NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Dino mu je pulen hahah mučki provokator bolanskripar96 je napisao/la:Svaka cast Corluki,ali Dino zadnje 3 utakmice ima 2 gola i bio je vrlo dobar u sve 3. Jedino steka taj centarsutCarles je napisao/la:Sto ne igra Corluka umisto Dine? Nije mi jasno
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Re: NK Široki Brijeg
Od ove formacije 3-4-3 u ekipi najvise Dini odgovara ta igra, s obzirom da zna igrat ofanzivne akcije i dobro se ubacivat.
Samo jedno ime
LoveSB96 je napisao/la:Dino mu je pulen hahah mučki provokator bolanskripar96 je napisao/la:Svaka cast Corluki,ali Dino zadnje 3 utakmice ima 2 gola i bio je vrlo dobar u sve 3. Jedino steka taj centarsutCarles je napisao/la:Sto ne igra Corluka umisto Dine? Nije mi jasno![]()
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Hah nisam se ni sjetio da je to Carles...a valjda svatko ima svog pulena,imali smo dosad Sesarovce,Coricevce hahaha
Cekamo nekog da nam brani Deju
EKONNP
Svaka cast Corluki,ali Dino zadnje 3 utakmice ima 2 gola i bio je vrlo dobar u sve 3. Jedino steka taj centarsut[/quote]Carles je napisao/la:Sto ne igra Corluka umisto Dine? Nije mi jasno
Dino mu je pulen hahah mučki provokator bolan
Realno nije Dino bio u formi, al nadolazi pomalo, dok Corluka posle fino odigranog Kupa je stvarno zasluzio sansu, moje mišljenje.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
skripar96 je napisao/la:Hah nisam se ni sjetio da je to Carles...a valjda svatko ima svog pulena,imali smo dosad Sesarovce,Coricevce hahaha
Imamo neke i sad!
Nece nazalostLoveSB96 je napisao/la:Oce bit sutra prijenosa u klupskom kaficu?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Neka nam je Bog na pomoci danas, ipak je to Bjelica, ne ocekujem nista dobro.
Al ovo je nemoguce koliko sranje su napravili ovi idioti s ovim tv pravima i mojom tv
Al ovo je nemoguce koliko sranje su napravili ovi idioti s ovim tv pravima i mojom tv
Sređuj to brateskripar96 je napisao/la:Ako sve bude u redu ocekujte stream u pp veceras
Samo jedno ime
Nemoj me preskočit matere tiskripar96 je napisao/la:Ako sve bude u redu ocekujte stream u pp veceras
Samo pobjeda danas.
https://www.jabuka.tv/evo-zasto-je-fk-s ... -brijegom/
Igraj Široki ti si najbolji!
U prijevodu,zato sto ih karamo redovno[emoji4]96BadBoy je napisao/la:Samo pobjeda danas.
EKONNP
Hebo majku sto su se njihovi razbojnici nalozili, sto nam psuju vec sad sve, bit ce nasima tesko ali daj Boze da im zabijemo jos jedan cavao pobjedom na sred Koseva....Ajmo momciiii
Pa uvijek se nasim igracima psuje sve ustasko gore, samo to objektivni bosnjacki mediji nikada nece prenijeti. Samo nek ne skinu gace do Ivan Sedla hah, bit ce dobro sve
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ma pusti,nek psuju i nek pricaju sta hoce,ne obazirite se na njih,ignorirajte njihove provokacije,to im je 5 puta veca uvreda,kad ih nitko ne yebe ni 1%.Na kraju krajeva,sve cemo vidjeti na terenu.Ja cu im prvi cestitati ako nas zasluzeno pobjede.Igraj Široki do pobjede nove...
Igraj Široki ti si najbolji!
Ma to njihovo psovanje i lajanje vise govori o njima nego o nama. Ne obazirat se na njih, teski ignore. Samo da igraci pokazu muda i odigraju najbolje sto mogu pa sta bude.
Samo jedno ime Siroki
Samo jedno ime Siroki
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Giuseppe1, Marokanci58, MikiPirs i 61 gost.