Doktor1921 je napisao/la:Haj napravite drugu temu pa se tamo lizite...udjem da sta procitam kad tamo 3 stranice lizanja...
Fuj koji si ti mazohista, ti bi da mi sami sebe lickamo..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ne mogu da vjerujem ovom nesretniku je nekakav Aldin nabio samo takve komplekse da ne moze proci par postova da ga ne spomene, idi kakvom hodzi da te izlijeci do sad si prozvao jedno 20 likova da su Aldin... treba tog Aldina dovesti opet na forum da te malo smiri izgleda da ti je dobro komplekse nabio.
Posljednjih dana pojavile su se informacije da će Siniša Stevanović na kraju ove godine napustiti FK Željezničar. Stevanoviću ističe ugovor sa Plavima, a šef struke Plavih Admir Adžem demantovao je pisanja pojedinih medija koji su istakli da je Stevanović odbio novi ugovor. "Nije istina da je Stevanović odbio produženje ugovora, nego sam ja rekao da želim da se upoznam sa kvalitetama igrača kojima ističu ugovori. To su Srđan Stanić, Jadranko Bogičević i Siniša Stevanović, te ću ja čelnicima kluba podnijeti izvještaj. To nije bila istina da je on odbio produženje ugovora", kazao je Adžem. Željezničar će u narednom kolu Premijer lige u nedjelju na Grbavici ugostiti Krupu.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Protiv Krupe nam treba igra i zalaganje kao protiv Borca. Moramo krenuti jako od prvog minuta, oni su nam uzeli titulu prošle godine (uz našu pomoć naravno) i to se ne treba zaboraviti.
Treba nam maksimalno ofanzivna postava i zalaganje na terenu jer sa njima nikad nismo odigrali laganu utakmicu. Niko ih nije nadigrao ove sezone tako da ih treba maksimalno ozbiljno shvatiti.
Rokoko87 je napisao/la:Bogi će dobiti novi ugovor do kraja godine.
Bogi bi trebao završiti karijeru i ostati u klubu, to je bio plan kada je doveden. Plan iz kojeg su se Misimović i kompanija kasnije pokušali izvući, pa je sad Bogićević jedan od omraženih likova kod nas, a ništa nije kriv.