FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Hitman22
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 15 sep 2017, 14:12

Skver je napisao/la:Petrovic zna sta radi, poslusao je on Zeljine poslodavce da mu pomocnici budu iz Zeljine avlije, pa ga ljudi n.....lagano sarajevski, covjek je lijepo rekao da ima dva glavna uvjeta a to su da dovede svoje pomocnike i da mu se niko ne mjesa u posao, e sad to sto mi znamo da je Spaha regularan momak i strucan ne pije vode, vjerujem da je trener golmana ostao jer Petrovicu to nije toliko bitno kao sto mu je bitan njegov pomocnik.

Edit: A bilo bi i ofirno da je dosao i trener golmana, raja bi skontala odkud pare za 28 igraca i toliko trenera, kad ovi to ne mogu finansijski ispratiti sto napisa Probisvjet, a znamo da faraon ima precih poslova u gradu, e sad jedino da nije napravljen rebalans budjeta :D .....gdje je bud(z)jet :urnebes:.
Trener golmana nije najvaznija karika a sto kazes bezveze je da dovodi i kompletan strucni stab. Sto se tice Spahe i meni je Ok ali ako bude napravio tu ustupak pa poslusa upravu,onda ustupcima nece biti kraja
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 15 sep 2017, 14:30

SARS je napisao/la:Dovedi celo i trenera golmana ne moze ba ovaj FISH biti trener, pa frajer nema veze sa vezom, nikad na golu nije bio kako treba, u klobovima gdje je "branio" sjedio je na klupi i on bi sad nekog da trenira
To nema veze sa zivotom gdje je i kako branio. Ima veze gdje je i kako zavrsio trenersku skolu.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2017, 14:40

Tusnjem nije dugo odjekivalo poznato:
Ceeeeeloo, ceeeeeloo, ceeeeeloo :clap:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 15 sep 2017, 14:43

Evo Vlado dao interviju za mondo, sve ono zamrseno i sa Analizama al ovaj pasus mi je zapao oči i to je ono o čemu smo mnogi pričali a to je pored ovakvog dobrog poteza večinu ove uprave treba isutirat iz kluba na čelu sa čičkavom ikebanom.

Imate li poruku za nekadašnjeg stratega Bijeljinaca i Sarajlija, a sada kormilara vašeg bivšeg kluba?

"Želim mu da sve bude korektno i pošteno, s obzirom da je kod mene bilo mnogo strašnih, nefudbalskih stvari. Ali, to je za neku drugu priču. Trenerski posao je takav. Želio bih da se mom nasljedniku ne dešavaju takve stvari i uvjeren sam da će on znati da se nosi sa tim. Petrović je već u dva kluba uradio prave stvari i želim mu sve najbolje. I on i Sloboda od mene će imati maksimalnu podršku jer uspjeh Slobode bio bi i moj uspjeh, bez obzira što se to u Tuzli gledalo drugačije, jer ovo je poprilično nezgodna sredina za kontinuitet u radu", poručio je Jagodić.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 15 sep 2017, 15:22

xeksor je napisao/la:Evo Vlado dao interviju za mondo, sve ono zamrseno i sa Analizama al ovaj pasus mi je zapao oči i to je ono o čemu smo mnogi pričali a to je pored ovakvog dobrog poteza večinu ove uprave treba isutirat iz kluba na čelu sa čičkavom ikebanom.

Imate li poruku za nekadašnjeg stratega Bijeljinaca i Sarajlija, a sada kormilara vašeg bivšeg kluba?

"Želim mu da sve bude korektno i pošteno, s obzirom da je kod mene bilo mnogo strašnih, nefudbalskih stvari. Ali, to je za neku drugu priču. Trenerski posao je takav. Želio bih da se mom nasljedniku ne dešavaju takve stvari i uvjeren sam da će on znati da se nosi sa tim. Petrović je već u dva kluba uradio prave stvari i želim mu sve najbolje. I on i Sloboda od mene će imati maksimalnu podršku jer uspjeh Slobode bio bi i moj uspjeh, bez obzira što se to u Tuzli gledalo drugačije, jer ovo je poprilično nezgodna sredina za kontinuitet u radu", poručio je Jagodić.
Ne radi mu to Uprava ;)
Niko, niko, samo Sloboda

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 15 sep 2017, 15:26

Ma da vjerovatno sisoje bacio sihre pa jadnog Vladu džini napali i poremetili mu planove

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 sep 2017, 15:51

sexore brate moj, daj nam kakvu insajdersku :kafa:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 sep 2017, 16:03

ne daj mu
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 sep 2017, 16:26

Probisvjet je napisao/la:Tusnjem nije dugo odjekivalo poznato:
Ceeeeeloo, ceeeeeloo, ceeeeeloo :clap:
Znaci sjecas se onog fotografa kad bi prosao pored zapada i uvijek fotografisao iza Slobodinog gola, a raja mu vikala ceeeelooo...meni je to ostalo u sjecanju kao klincu.....Sloboda72 bi trebao znati koji je to fotograf bio....

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 15 sep 2017, 16:39

slika
Puno su toga obecala ova dvojica, a malo tiga ispunili.Njihov sat je otkucao

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 15 sep 2017, 16:43

Kontam da nije Tomo Trojak pokojni sa svojom stolicom i kapom- suncobran, al Tomo je imo kosu. A vjeruj insajderske na kapaljku.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 15 sep 2017, 17:34

tinaslafkr je napisao/la:slika
Ja se slažem. Samo nam odmah moraš dati rješenje za dalje. Ime prezime i jel hoce taj tvoj za kojeg očigledno lobiraš
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 sep 2017, 17:38

ne znam o cemu se ovdje radi, do jucer Nermin Colic veliki navijac Slobode i covjek koji nikada nije ostetio Slobodu i sve sto je radio, radio je za dobrobit iste, a danas ne valja... ne znam jel ovaj pise u svoje ime, il je ovo negdje nasao

katarakta

Post Postao/la katarakta » 15 sep 2017, 17:38

xeksor je napisao/la:Ma da vjerovatno sisoje bacio sihre pa jadnog Vladu džini napali i poremetili mu planove
Raspitaj se malo. Tuzla je mali grad
Niko, niko, samo Sloboda

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 sep 2017, 17:39

Zašto je Bony razočarao?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 15 sep 2017, 17:41

Vjerovatno neko nije sebe našao gdje je planirao
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 15 sep 2017, 17:48

Hitman22 je napisao/la:
Ja se slažem. Samo nam odmah moraš dati rješenje za dalje. Ime prezime i jel hoce taj tvoj za kojeg očigledno lobiraš
Azmira zove svaki dan, moli ga da se vrati i radi Senadu o glavi.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2017, 17:49

Steta je kada se razocaras u nekoga u koga si vjerovao. Steta, steta, valjda je covjeku dokundisalo. :hmmmmm:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Hitman22
Kontakt:

FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 15 sep 2017, 17:49

A ti sad kao Senadov branilac a do juce protivnik. Pa pises do neki dan Azmir babuka sad ne valja babuka
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 15 sep 2017, 17:50

wobly92 je napisao/la:Zašto je Bony razočarao?
Zato sto zove Azmira svaki dan da se vrati u Slobodu, sve iza ledja Senada Mujkanovica i Jasmina Imamovica a njima se predstavlja kao veliki prijatelj.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []