Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
PERO1234 je napisao/la:Kakve veze ima ovaj transparent sa nogometom?Raonffa je napisao/la:Kakve veze ima "Oluja" sa ovom podrškom za Vedrana?PERO1234 je napisao/la:Cijeneći ČINJENICu da smo dobili novcanu kaznu zbog transparenta o "Oluji", ocekujem zestoku novcanu kaznu na adresi Veleza.
U cemu razlika?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
I kakve veze imaju navijači veleza sa tim.Zestoko kazniti ili da mi pocnemo pisati transparente o naprimjer istina za Jozu Leuzara.I Vedran nije ubijen na stadionu nego na ulici isto kao i Leutar s tim sto je ovaj radio svoj posao u Sarajevu.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakvo je to ispiranje mozga kod majoriziranih to je za romana....ko da ih je jedan k u r a c pravio.... doduse, koliko ih je mogao ih je sve moj dajdza Zuhdija sve skepat
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Ko ti dade ime dajdzi, u bureku ga tražili?staragarda je napisao/la:Kakvo je to ispiranje mozga kod majoriziranih to je za romana....ko da ih je jedan k u r a c pravio.... doduse, koliko ih je mogao ih je sve moj dajdza Zuhdija sve skepat
Zadnja izmjena: Gradonacelnik, dana/u 16 sep 2017, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
- robertkosar
- Kontakt:
Nisi dobar u glavu nikako daj reci na kojim se travamaALOBOLA je napisao/la:I kakve veze imaju navijači veleza sa tim.Zestoko kazniti ili da mi pocnemo pisati transparente o naprimjer istina za Jozu Leuzara.I Vedran nije ubijen na stadionu nego na ulici isto kao i Leutar s tim sto je ovaj radio svoj posao u Sarajevu.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ova stara garda iz amerike isil simpatizira. Još mu postavljaju zastavev isila po tuzli il okolini. Kâže tip demokratija je...Gradonacelnik je napisao/la:Ko ti dade ime dajdzi, ubureku ga tražili?staragarda je napisao/la:Kakvo je to ispiranje mozga kod majoriziranih to je za romana....ko da ih je jedan k u r a c pravio.... doduse, koliko ih je mogao ih je sve moj dajdza Zuhdija sve skepat![]()
Jos malo pa ce prica "kakve veze Vedran Puljic ima sa FK Sarajevo, zasto se tribina na stadionu Kosevo zove njegovim imenom?"
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zanimljiv ovaj komentar Sabljića nakon utakmice.Kaže,nisu zaslužili poraz 
Siroki los, slaba tekma. Zasluzeno ga ispushili, Sablic bez rjesenja, a vjerujem da je u ovom trenutku odlazak Krstanovica nenadoknadiv za nesto vise.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Dajnica Džehva ga obradovala imenom....starija od njega 14 godina...Gradonacelnik je napisao/la:Ko ti dade ime dajdzi, u bureku ga tražili?staragarda je napisao/la:Kakvo je to ispiranje mozga kod majoriziranih to je za romana....ko da ih je jedan k u r a c pravio.... doduse, koliko ih je mogao ih je sve moj dajdza Zuhdija sve skepat![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
I ti izgleda nisi tacan sa glavom....u stvari,vise mi izgledate ko da vas je jedna sisa dojila....Kolinda kitarevicmiki651 je napisao/la:Ova stara garda iz amerike isil simpatizira. Još mu postavljaju zastavev isila po tuzli il okolini. Kâže tip demokratija je...Gradonacelnik je napisao/la:Ko ti dade ime dajdzi, ubureku ga tražili?staragarda je napisao/la:Kakvo je to ispiranje mozga kod majoriziranih to je za romana....ko da ih je jedan k u r a c pravio.... doduse, koliko ih je mogao ih je sve moj dajdza Zuhdija sve skepat![]()
U,jebote..ja kontam da sam na prepucavanjima.... izvinjavam se administraciji
- Evolve
- Kontakt:
Orjuna je napisao/la:Zaboravite huligana, bit će vam lakše. Nije vrijedan prepirke.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Vama nije niko dobar tko ne misli kao vI.Stara komunjarska taktika.i ponavljam ovi drugoligasi nemaju veze sa Vedranom a pitari su nesto drugo.robertkosar je napisao/la:Nisi dobar u glavu nikako daj reci na kojim se travamaALOBOLA je napisao/la:I kakve veze imaju navijači veleza sa tim.Zestoko kazniti ili da mi pocnemo pisati transparente o naprimjer istina za Jozu Leuzara.I Vedran nije ubijen na stadionu nego na ulici isto kao i Leutar s tim sto je ovaj radio svoj posao u Sarajevu.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Uvijek realno albansko pleme Skutori 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.