Samo ce narusiti harmoniju u Milanu, a cisto sumnjam da ce se uklopiti sa Ibrom. Slicno kao sto nisu mogli Messi i Ibra. Bolje umejsto Robinha da dovedu beka kakvogtony-mortale je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Fakat ovi iz Juventusa izgubili kompas, koji ce im djavo ovaj levat![]()
![]()
A isto tako ne kontam koji ce Milanu djavo Robinho, levat klasicni
borielo 14 golova u serij a čini mi se lani, nije to ni loše, u genovi extra bio, možda opet proradi i u juveu,
a robinjo je brz, vrhunski tehničar ali ne može igrati i on i pato i dinjo i ibra, pa mora neko igrati i odbranu, tako da nije baš toliki prioritet da ga dovedu, al možda je i on na akcijskoj cijeni kao i zlatan
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
nema potpisa
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
a traže lafo maxwella al pep rekao da na njega računa ozbiljno za ovu sezonu tako da od beka izgleda oped ništa, al bar je napad bolji barem duplo,
a borielo još nije zvanično prešao i ako dođe biće samo posudba, tako da vam i nije neki trošak
a borielo još nije zvanično prešao i ako dođe biće samo posudba, tako da vam i nije neki trošak
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Romi je i sendvic za pauzu nepotrebni trosak, a da ne spominjem Boriela i te stvaritony-mortale je napisao/la:a traže lafo maxwella al pep rekao da na njega računa ozbiljno za ovu sezonu tako da od beka izgleda oped ništa, al bar je napad bolji barem duplo,
nema potpisa
- tony-mortale
- Kontakt:
tema je juve, tako da je logično na koga se to "VAM" odnosi 
A diskusija je vodjena sa navijacem Rome, tako da iako je na ovom topicu, to "VAM" se ondosilo na Romutony-mortale je napisao/la:tema je juve, tako da je logično na koga se to "VAM" odnosi
nema potpisa
- JuveSissoko
- Kontakt:
preimenujte temu u Juvedoria, pa da na kraju sezone svi slavimo 4-to mjesto i LP
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- tony-mortale
- Kontakt:
hm, hajd ako ti tako kažeš, al kako ja mogu znati za koga ti navijašAdmir_Sa je napisao/la:A diskusija je vodjena sa navijacem Rome, tako da iako je na ovom topicu, to "VAM" se ondosilo na Romutony-mortale je napisao/la:tema je juve, tako da je logično na koga se to "VAM" odnosi
- senad_flamin
- Kontakt:
Ma ok ba, malo zezancije. Imam ja ovde dobrog druga dafija, on je ovde glavni. Tako da nije frka nikakvatony-mortale je napisao/la:hm, hajd ako ti tako kažeš, al kako ja mogu znati za koga ti navijašAdmir_Sa je napisao/la:A diskusija je vodjena sa navijacem Rome, tako da iako je na ovom topicu, to "VAM" se ondosilo na Romutony-mortale je napisao/la:tema je juve, tako da je logično na koga se to "VAM" odnosi, opet kažem logično je da ću na temi juventusa pričati o njima, da sam htio o romi išao bi na temu za to predviđenju
nema potpisa
Trezegueta, legendu, ljudinu, idola svih navijaca Juventusa su otpustili da bi im igrali Amauri, Iaquinta i Borielo..
covjece, simpaticni Juve..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta je sad ovo? Navodno pregovarate sa Aguerom. U transfer bi bio ukljucen Tiago, Grosso i 25 miliona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nije valjda dosao taj kloc
...DP, Amauri, Quag, Iaq (plus Martinez)..pa koji ce qurac ovaj levat. Pustaju Davida, da bi doveli ovog morona..
I to dosao na posudbu
Stvarno je situacija hebena, cim oni dovode igrace na posudbe nesto tu ne valja. To rade fenjerasi i timovi srednje klase. Sve mi se cini da mi postajemo ovi drugi.
Vratis film unazad sedmicu dana, kako je sve lijepo izgledao, a sad je ovo vec da popizdi covjek. Sacekat jos malo, pa vidjet' sta ce biti, onda ce biti kritke to sam siguran.
..
Evo ga i Martinez povrijedjen. Bajno je krenulo. Jedna tekma prosla, mi vec na listi povrijedjenih imamo dva-tri igraca..nice
I normalno da je Giovinco jucer bio odlican za svoj novi klub
.
I to dosao na posudbu
Vratis film unazad sedmicu dana, kako je sve lijepo izgledao, a sad je ovo vec da popizdi covjek. Sacekat jos malo, pa vidjet' sta ce biti, onda ce biti kritke to sam siguran.
Evo ga i Martinez povrijedjen. Bajno je krenulo. Jedna tekma prosla, mi vec na listi povrijedjenih imamo dva-tri igraca..nice
I normalno da je Giovinco jucer bio odlican za svoj novi klub
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
Da I ja sta napisem,posto me nije bilo…
Prvo za tekmu sa barijem,svjestan sam da se bukvalno pred utakmicu ekipa okupila,bez pravih izmjena na klupi i igracima koji su tek dosli u klub,nista nismo mogli,bez snage smo ostali vec nakon sat vremena,jos se I Martinez povrijedio pa smo skoro igrali I sa igracem manje,alex bez snage zadnjih 20 min a sve tri izmene izvrsene….tako da ova utakmica apsolutno ne moze bit mjerilo,znate i sami da sam kriticar i cesto nezadovoljan al ova utakmica nista ne znaci kao pokazatelj snage juventusa,jedino sto smo nazalost bez tri boda ostali…a Juventus tek treba da pokaze pravo lice
Da ne bude da sam tek tako poraz prihvatio..naprotiv..vrlo tesko mi je bilo,primjetno je da timu fali kreativac na sredini jer nasi veznjaci to ne znaju i ne mogu i to je ono sto me brine..aquilani jedino nesto moze tu promjenit,sto se tog tice vrlo sam zabrinut,opet smo bez ideje bili.
Takodjer ekipa je djelovala umorno I staticno…dobro ce doc ova pauza da se ekipa osvjezi i da se malo poslozi ekipa.
Toliko o Bariju..stvarno se ne moze nista detaljnije rec, jer pod navedenim okolnostima Juventus i nije mogao vise a dteljniji sud ce se moc donijeti tek u narednom periodu.
Prvo za tekmu sa barijem,svjestan sam da se bukvalno pred utakmicu ekipa okupila,bez pravih izmjena na klupi i igracima koji su tek dosli u klub,nista nismo mogli,bez snage smo ostali vec nakon sat vremena,jos se I Martinez povrijedio pa smo skoro igrali I sa igracem manje,alex bez snage zadnjih 20 min a sve tri izmene izvrsene….tako da ova utakmica apsolutno ne moze bit mjerilo,znate i sami da sam kriticar i cesto nezadovoljan al ova utakmica nista ne znaci kao pokazatelj snage juventusa,jedino sto smo nazalost bez tri boda ostali…a Juventus tek treba da pokaze pravo lice
Da ne bude da sam tek tako poraz prihvatio..naprotiv..vrlo tesko mi je bilo,primjetno je da timu fali kreativac na sredini jer nasi veznjaci to ne znaju i ne mogu i to je ono sto me brine..aquilani jedino nesto moze tu promjenit,sto se tog tice vrlo sam zabrinut,opet smo bez ideje bili.
Takodjer ekipa je djelovala umorno I staticno…dobro ce doc ova pauza da se ekipa osvjezi i da se malo poslozi ekipa.
Toliko o Bariju..stvarno se ne moze nista detaljnije rec, jer pod navedenim okolnostima Juventus i nije mogao vise a dteljniji sud ce se moc donijeti tek u narednom periodu.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
E sad pojacanja…doveli smo i lijevog beka,Traore iz Arsenala,odlican i perspektivan igrac,u pitanju je posudba…mnogo sam zadovoljniji tim rijesenjem neko da je capdevilla dosao ili neko slican…mada je traore igrac koji tek treba da se dokaze,ja sam zadovoljan njegovim dolaskom kad vec nismo mogli uzeti nekog provjerenijeg i kvalitetnijeg igraca..onda bolje mladji i perpektivniji nego neki veteran tipa capdeville ili kaladzea…
Sto se Boriella tice, nije to jos zavrseno. Roma se umjesala i oni bi ga vidjeli u svojim redovima a Juve I boriello se oko plate ne mogu dogovorit…sutra ce se svakako vise znat,a navodno smo ponudlili i 20 mil. za pazzinija koji je pravi gol igrac koji nam treba poslije odlaska trezea.Nije boriello los al ceste i teske povrede je imao…rizik je to,inace vrlo dobar igrac al svakako radije bi pazzinija vidio u svetom dresu.
Pise se I da je mladi stoper St. etiennea, Benalouane, doputovao u italiju I da ce popisat ugovor,sve u svemu..sutra cemo vjerovatno imat 3 nova igraca,sto znaci 12 novih igraca u ekipi u novoj sezoni…
Zebina odlazi u Bresciu,camoranesi sutra poptisuje za Stuttgart….za ove ostale jos se ne zna al ovako generalno gledajuci vrlo dobar posao uprave,Doveli smo dobre i mlade igrace a vecine starijih i polovnih se rijesili…jedina zamjerka je sto su se transferi desavali u zadnjim danima prelaznog roka a sezona vec pocela,valja sve to poslozit…pomalo neozbiljno je toliki broj igraca dovesti i odmah ubaciti u prvi tim a da nisu 2 treninga odradili..zamislite nedo Bog da nas 3 boda iz Barija kostaju titule a radi cega??? Zato sto na vrijeme nismo doveli igrace i uigrali ekipu…samo zbog tog smo izgubli.
Sada slijedi reprezentativna pauza,pokusat sto bolje poslozit tim i nove igrace prilagodit(iako vecina ima reprezentativne obaveze)….protiv Dorie samo pobjeda dolazi u obzir I nista drugo.
Da spomenem i povrede…Amauri(mjesec out) pa sada I Martinez isto toliko..a i Marchisio se povrijedio na treningu reprezentacije al jos se ceka dijagnoza….opet je i to lose pocelo…
Sto se Boriella tice, nije to jos zavrseno. Roma se umjesala i oni bi ga vidjeli u svojim redovima a Juve I boriello se oko plate ne mogu dogovorit…sutra ce se svakako vise znat,a navodno smo ponudlili i 20 mil. za pazzinija koji je pravi gol igrac koji nam treba poslije odlaska trezea.Nije boriello los al ceste i teske povrede je imao…rizik je to,inace vrlo dobar igrac al svakako radije bi pazzinija vidio u svetom dresu.
Pise se I da je mladi stoper St. etiennea, Benalouane, doputovao u italiju I da ce popisat ugovor,sve u svemu..sutra cemo vjerovatno imat 3 nova igraca,sto znaci 12 novih igraca u ekipi u novoj sezoni…
Zebina odlazi u Bresciu,camoranesi sutra poptisuje za Stuttgart….za ove ostale jos se ne zna al ovako generalno gledajuci vrlo dobar posao uprave,Doveli smo dobre i mlade igrace a vecine starijih i polovnih se rijesili…jedina zamjerka je sto su se transferi desavali u zadnjim danima prelaznog roka a sezona vec pocela,valja sve to poslozit…pomalo neozbiljno je toliki broj igraca dovesti i odmah ubaciti u prvi tim a da nisu 2 treninga odradili..zamislite nedo Bog da nas 3 boda iz Barija kostaju titule a radi cega??? Zato sto na vrijeme nismo doveli igrace i uigrali ekipu…samo zbog tog smo izgubli.
Sada slijedi reprezentativna pauza,pokusat sto bolje poslozit tim i nove igrace prilagodit(iako vecina ima reprezentativne obaveze)….protiv Dorie samo pobjeda dolazi u obzir I nista drugo.
Da spomenem i povrede…Amauri(mjesec out) pa sada I Martinez isto toliko..a i Marchisio se povrijedio na treningu reprezentacije al jos se ceka dijagnoza….opet je i to lose pocelo…
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Candreva u Parmu.. jeste vidjeli igrau Parme? prvi gol Seba prebacio citavu odbranu 6 igraca i Bojinov zabi gol.. drugi gol Seba iz slobodnjaka ubaci prema sesnestercu, ovaj jedan je vrati i zabise gol.. u drugom poluvremenu iz slobodnjaka precku pogodio.. ehh

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- senad_flamin
- Kontakt:
ma nije borrielo toliko los jest da mu je u Milanu trebalo 10 prilika da bi dao gol!! dok npr. svi znamo sta je radio u Genoi 19 golova!!! neke od njih je davao i skaricama bio je poslije milita odma na lisiti strijelaca!!!
-RIVALDO-
Za nas završen mercato
Ostade nam Groso i Hasan od ovih polovnjaka, nemamo pravog napadača koji može dati više od 15 golova...
Ostade nam Groso i Hasan od ovih polovnjaka, nemamo pravog napadača koji može dati više od 15 golova...
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kakav je ovo Frederik Sorensen? Novo pojacanje Juventusa. Odbrambeni igrac.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
jasko_juve
- Kontakt:
Rinaudo,stoper iz Napolija stigao u Juve..ipak jos mercato nije gotov..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.