Jbt koliko ste vi napaceni, to nisu istine.Mirko je napisao/la:Gdje onaj ''Hrvatska u finalu'' ????????????????????????????????????????????????????
Gledaj, uci i muci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Eurobasket 2017
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Vratili nam veru nasi kosarkasi.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
-
- Kontakt:
ja uopste nisam iznenadjen sto je srbija u finalu . imaju sistem,sirinu , pobjednicki mentalitet . ovi cak vise grizu nego da su tu Teo ,Bjelica,Jokic mozda bi tad igrali ljepse al ovi kidaju parket . to je tako u sportu nekad kad mislis da je nesto lose ono bas bude suprotno .samo me cude srpski mediji i navijaci jako malo su vjerovali u ovu ekipu a sad se kao dice .
- alan_kardec
- Kontakt:
Hrvatska do finalaKaunas je napisao/la:Jbt koliko ste vi napaceni, to nisu istine.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Zar si ti jos meni ziv?Kaunas je napisao/la:Jbt koliko ste vi napaceni, to nisu istine.Mirko je napisao/la:Gdje onaj ''Hrvatska u finalu'' ????????????????????????????????????????????????????
Gledaj, uci i muci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa gdje si bolan! Ne mo's izdrzat', 'a?
Jel' ovo moje ili bice ipak tvoje:
''Da imaju jos Gallinarija uz ovakve Belinelija i Datomea vjerujem da bi imali dobre sanse za finale, Srbiju bi u 1/4 vjerovatno uzeli, a sa Hrvatima u 1/2 bi bili na jednu loptu...''
''Ako Litva ispadne ostaju jedino Hrvati kao ekipa koja moze parirati Spaniji.''
''Tesko ce Hrvate iko zaustaviti do finala.''
@ bordobijeli
Pa sta sad trebamo?! Da placemo?

Vidi!
2013. smo bili takodje debelo individualno hendikepirani. A imali takodje trenera i tim-spirit... U grupama uzeli Litvance i Francuze, kasnije finaliste, a mi zavrsili sedmi...
Zato se nije nabijao pritisak. Bas zato se polufinale smatralo velikim uspjehom, korakom naprijed...
Jedan od najvecih kvaliteta Srbije: nema osvajanja medalje unaprijed. Nasa javnost je samo ispratila ovu reprezentaciju koja je rasla iz meca u mec.
Budala preuzima ulogu favorita dobrovoljno - pametan je prepusta drugom...

Zadnja izmjena: Mirko, dana/u 16 sep 2017, 01:43, ukupno mijenjano 1 put.
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!
- invincible1921
- Kontakt:
Polako...Slovenci su favoriti, pogotovo ako Jović ne bude igrao!invincible1921 je napisao/la:Ljudi s B timom ice bit prvaci evrope...zemlja kosarke

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Posle raspada Juge:
- nama je ovo 5. finale Eurobasketa
- Slovencima prvo
- Hrvati ih imaju 0 odigranih
A na srpskim portalima od jutra do sutra Hrvati objasnjavaju svoju nadmocnost u kosarci u odnosu na Srbe...
Cim krene nova NBA- i EL-sezona eto njih opet... Kako im ne dosadi?
- nama je ovo 5. finale Eurobasketa
- Slovencima prvo
- Hrvati ih imaju 0 odigranih
A na srpskim portalima od jutra do sutra Hrvati objasnjavaju svoju nadmocnost u kosarci u odnosu na Srbe...
Cim krene nova NBA- i EL-sezona eto njih opet... Kako im ne dosadi?

BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!
I kaze gotivi svrbe, simpaticna ekipa, sa nekom Žnj ekipom usli u finale.
Ne mogu oni biti simpaticni koliko ovi iz manjeg entiteta mogu biti iskompleksirani. Hajmo sad trazit postove u kojima se pise da je Spanija glavni favorit za titulu, a nema ih u finalu, a "njihova" Srbija sa C ekipom u finalu. Pa njima je veci uspjeh ispadanje Hrvata u 1/8 nego njihov ulazak u finale. To sve govori. Madjari su Srbi, Slovenci, Amerikanci, Cileanci, Togoanci, sve to vodi porijeklo iz Sumadije.

15.10.2013.
Mađari nisu, ali pola slovenaca jeste po sopstvenom priznanju. Ali eto mi smo kompleksaši jer smo rekli činjenicu koju svako zna, često i ističe, samo pojedince ovdje žulja, a žulja ne zbog sporta, već drugih daleko zlokobnijih stvari...Kaunas je napisao/la:I kaze gotivi svrbe, simpaticna ekipa, sa nekom Žnj ekipom usli u finale.Ne mogu oni biti simpaticni koliko ovi iz manjeg entiteta mogu biti iskompleksirani. Hajmo sad trazit postove u kojima se pise da je Spanija glavni favorit za titulu, a nema ih u finalu, a "njihova" Srbija sa C ekipom u finalu. Pa njima je veci uspjeh ispadanje Hrvata u 1/8 nego njihov ulazak u finale. To sve govori. Madjari su Srbi, Slovenci, Amerikanci, Cileanci, Togoanci, sve to vodi porijeklo iz Sumadije.
Ko vratimo se sportu..
Jović. Ako ne bude igrao padaju naše šanse za trofej. Bar da je lazić zdrav pa ajde, mogao bi ga zamijeniti bar u odbrani.
Bogdan. Bogom dan. Pravi vođa, sa karakterom.
Lučić. Energija ekipa. Ne samo da je zamijenio Kalinu već ga možda i nadmašio. Od početka priprema do danas najstandardnija forma. Mučio se sa ličnim na startu dok nije skontao sudije.
Bobi. Dominator. Poslušao je Saleta i igra hrabrije i drčnije.
Gagi. Odbrana vrhunska, i još drugih 1000 stvari. Napad kora biti hrabrije. On to može. Mora.
Vasa. Nekada veliki talenat. Danas osporavan. Ipak potegao je jednu tricu kad je bilo potrebno. Alal vera kawasaki.
Gudura. Uvijek je imao muda. Pokazao ih je i večeras, mada je imao jednu epsku glupost, ali i bogdan je to radio zar ne.
Birčević. Šta znam. Mora i on potrefiti nešto. Možda to bude u finalu.
Mačvan. Slabiji večeras, ali kako svi kažu on je lijepak tima.
Štimara najbolje maše peškirom. Daje djeci čudna imena i donosi nešto pozitivno ekipi.
Kuzmić napad mu nije neki, ali gilja u odbrani što je bitno.
U finalu se treba boriti, možda ćemo luku zaustaviti, Gorana teško.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Popij pivo, iskuliraj.Kaunas je napisao/la:I kaze gotivi svrbe, simpaticna ekipa, sa nekom Žnj ekipom usli u finale.Ne mogu oni biti simpaticni koliko ovi iz manjeg entiteta mogu biti iskompleksirani. Hajmo sad trazit postove u kojima se pise da je Spanija glavni favorit za titulu, a nema ih u finalu, a "njihova" Srbija sa C ekipom u finalu. Pa njima je veci uspjeh ispadanje Hrvata u 1/8 nego njihov ulazak u finale. To sve govori. Madjari su Srbi, Slovenci, Amerikanci, Cileanci, Togoanci, sve to vodi porijeklo iz Sumadije.
Fulao si sve.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Macvan, Stimac, Marjanovic, Lucic, Kuzmic.. mozda najruznija ekipa koja se ikad pojavila na nekom prvenstvu
Don't believe the hype.
naš kako se kaže, ne xebe lijep nego uporan

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la:Macvan, Stimac, Marjanovic, Lucic, Kuzmic.. mozda najruznija ekipa koja se ikad pojavila na nekom prvenstvu

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kuzmina je strasnaNemanja86 je napisao/la:naš kako se kaže, ne xebe lijep nego uporan![]()

Bobijeva saka kao njen torzo
Don't believe the hype.
Nekad yebe qrac nekad novčanik.. Mister dolar..Nemanja86 je napisao/la:naš kako se kaže, ne xebe lijep nego uporan![]()

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
i dalje niko ne može prići najvećoj legendi

btw, kakav fail Kuzmića sa pivom... Jelen
? Strašno

btw, kakav fail Kuzmića sa pivom... Jelen

Kad si tako srecan zbog komsija, kako bi tek bio da ti se domovina plasira u finaleDANTES je napisao/la:Srećan sam. Sutra ču biti pametan. Večeras me boli qrac za sve. Sreća, sreća radost..

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Komšije su ispali od rusije u 1/8Mokes je napisao/la:Kad si tako srecan zbog komsija, kako bi tek bio da ti se domovina plasira u finaleDANTES je napisao/la:Srećan sam. Sutra ču biti pametan. Večeras me boli qrac za sve. Sreća, sreća radost..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.