Ovako je pisalo u novinama pred tekmu sa Danskom!Gigant je napisao/la:Izvini brate, ali nisi u pravu...prvo istok vise prima, drugo razlika izmedju sjevera i juga je dosta veca, i trece ukupan broj stolica na Hasetu je cca 38000samosarajvo je napisao/la:Zapad: 17.715
Istok: 7.084
Sjever: 5.576
Jug: 5.175
UKUPNO: 35.550
Provjerena 100%
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovo je sigurno neko od naših napravio ?junuz23 je napisao/la:veliki blekić

P.S. BLEK STIJENA !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
broj 2.Zagor je napisao/la:Ovo je sigurno neko od naših napravio ?junuz23 je napisao/la:veliki blekić![]()
P.S. BLEK STIJENA !
zgaženi borac!

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
johnnyHZ je napisao/la:broj 2.Zagor je napisao/la:Ovo je sigurno neko od naših napravio ?junuz23 je napisao/la:veliki blekić![]()
P.S. BLEK STIJENA !
zgaženi borac!
![]()

car si !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

Jedna jedina istina oko kapaciteta sjeverne tribine je ovo

Jug na grbavici ima TACNO 2.564 stolice (ako u medjuvremenu nije neka otkinuta) toliko je bilo na slici koju sam btw. negdje zagubio ali pokusacu je naci
Eto, da se ne svadjate vise
Sutra , Sarajevo dolazi u Donji Vakuf

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
CoDe je napisao/la:Sutra , Sarajevo dolazi u Donji Vakuf![]()
Hoce te li docekati najveci klub u BiH,jer ko zna kad ce Vam Sarajevo opet doci u posjetu ?

neradni dan u donjem vakufu
Ovo na slici su:Veliki Blek(Zijad Blekić),profesor Okultis(novinar Vlastimir Mijović)i kao li se onaj mali šejtan zove!?Aha Asmir Suljić ! ;)A ovo juriš u jesenju ofanzivu vukovi sa Ontarija-Divovi sa Koševa! 

Sarajevo ljubavi moja!
jug 2564 stoliceUPS je napisao/la:
Jedna jedina istina oko kapaciteta sjeverne tribine je ovoJug na Kosevu ima TACNO 500 stolica manje (doduse nedavno je skinuto jos par stotina iz prva dva reda ali to je to) pa samim tim i manji kapacitet maksimalno za 500-600 ljudi.
Jug na grbavici ima TACNO 2.564 stolice (ako u medjuvremenu nije neka otkinuta) toliko je bilo na slici koju sam btw. negdje zagubio ali pokusacu je naci

-
- Kontakt:
Tako negdjeUPS je napisao/la:
Jedna jedina istina oko kapaciteta sjeverne tribine je ovoJug na Kosevu ima TACNO 500 stolica manje (doduse nedavno je skinuto jos par stotina iz prva dva reda ali to je to) pa samim tim i manji kapacitet maksimalno za 500-600 ljudi.

A ovoliko mi punimo na tekmama tipa Sarajevo Radnik (KUP) ili Sarajevo Laktasi
Sarajevo Drina itd..

-
- Kontakt:
Momak rece da je razlika 500 a ne 2500 hiljade..Cuspajz je napisao/la:jug 2564 stoliceUPS je napisao/la:
Eto, da se ne svadjate vise,glupko na jugu je najmanji sektor c koji ima 786 stolica a ostali su svi veci za minimalno 100 stolica i kapacitet mu je oko 3300-3400 stolica ,takodzer drago mi je sto si predstavio kapacitet sjevera na 6000 a juga na 3500 na kosevu iako se radi o tribinama koje imaju slicno konfiguraciju i razlikuju se u 350/400 stolica radi skracenog dijela juga kod semafora

- Casual_Dobrila
- Kontakt:
To je bilo u jeku borbe protiv uprave, (Radnik je bio u srijedu pa je bilo toliko raje na sjeveru) a protiv Laktaša OT je slavio rodjendan, pa je bilo 2500k na sjeveru sa fantasticnom atmosferom....samosarajvo je napisao/la: Tako negdje
Sarajevo Drina itd..One ljeve tekem ugl
Negdje 1200-1300 ljudi

PS: Sad nas 1200-1300 ode na gostovanje u Banoviće...

Ona sanja dugu vezu, ljubav i romansu, a ja sanjam SJEVER KAKO LUDUJE U TRANSU!!!
naravno ,januar je napisao/la:CoDe je napisao/la:Sutra , Sarajevo dolazi u Donji Vakuf![]()
Hoce te li docekati najveci klub u BiH,jer ko zna kad ce Vam Sarajevo opet doci u posjetu ?

S , Alaimom sam na Dzumi u safu stajao

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
-
- Kontakt:
I ja sam mislio na proslu sezonu!Casual_Dobrila je napisao/la:To je bilo u jeku borbe protiv uprave, (Radnik je bio u srijedu pa je bilo toliko raje na sjeveru) a protiv Laktaša OT je slavio rodjendan, pa je bilo 2500k na sjeveru sa fantasticnom atmosferom....samosarajvo je napisao/la: Tako negdje
Sarajevo Drina itd..One ljeve tekem ugl
Negdje 1200-1300 ljudi
![]()
PS: Sad nas 1200-1300 ode na gostovanje u Banoviće...

Pa Junuze kralju odakle izvadi ovu fotku Velikog Blekica ili ti Big Bleksona:-)Hoces da nam gosti teme pocrkaju od zavisti i ljubomore:-P samo koliko sam uspio vidjeti iz drugog plana viri i Kucukovic:-D imas max br.poena od mene;-)
KOSEVO TO JE RAJ!!!
KOSEVO TO JE RAJ!!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- Casual_Dobrila
- Kontakt:
ovdje nije mjesto da to pitas...spica je napisao/la:do koliko radi uduzenje
ajde lagano na fksinfo pa se tamo informisi...

Ona sanja dugu vezu, ljubav i romansu, a ja sanjam SJEVER KAKO LUDUJE U TRANSU!!!
A sta su se sada ovi meljovci navadili n nasu temu, i poceli su pricati o posjeti...valjda im malo vatra sto nas ima, kako i njihov brkan kaze, duplo vise nego njih
a protiv Borca ce nas biti kao i njih protiv borca sto je bilo...ali puta 2...

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
nemoj zaboraviti jos par ljudi na stadionuGigant je napisao/la:A sta su se sada ovi meljovci navadili n nasu temu, i poceli su pricati o posjeti...valjda im malo vatra sto nas ima, kako i njihov brkan kaze, duplo vise nego njiha protiv Borca ce nas biti kao i njih protiv borca sto je bilo...ali puta 2...

juninjo
kucukovic
lede
handzic
imamo dvije ekipe

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Trenutno korisnika/ca: dlakavijazavac, Hajdeee, vedinjo98 i 46 gostiju.