FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Trci Crnkic konta evo levata dobro raspolozeni ,dobila se tekma, mozda i aplauz i meni daju,kad prc 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Realno tesko je neku ocjenu dati,odigrao je zadnjih 5 minuta + nadoknada,imao par dodira sa loptom,dva ispucavanja i to je to. Meni je nekako djelovao prepadnuto,sto je i normalno za prvi nastup,a vjerovatno momku treba vremena da se prilagodi.SiouxLukavac je napisao/la:Kakav je Adukor bio, sta je igrao i koliko?
Ako Bog da, pobjedit u sljedecem kolu, to bi vec bilo nesto..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad u kupu neka odigra svih 90 minuta zajedno sa Hadžićem i Herićem.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tako je non-stop igrao u Slobodi, ali pod Husrefovom palicom.KrajisnikBosnjak je napisao/la:On da igra konstantno na ovom nivou, igrao bi minimalno za splitski Hajduk.odmazda je napisao/la:Da hoće Bog dat samo da Saric uvijek igra ovako! Ja i dalje ne mogu da vjerujem kako je lik odigrao srce puno da punije nikad bilo nije!
Sent from my F3111 using Tapatalk
Znači trebao je trenera...
Zašto je istok psovao Menalu, nešta konkretno ili..?
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Znaš kako je kad istok negog na zub uzmeskoroalen je napisao/la:Zašto je istok psovao Menalu, nešta konkretno ili..?
Ubacio ga na Hebibovo mjesto,desno uz liniju,izgubio se realno frajer. Helem nejse imao je koje oduzimanje lopte,sto u biti i jeste njegova glavna karakteristika ili ti tog "teskasa" zadnjeg veznog,uzmi ,dodaj prvom do sebe i haj zdrao. Vidjet cemo bit ce vremena za upoznati ga.SiouxLukavac je napisao/la:Kakav je Adukor bio, sta je igrao i koliko?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Osttribine
- Kontakt:
"Bolje ti je u sumi sa medvjedom se sresti nego sa nama na Istoku kaciti"hilmo je napisao/la:Znaš kako je kad istok negog na zub uzmeskoroalen je napisao/la:Zašto je istok psovao Menalu, nešta konkretno ili..?
- ElCartel11
- Kontakt:
Nisam gledao tekmu, ali zasto opet izmisljamo pozicije igracima? Ako nema mjesta za njega pa bolje i klupa nego izmisljati pozicije.miky_hz je napisao/la:Ubacio ga na Hebibovo mjesto,desno uz liniju,izgubio se realno frajer. Helem nejse imao je koje oduzimanje lopte,sto u biti i jeste njegova glavna karakteristika ili ti tog "teskasa" zadnjeg veznog,uzmi ,dodaj prvom do sebe i haj zdrao. Vidjet cemo bit ce vremena za upoznati ga.SiouxLukavac je napisao/la:Kakav je Adukor bio, sta je igrao i koliko?
A to da je izgubljen sasvim normalno, zato sam i govorio da ga treba par tekmi sa klupe slati u igru, da malo osjeti teren, suigrace, nacin igre itd.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Zašto je istok psovao Menalu, nešta konkretno ili..?
Nako.
Samo da pozzz Siux-a, uzivaj majstore pa cemo od sutra po pesimizmu udarit 
Bra'o momci svaka cast, dobar ovaj Brdaric s dronovima

Bra'o momci svaka cast, dobar ovaj Brdaric s dronovima
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Avioni kamioniRedEvil je napisao/la:Samo da pozzz Siux-a, uzivaj majstore pa cemo od sutra po pesimizmu udarit
Bra'o momci svaka cast, dobar ovaj Brdaric s dronovima![]()
![]()
![]()
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Druze u prvom pol, Menalo probija Novakovica Hodze nigdje, povratna sreca pa ne ude. Kako ti dode do 80 neke minuteMemara je napisao/la:+emir79 je napisao/la: 2 utakmice 6 golova, nula primljenih. Hvala i dovidjenja.
Vitez prvi šut 82 min.
Listica prvi šut 85 min.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma srao sudiji, izigravao majmuna jer su gubili.. nista specijalnoskoroalen je napisao/la:Zašto je istok psovao Menalu, nešta konkretno ili..?
sramota
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jel to Crnkić bio na klupi? Nisam uopšte vidio njegovo ime, iako sam gledao spisak klupe.
Zašto je na klupi i zašto oduzima mjesto nekom drugom igraču? Ne treba ga pustiti ni da takne travu, a kamoli uvesti, pa makar to bilo i jednu minutu. Što dalje vnogo od bordo dresa!
Zašto je na klupi i zašto oduzima mjesto nekom drugom igraču? Ne treba ga pustiti ni da takne travu, a kamoli uvesti, pa makar to bilo i jednu minutu. Što dalje vnogo od bordo dresa!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Pitas jel bio na klupi i kazes zasto je na klupiAlfredNobel je napisao/la:Jel to Crnkić bio na klupi? Nisam uopšte vidio njegovo ime, iako sam gledao spisak klupe.
Bio je na zapadu.Sto se tice klupe moze dobiti klupu u parku da sjedi.
Husref definitivno udaljio skauta sa klupe, njegovu poziciju preuzeo Dzakmic, skaut primoran sjediti u galeriji. 
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Šut u okvir gola.Sarajlijica1946 je napisao/la:Druze u prvom pol, Menalo probija Novakovica Hodze nigdje, povratna sreca pa ne ude. Kako ti dode do 80 neke minuteMemara je napisao/la:+emir79 je napisao/la: 2 utakmice 6 golova, nula primljenih. Hvala i dovidjenja.
Vitez prvi šut 82 min.
Listica prvi šut 85 min.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.