PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Sretno komšije, daBogda vam ovo bio zadnji koji ste ispred nas dočekali na tabeli. 
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel slavljenicka atmosfera u dolini mumijevih....imal gratis penala
UDARAJ KAJKUTE, BILO TE K U R A C
UDARAJ KAJKUTE, BILO TE K U R A C

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sretan rođendan najvećem klubu na dunjaluku, a vjerovatno i na ahiretu! Klub pravih vrijednosti, čiste historije, časnih legendi pogotovo! Rijetki koji su u BiH čisti od politike i bilo kakvih stranačkih igara. Navijači kojima i Liverpoolovci kažu " mi imamo YNWA, ali HGRLJ je nešto posebno". Pobjedite danas jer vam se može i tako ste u mogućnosti i qrac vas boli itd, itd! Željkan 96!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Sretan rođendan najvećem klubu na dunjaluku, a vjerovatno i na ahiretu! Klub pravih vrijednosti, čiste historije, časnih legendi pogotovo! Rijetki koji su u BiH čisti od politike i bilo kakvih stranačkih igara. Navijači kojima i Liverpoolovci kažu " mi imamo YNWA, ali HGRLJ je nešto posebno". Pobjedite danas jer vam se može i tako ste u mogućnosti i qrac vas boli itd, itd! Željkan 96!!

- kyrieirving
- Kontakt:
YNWA nije njihova.joker90 je napisao/la:Sretan rođendan najvećem klubu na dunjaluku, a vjerovatno i na ahiretu! Klub pravih vrijednosti, čiste historije, časnih legendi pogotovo! Rijetki koji su u BiH čisti od politike i bilo kakvih stranačkih igara. Navijači kojima i Liverpoolovci kažu " mi imamo YNWA, ali HGRLJ je nešto posebno". Pobjedite danas jer vam se može i tako ste u mogućnosti i qrac vas boli itd, itd! Željkan 96!!
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
To ispravi onog navijača što to reče onda, ja samo prenosim..kyrieirving je napisao/la:YNWA nije njihova.joker90 je napisao/la:Sretan rođendan najvećem klubu na dunjaluku, a vjerovatno i na ahiretu! Klub pravih vrijednosti, čiste historije, časnih legendi pogotovo! Rijetki koji su u BiH čisti od politike i bilo kakvih stranačkih igara. Navijači kojima i Liverpoolovci kažu " mi imamo YNWA, ali HGRLJ je nešto posebno". Pobjedite danas jer vam se može i tako ste u mogućnosti i qrac vas boli itd, itd! Željkan 96!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Sretan rođendan najvećem klubu na dunjaluku, a vjerovatno i na ahiretu! Klub pravih vrijednosti, čiste historije, časnih legendi pogotovo! Rijetki koji su u BiH čisti od politike i bilo kakvih stranačkih igara. Navijači kojima i Liverpoolovci kažu " mi imamo YNWA, ali HGRLJ je nešto posebno". Pobjedite danas jer vam se može i tako ste u mogućnosti i qrac vas boli itd, itd! Željkan 96!!

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ko je ZADNJIIIIIIIIIIIIIIIIBelminM23 je napisao/la:KOEEEE PRVIIII.

Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Preko ratova i protiv režima, simbol otpora, jedna vjera i filozofija da klub uvijek može biti velik!
Dimitrije, hvala ti!
Tkz. fudbalski filozof Ivica Osim. "Jednom lopov, uvijek lopov"
Znači legende!
I za kraj, rezultati velikana 1921-1941
Znači legende!

I za kraj, rezultati velikana 1921-1941

Hoće li se.pripisati ova titula druge podsavezne lige SARAJEVA?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Samo je pitanje vremena.Pantelija je napisao/la:Hoće li se.pripisati ova titula druge podsavezne lige SARAJEVA?
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Mnogi su je priznali. Ima ona slika ŠAMPIONI, kao Željo popunio 8 slova a mi stali na 4, ono "ŠAMP" Em nama ukradoše titulu em sebi dodaše neku viška.Memara je napisao/la:Samo je pitanje vremena.Pantelija je napisao/la:Hoće li se.pripisati ova titula druge podsavezne lige SARAJEVA?

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Moraće, Hajduku su priznali, Zvezdi će ubrzo, a onda i nama.Pantelija je napisao/la:Hoće li se.pripisati ova titula druge podsavezne lige SARAJEVA?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sve što si naveo su notorne laži protiv kluba koji je čist od ovakvih stvari! Nikakve dinare im nije tad niko poklonio! To se i tad skupilo sergijama! U vrijeme kad sergije nisu bile slobodne i dostupne kao danas! To je bio otpor režimu! Doduše, neki kažu da je Joško najebao zbog tih vjerskih sloboda, ali vjerujemo da su i to laži protiv našeg Željkana od kojih je on čist ko kad dodjes s hadža.Memara je napisao/la:Preko ratova i protiv režima, simbol otpora, jedna vjera i filozofija da klub uvijek može biti velik!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mezite ih ko da je vama rodjendan a ne njima.. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Lijepo ih je ponovo vidjeti na temi, nadam se da ih par loših rezultata ponovo neće pokolebati 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakve vi komplekse imate od Željeznicara i to na dan kada isti slavi 96 rođendan.Memara je napisao/la:Preko ratova i protiv režima, simbol otpora, jedna vjera i filozofija da klub uvijek može biti velik!
Dimitrije, hvala ti!Tkz. fudbalski filozof Ivica Osim. "Jednom lopov, uvijek lopov"
Znači legende!![]()
I za kraj, rezultati velikana 1921-1941![]()

Stadion Grbavica - vlasnistvo FK Željeznicar (treca kategorija UEFA) novi doma Reprezentacije BiH.

- Zeljeznicar -
Niko to ne spori, kao ni navedene dokaze iznad
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAZIN, Hrammm1921 i 38 gostiju.