PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Necu da quotam ovog gore kamenjara, nozem neko uletio negdje, grupa do listica pretresena tri puta i razdvojena na 2 dijela... ali sto se kaze ustanem ja ...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- kyrieirving
- Kontakt:
Hvala Allahu dragom pa se ne pitas.Zaboravio si da su ti isti prije 5 mjeseci dali titulu skutorima.Virtu4l je napisao/la:Bravo za Upravu FK SarajevoDa se išta pitam uradio bih isto na sutrašnjem meču protiv Krupe.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Nema ovo veze sa fudbalom jazavac.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Cuj ovoga dzamisjskog basketbalije neko nekome dao titulu pa sad ovaj neko drugi treba podrzavati ubice ovih prvih... Neuspjeli abortus !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
@belosevic23
Ti si pravi primjer Olovske gradske raje!
Ti si pravi primjer Olovske gradske raje!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Ne moralisite, i vi ste podrzavali ubicu. Svi oni sto su pisali kao i oni sto su klicali nakon famozne parole podrske ubici nisu nista gori od ovih iz Listice.
Životni saputnik! 1921
Heben neki pretres bio, nema potrebe za lažima sve se zna osim imena ubojice, to treba riješiti i zaključiti ovu priču već jednomBeSha1992 je napisao/la:Necu da quotam ovog gore kamenjara, nozem neko uletio negdje, grupa do listica pretresena tri puta i razdvojena na 2 dijela... ali sto se kaze ustanem ja ...

Zadnja izmjena: sretan123, dana/u 16 sep 2017, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
@Rokoko, sta mai u Foci ? 
Cuj ovog lipicanera ''nisu nista gori od onih iz listice''...da Bog da vam ti iz listice, športski prijatelji kolo vodili na trEbinama...vi nekome o ubicama i ubijanju, mrako jedna...

Cuj ovog lipicanera ''nisu nista gori od onih iz listice''...da Bog da vam ti iz listice, športski prijatelji kolo vodili na trEbinama...vi nekome o ubicama i ubijanju, mrako jedna...
jesili ti odolova ??? znsli izu ??? jeli odgovori odmabelosevic28 je napisao/la:@Rokoko, sta mai u Foci ?
i nemozes mi dirati komsije kakisu takisu mojisu nesmijes ti odolova dahi vredjaa odaklenti pravo ??? kosi ti
menstrual
-
- Kontakt:
Ne izvrci rijeci.belosevic28 je napisao/la:@Rokoko, sta mai u Foci ?

Edin Vuk = Oliver Knezovic
Oni sto su osmislili ovu parolu, napisali je kao i oni sto su klicali istoj = ovi sto podrzavaju Olivera Knezovica
Životni saputnik! 1921
-
- Kontakt:
Opet manje jaki o ubicama i ubijanju...sto vam to treba? Jeste li toliko glupi da ne vidite sta vam se u avliji desava, a o komsijinoj sve znate???
-
- Kontakt:
Sve fina sarajevska raja,krenuli malo u razgledanje lijepe BIHsretan123 je napisao/la:Heben neki pretres bio, nema potrebe za lažima sve se zna osim imena ubojice, to treba riješiti i zaključiti ovu priču već jednomBeSha1992 je napisao/la:Necu da quotam ovog gore kamenjara, nozem neko uletio negdje, grupa do listica pretresena tri puta i razdvojena na 2 dijela... ali sto se kaze ustanem ja ...
4:55, skandiranje "Lakača Ismar", plus krpa na jugu. Podrška momku koji je par dana ranije izboo mladića u tramvaju. Nemojte mi se pravit fini molim vas. Ova parola Vuku je sranje o kojem smo mi razglabali na našem pdf-u milion puta, i svaki pravi navijač se stidi toga al i u vašem žitu ima kukolja, nemoj da rovimo. A za ovog što kaže da smo gurnuli titulu škutorima u ruke, jesmo. Imaš nešta protiv? Opet ćemo ako bude prilike. Ovo nema veze sa stanjem na terenu. Kako bi se ti osjećao kao navijač Želje da je Mirzin ubica oslobođen svake krivice? Il' onaj ko je ubio Selmana. Hvala Bogu pa ima razumnih ljudi na vašoj strani i hvala Bogu pa su većina.
https://www.k*l*ix.ba/vijesti/crna-hronika/sarajlije-kamenovale-autobus-fk-borac/091123044
Je l' to što su rahmetli Mirza i Haris kamenovali autobus navijača Borca znači da su zaslužili da poginu? Je l' Vedran zaslužio da pogine jer je neki narkos uzeo palicu u Lištici i udario nekog? Teške teme se hvatate, sramota je ovo što se dešava. Jedan mlad život je ugašen a za to niko ne odgovara.
Svaka čast za @Virtu4l i ostale normalne momke sa normalnim razmišljanjem.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nemoj se pravit glup...pogledaj ti još jednom tu palicu, ako ti nije ona dovoljna otiđi na ostale slike tog dana... palicu u reggae bojama sigurno nije pokupio u Lištici ( za to Lištica te nabijem na dršku), nego ju je ponio...velike komade mramornih ploča kojih ste imali na desetke niste mogli nigdje oko stadiona pokupiti tako da nemojte partizanske priče prosipati po forumu, čuj 3 pretresaskoroalen je napisao/la:
4:55, skandiranje "Lakača Ismar", plus krpa na jugu. Podrška momku koji je par dana ranije izboo mladića u tramvaju. Nemojte mi se pravit fini molim vas. Ova parola Vuku je sranje o kojem smo mi razglabali na našem pdf-u milion puta, i svaki pravi navijač se stidi toga al i u vašem žitu ima kukolja, nemoj da rovimo. A za ovog što kaže da smo gurnuli titulu škutorima u ruke, jesmo. Imaš nešta protiv? Opet ćemo ako bude prilike. Ovo nema veze sa stanjem na terenu. Kako bi se ti osjećao kao navijač Želje da je Mirzin ubica oslobođen svake krivice? Il' onaj ko je ubio Selmana. Hvala Bogu pa ima razumnih ljudi na vašoj strani i hvala Bogu pa su većina.
https://www.k*l*ix.ba/vijesti/crna-hronika/sarajlije-kamenovale-autobus-fk-borac/091123044
Je l' to što su rahmetli Mirza i Haris kamenovali autobus navijača Borca znači da su zaslužili da poginu? Je l' Vedran zaslužio da pogine jer je neki narkos uzeo palicu u Lištici i udario nekog? Teške teme se hvatate, sramota je ovo što se dešava. Jedan mlad život je ugašen a za to niko ne odgovara.
Svaka čast za @Virtu4l i ostale normalne momke sa normalnim razmišljanjem.

A za odgovaranje ubojice sam napisao više puta na ovom forumu, pod hitno...ali umjesto da pravite pritisak na sudove, policiju i ostale institucije, vama je glavno nas nazivati fašistima, kamenjarima, ubojicama, po čitavo poluvrijeme se pjeva "hebem te Lištico" i šta očekujete sa tim svojim idiotizmom?
- Evolution87
- Kontakt:
Jos jedan metak u celo koji je ispaljen slobodi...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Znaš li ti razliku između hapšenja, procesuiranja, zatvaranja, kažnjavanja... i ubistva? Huliganski ispadi se dešavaju u svakoj državi, al samo u vašoj usranoj lištici (namjerno malim) policija mecima rješava probleme. Šta je trebala sarajevska policija uradit Poljacima u Vogošći, pobit ih sve? Šta smo trebali uradit Zeničanima kad je bio belaj na Ciglanama? Šta treba beogradska policija svako par mjeseci, je l' britanska policija nekunoć ispred Emiratesa trebala pobit 10 hiljada Nijemaca? Najlakše se puške uhvatit i metak u vugla, a ko će poslije odgovarat?sretan123 je napisao/la:Nemoj se pravit glup...pogledaj ti još jednom tu palicu, ako ti nije ona dovoljna otiđi na ostale slike tog dana... palicu u reggae bojama sigurno nije pokupio u Lištici ( za to Lištica te nabijem na dršku), nego ju je ponio...velike komade mramornih ploča kojih ste imali na desetke niste mogli nigdje oko stadiona pokupiti tako da nemojte partizanske priče prosipati po forumu, čuj 3 pretresaskoroalen je napisao/la:
Svaka čast za @Virtu4l i ostale normalne momke sa normalnim razmišljanjem.![]()
A za odgovaranje ubojice sam napisao više puta na ovom forumu, pod hitno...ali umjesto da pravite pritisak na sudove, policiju i ostale institucije, vama je glavno nas nazivati fašistima, kamenjarima, ubojicama, po čitavo poluvrijeme se pjeva "hebem te Lištico" i šta očekujete sa tim svojim idiotizmom?
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
skoroalen @ Znas li ti razliku izmedju normalnog fajta i nosenja nozeva i palica po gradu( da ne spominjem druge predmete). Koristite istu taktiku kao i srbi 90 tih. "triput slazi-istina ne vazi", al tu vam pricu nitko ne pusi van fekalistana
Isto tako ne mogu da razumijem ove velike mudonje iz glavnog grada, oni našli prijetit jednom Širokom(malo većem selu). Znajte da ustaše žive samo za taj trenutak da vam klub potrefi s Dinamom il Hajdukom tj da bude ravnopravna borba. Vidimo se tada

- MocMahale444
fakof odj.ebic je nekad znao napisati nesto i pametno ali ga pjevaCsiroki96 pokvario.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Zenzo je napisao/la:0:2.kyrieirving je napisao/la:Tomislav Cuic sudi Gosk-Zrinjski![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Zeljeznicar -