEradnik" rezervisao Mujdzu, o kojem se u novinama nije bas nesto pricalo, i ako, onda da je izgubljen za nas. Da ne govorim o Sudicu, koji je nazalost povrijedjen, ali zbog kojeg ce nas Svedjani mrziti. Bunoza, Vranjes, Lulic... Pape ne igra na silu neku 5-3-2 formaciju, nego pokusava da nadje nesto i igrace, cime ce nasi kvaliteti biti jos vise istaknuti, gdje cemo se najzad moci suprostaviti i jacim protivnicima. Koliko su se nenormalno jaki Nijemci namucili, dok nas snaga nije napustila, govori svoj dio o tome.

Nije mi do toga razglabati naveliko, jer se sve vec okrece u krug i to duze. Nadao sam se da ce prijateljske utakmice nesto pokazati, ali nasi reprezentativci su po koji put pokazali, da to nije njihova stvar, bio tu Pape ili Ciro. A ako ih jedan Blazevic nije mogao za to naloziti, nece niko, osim oni sami sebe. Poslije zvizduka na zadnjoj utakmici mozda malo razmisle o tome. Dakle vidjet cemo veoma uskoro u stvarno bitnim utakmicama koliko Pape (i ekipa) valja ili ne valja.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 avg 2010, 15:31

ultrasstyle_tz je napisao/la:zasto ban kad u pravilima pise da je dozvoljeno iznosenje licnog stava o sportskih radnicima ,u ovom slucaju neradnicima ...ne obracas se ni jednom korisniku foruma, tako da je ovo moj licni stav o PapeKu..jednostavno smatram da je on destruktivan i los po nasu reprezentaciju skoro do te mjere koliko je dodik destruktivan i los za nasu drzavu,a jos i fizicki lice :mrgreen:
dakle subjektivno misljenje o sportiskim (ne)radnicima je dozvoljeno po pravilima foruma. Sad ako se ne slazes sa mojim misljenjem ,slobodno nadji sliku tihica ,lagumdzije ili koga vec ,ko je vec dobar pa ga uporedi sa PapeKom.
Ali svejedno to nece promijenit moje misljenje o njemu,a nazalost nece ni smanjit njegovu destruktivnost po nasu reprezentaciju...
tako evo recimo i za ciro ste pisali ustasa ovo-ono pa niko nije banovan jer je dozvoljeno subjektivno misljenje o sportiskim radnicima,igracima itd itd....pa tako i ja za PapeKa
O da, isto kao sto je ''dozvoljeno'' mjesanje sporta i politike na ovom forumu.Cim je u bilo kakvoj mjeri postavljen bilo kakav usporedbni cin sportske licnosti sa licnosti iz politike.Ti si prekrsio pravila i tu je amin. :shock:
De nas malo prosvjetli i daj nam sunca o veliki manitu.
Dovoljno ti je da izgubis sav kredibilitet kod svih nas forumasa.Kao kod ljudi koji su za ,tako i koji su protiv.
Jer ova poredjenja su daleko od normalne kritike.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 30 avg 2010, 18:19

Ko tebe dade za moderatora :shock:

Mulac jedan !
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 30 avg 2010, 19:27

Ovo je stvarno postalo nepodnosljivo. Jedan moderator psuje Papetu mater, drugi ga uporedjuje sa najvecim neprijateljem ove drzave, dodikom. Administratori, sram vas bilo sto ne reagujete i sto su ovi majmuni jos moderatori. FUJ !!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 avg 2010, 19:51

Od pocetka sam protiv Papeta , al ovdje ima krkana i pubertetlija koji svojim komentarima ide preprenisko ... a cini mi se i da moderatori nemaju dovoljno smeka sta brisati sta ne ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

suppa_FMB
Kontakt:

Post Postao/la suppa_FMB » 30 avg 2010, 19:56

Treba ovdje postaviti sliku majmuna i tvoje majke pa da vidimo slicnost, balavace jedan balavi.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 30 avg 2010, 19:59

ohoho, hoce biti puna kesa banova... :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.