STA ces, izgleda da ove godine ni vas necemo moci spasiti uz svu dobru volju.zenica159 je napisao/la:Cuj nakon protesta promijenio odlukudabogda se ugasila ova nasa liga.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Kakve veze ima "Oluja" sa ovom podrškom za Vedrana?PERO1234 je napisao/la:Cijeneći ČINJENICu da smo dobili novcanu kaznu zbog transparenta o "Oluji", ocekujem zestoku novcanu kaznu na adresi Veleza.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kakve veze ima ovaj transparent sa nogometom?Raonffa je napisao/la:Kakve veze ima "Oluja" sa ovom podrškom za Vedrana?PERO1234 je napisao/la:Cijeneći ČINJENICu da smo dobili novcanu kaznu zbog transparenta o "Oluji", ocekujem zestoku novcanu kaznu na adresi Veleza.
U cemu razlika?
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Momak ubijen jer je dosao da navija za svoj klub?PERO1234 je napisao/la:Kakve veze ima ovaj transparent sa nogometom?Raonffa je napisao/la:Kakve veze ima "Oluja" sa ovom podrškom za Vedrana?PERO1234 je napisao/la:Cijeneći ČINJENICu da smo dobili novcanu kaznu zbog transparenta o "Oluji", ocekujem zestoku novcanu kaznu na adresi Veleza.
U cemu razlika?
Ima veze sa nogometom?
Razlika je u tome što ste vi dobili kaznu (mada ne znam o kojoj kazni govoriš niti o transparentu, al' nije ni važno) zbog političkih poruka, kakve veze ima Vedran sa politikom?PERO1234 je napisao/la:Kakve veze ima ovaj transparent sa nogometom?Raonffa je napisao/la:Kakve veze ima "Oluja" sa ovom podrškom za Vedrana?PERO1234 je napisao/la:Cijeneći ČINJENICu da smo dobili novcanu kaznu zbog transparenta o "Oluji", ocekujem zestoku novcanu kaznu na adresi Veleza.
U cemu razlika?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
E cuj kaznu za transparent gdje traze da se izvrsi pravda 

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Latini i njihova demagogija...samo ignorisati.
-
- Kontakt:
Hahahhaahhahaha jesi glup yebem ti seloPERO1234 je napisao/la:Cijeneći ČINJENICu da smo dobili novcanu kaznu zbog transparenta o "Oluji", ocekujem zestoku novcanu kaznu na adresi Veleza.
Životni saputnik! 1921
Kako glup komentar..PERO1234 je napisao/la:Cijeneći ČINJENICu da smo dobili novcanu kaznu zbog transparenta o "Oluji", ocekujem zestoku novcanu kaznu na adresi Veleza.

PERO1234 je napisao/la:Kakve veze ima ovaj transparent sa nogometom?Raonffa je napisao/la:Kakve veze ima "Oluja" sa ovom podrškom za Vedrana?PERO1234 je napisao/la:Cijeneći ČINJENICu da smo dobili novcanu kaznu zbog transparenta o "Oluji", ocekujem zestoku novcanu kaznu na adresi Veleza.
U cemu razlika?

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
I kakve veze imaju navijači veleza sa tim.Zestoko kazniti ili da mi pocnemo pisati transparente o naprimjer istina za Jozu Leuzara.I Vedran nije ubijen na stadionu nego na ulici isto kao i Leutar s tim sto je ovaj radio svoj posao u Sarajevu.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakvo je to ispiranje mozga kod majoriziranih to je za romana....ko da ih je jedan k u r a c pravio.... doduse, koliko ih je mogao ih je sve moj dajdza Zuhdija sve skepat
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Ko ti dade ime dajdzi, u bureku ga tražili?staragarda je napisao/la:Kakvo je to ispiranje mozga kod majoriziranih to je za romana....ko da ih je jedan k u r a c pravio.... doduse, koliko ih je mogao ih je sve moj dajdza Zuhdija sve skepat

Zadnja izmjena: Gradonacelnik, dana/u 16 sep 2017, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
- robertkosar
- Kontakt:
Nisi dobar u glavu nikako daj reci na kojim se travamaALOBOLA je napisao/la:I kakve veze imaju navijači veleza sa tim.Zestoko kazniti ili da mi pocnemo pisati transparente o naprimjer istina za Jozu Leuzara.I Vedran nije ubijen na stadionu nego na ulici isto kao i Leutar s tim sto je ovaj radio svoj posao u Sarajevu.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ova stara garda iz amerike isil simpatizira. Još mu postavljaju zastavev isila po tuzli il okolini. Kâže tip demokratija je...Gradonacelnik je napisao/la:Ko ti dade ime dajdzi, ubureku ga tražili?staragarda je napisao/la:Kakvo je to ispiranje mozga kod majoriziranih to je za romana....ko da ih je jedan k u r a c pravio.... doduse, koliko ih je mogao ih je sve moj dajdza Zuhdija sve skepat![]()
Jos malo pa ce prica "kakve veze Vedran Puljic ima sa FK Sarajevo, zasto se tribina na stadionu Kosevo zove njegovim imenom?"
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zanimljiv ovaj komentar Sabljića nakon utakmice.Kaže,nisu zaslužili poraz 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.