FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 17 sep 2017, 11:40

slika

Šta je picici, šta ste se uzyebali? Dvije pobjede i odmah zaboravili ove ljude.. :tralala:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 17 sep 2017, 12:02

AlfredNobel je napisao/la:slika

Šta je picici, šta ste se uzyebali? Dvije pobjede i odmah zaboravili ove ljude.. :tralala:
Ja bi iskreno volio da Cala ostane u klubu, da trenira makar djecu, nije neki strucnjak ali makar da djeca zavole klub i da znaju sta znaci igrat za F.K Sarajevo.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 17 sep 2017, 12:24

Toši, Ziji i Čali su trebali naći neko trenersko mjesto u omladinskom pogonu. Pogotovo Toši jer je mlad i može napredovat. Al mi smo navikli da svoje odbacimo brzo i olako, samo zato jer ih nije išlo, a zaboravimo brzo kako su nas iznjeli prošlu sezonu. Pamtimo loše, zaboravljamo dobro.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 sep 2017, 12:31

isko1807 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:slika

Ja bi iskreno volio da Cala ostane u klubu, da trenira makar djecu, nije neki strucnjak ali makar da djeca zavole klub i da znaju sta znaci igrat za F.K Sarajevo.
Ne bi se složio. Čalu volim kao da mi je član porodice, ali ako tako uvijek nastavimo gledati stvari "da on voli FKS" i samo zbog toga mora biti u Akademiji, neće nas nigdje biti. U Akademiji trebaju biti stručni treneri, šta je bitno je li navijač ili legenda FKS ili je navijač Želje itd. Moraju se postaviti treneri koji znaju o lopti i fudbalskoj igri, tako da djeca sazre u svakom segmentu, kako bi mogli uletiti u prvi tim. Šta će Švrakić naučiti Veladžića recimo? Neće ništa, jer pojma nema o taktici i igri. U tome je stvar.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 17 sep 2017, 12:55

Zagor je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:Ružan, vidi mu frizure. Prije bih mu halalio njanav stajling nego OVO na glavi, šta je ovo???
Sta ga boli racku, ima trebu za 10+... :ljepota: :beba:
Bio sam i ja seksi sa ovim repićem, samo nisam tri vezao nikad. :mrgreen:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 sep 2017, 12:59

Volim i ja sarajevo pa nemam mjesta u klubu

Ili si stručan ili nisi.... Kakvi vojnici ljubavi i slično!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 sep 2017, 13:21

Pantelija je napisao/la:Volim i ja sarajevo pa nemam mjesta u klubu

To je to. Više mi muka kad napišu "voli on FKS, daj njega", "poginuti će on za FKS", "bolje neko ko voli FKS nego neko s strane" itd. To su mu tako odvratne floskule postale, da bi pucao sebi u glavu odmah. Neka svi budu iz Želje, samo da su stručni i ako su sposobni naučiti i usmjeriti djecu.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 17 sep 2017, 13:22

Da bi dobili Mladost mora nas otici u srijedu 5 stoja da grmi svi 90min. Ovi ce dusu dati da nas izbace i pokvare nam ovu lijepu seriju koju smo poceli. To nikako ne bi valjalo i bio bi veliki pritisak pred Radnik. Pobjeda protiv Mladosti i prolazak dalje u Kupu bio bio od visestrukog znacaja. Najvise zbog samopouzdanja i siguran sam da bi Radnik pregazili ko plitak potok.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 17 sep 2017, 13:24

Na penale, pa kako god. :mrgreen:

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 17 sep 2017, 13:26

Mi ako budemo na 50 posto ovoga sto smo pruzili u ove 2 tekme spakovat cemo im 2.

Bravo sefino, bravo. Sta ti je rec kad imas trenera sa idejom u igri, ko razumije. Daje igracima zadatke koje oni mogu obavit. Branimo se ko ekipa! Bit ce ovdje svega, treba biti strpljiv I polako. Ne treba se sad nesto niko dizat u nebesa.
UPRAVA NAPOLJE!

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 17 sep 2017, 13:27

Toeto

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 17 sep 2017, 13:37

AlfredNobel je napisao/la:

To je to. Više mi muka kad napišu "voli on FKS, daj njega", "poginuti će on za FKS", "bolje neko ko voli FKS nego neko s strane" itd. To su mu tako odvratne floskule postale, da bi pucao sebi u glavu odmah. Neka svi budu iz Želje, samo da su stručni i ako su sposobni naučiti i usmjeriti djecu.
Najbolji primjer, N.Nikić, simpa lik, samo nema potrebno stručno znanje da vodi ekipu, probao par puta, čak i neke reprezentativne selekcije, rezultat znamo, nije čovjek za to i gotovo.
Trebamo prihvatiti činjenicu, da i neki bivši igrači Sarajeva, nisu za trenerskog posla.
:kafa:

jalevitan
Kontakt:

Post Postao/la jalevitan » 17 sep 2017, 13:37

Ubice su sinoć imale fin posjed lopte, dok smo mi precesto nabijali, Husref je očajno dugo držao u igri Hebibovica pored živih na klupi Lelica i Kuzmanovica. Kad su počeli grčevi pravio je izmjene. Ne dao nam Bog ispadanje u srijedu, tek bi neki ove stvari vidjeli, i sve bi se okrenulo. Po meni utakmica u srijedu bitnija duplo od one u Bijeljini.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 17 sep 2017, 13:46

Imali posjed nista nisu napravili.
UPRAVA NAPOLJE!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 17 sep 2017, 13:48

RichmanBiH je napisao/la:Imali posjed nista nisu napravili.
Morao si prepustiti posjed. Na njihovu postavljenu odbranu nisi mogao nista, plu njihova tri stopera pozadi to je bunker. ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 sep 2017, 14:04

ado-hz je napisao/la:Da bi dobili Mladost mora nas otici u srijedu 5 stoja da grmi svi 90min. Ovi ce dusu dati da nas izbace i pokvare nam ovu lijepu seriju koju smo poceli. To nikako ne bi valjalo i bio bi veliki pritisak pred Radnik. Pobjeda protiv Mladosti i prolazak dalje u Kupu bio bio od visestrukog znacaja. Najvise zbog samopouzdanja i siguran sam da bi Radnik pregazili ko plitak potok.
Kvalitetniji smo, prolazimo dalje. Mislim da su se i igraci pozeljeli gostovanja. :)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 sep 2017, 14:19

Kako to da su sad odjednom svi govorili da imamo najbolju ekipu i da je falio trener, a prije mjesec dana smo govorili da ispadamo :D i sad odjednom Husref posložio a prije mjesec dana nas je 90% govorilo da se vrtimo u krug i da nećemo postić ništa. Ih ko nas ne zna... :mrgreen:

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 sep 2017, 14:25

skoroalen je napisao/la:Kako to da su sad odjednom svi govorili da imamo najbolju ekipu i da je falio trener, a prije mjesec dana smo govorili da ispadamo :D i sad odjednom Husref posložio a prije mjesec dana nas je 90% govorilo da se vrtimo u krug i da nećemo postić ništa. Ih ko nas ne zna... :mrgreen:

Dobro bruderu, dvije pobjede ne znace nista. Cekamo da vidimo nastavak sezone, narocito kad prodje period soka nakon Musemicevog dolaska. :thumbup:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 sep 2017, 14:30

Sabinho je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Kako to da su sad odjednom svi govorili da imamo najbolju ekipu i da je falio trener, a prije mjesec dana smo govorili da ispadamo :D i sad odjednom Husref posložio a prije mjesec dana nas je 90% govorilo da se vrtimo u krug i da nećemo postić ništa. Ih ko nas ne zna... :mrgreen:

Dobro bruderu, dvije pobjede ne znace nista. Cekamo da vidimo nastavak sezone, narocito kad prodje period soka nakon Musemicevog dolaska. :thumbup:
Kad skontas da kod Repuha nije bilo ni tog soka :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 17 sep 2017, 14:38

ElCartel11 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Kad skontas da kod Repuha nije bilo ni tog soka :lol:
Pa kako ce biti sok kad su postavili frajera koji je bio tu cijelo vrijeme, potrebna je promjena da bi izazvala neki sok. Nevjerovatna je glupost napravljena ostavljanjem Repuha na klupi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Bosniacum Lilium, brotherze, Forster, Google Adsense [Bot], HordasFks, HZbec, J1897, Lavcina, legendarnadruga, MaroonBjelave, muhamedhulk, ronaldo99, Vaya i 193 gosta.