FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
@lillard
Naravno da je Ney bio bolji.Tik iza Messija.Igrac koji je pogledom pravio razliku je uvijek od vece koristi.Vidimo koliko su timu znacila njegova muda u bitnim trenutcima i carolija koju ima.Nedavni dvomech sa Realom je realnost Barce koja osim Messija vise nema igraca koji ce uzeti loptu i zabiberiti rivalu.Suarez jeste placen za to ali on to nije,nije nikada ni bio.
Valverdeu se ove sezone moze posreciti ili ce Messi nositi citavo breme uspjeha/neuspjeha tima sam.U proslosti se moglo svaliti na Neymara koji je neozbiljan,sebican,klaun ,ko ce sad nositi to breme sa Messijem? Iniesta? Busquets?
Jesu li oni dezurni krivci ? Ima li gdje kad-tad ?
Naravno da je Ney bio bolji.Tik iza Messija.Igrac koji je pogledom pravio razliku je uvijek od vece koristi.Vidimo koliko su timu znacila njegova muda u bitnim trenutcima i carolija koju ima.Nedavni dvomech sa Realom je realnost Barce koja osim Messija vise nema igraca koji ce uzeti loptu i zabiberiti rivalu.Suarez jeste placen za to ali on to nije,nije nikada ni bio.
Valverdeu se ove sezone moze posreciti ili ce Messi nositi citavo breme uspjeha/neuspjeha tima sam.U proslosti se moglo svaliti na Neymara koji je neozbiljan,sebican,klaun ,ko ce sad nositi to breme sa Messijem? Iniesta? Busquets?
Slazem se ja s tobom, meni je Neymar bio drag igrac, i dalje je definitivno...medjutim, mene on za ove 4 godine niti jednom nije ocarao u pogledu da je sam rijesio tekmu kad je negdje zapelo..npr neko gostovanje, donio bodove a doveden je upravo zbog toga. Osim naravno na Campu protiv PSG-a prosle sezone.JoeBleck je napisao/la:@lillard
Ne mogu se sjetiti utakmice gdje je stao citav tim, a on povukao, zabio 2-3 gola i donio bodove. Nemojte me pogresno razumijet, pod ovim ne mislim na golove koje su mu Messi i Suarez namjestili i tap-inove. Misli se na utakmice u kojima je druge cinio boljim.
Naravno da je bio dobar u Barcu, sigurno nakon Messija nas najbolji igrac, ali jednostavno i kada Messi nije igrao, on nije bio taj vodja kojeg smo ocekivali i to je cinjenica.
Kao sto sam i rekao, Neymar kao igrac se ne moze zamijeniti kao individualac, ali ni nece u tom pogledu...zamijeniti ce se kao tim, promijeniti ce se koncepcija i timski ce se zamijeniti.
Neymar je igracina, top 3 na svijetu vjerovatno, ali kao sto smo i vidjeli do sada, nije toliko potreban.
27.10.2020
Re: RE: Re: FC Barcelona
Evander je napisao/la:Haj ti pocni pratitu drugi sport, nije fudbal za tebe...JoeBleck je napisao/la:Suarez je obicno drvo koje ce trpati kada je prakticno nemoguce fuliti.
Totalno beskoristan igrac,cak sta vise svojim drvenim nogama i drvenom kretnjom stvara pometnju medju saigrace.Opasno ga zakucati za klupu je jedini lijek za ovu sezonu,sloziti ga sa ostalim drvima poput Arde,Rafinhe....Profiter dva najbolja individualca na Svijetu je trebao biti bivsi a ne Neymar ,tako bi Barca sada imala dva najbolja igraca na Svijetu a kutarisala se zubonje.
Ne shvatam ljude koji ga brane,cak sta vise muka mi je od premale kritike Messijeve kujice ,garant mu i zenu udara.
U posljednih godinu+ najlosiji igrac Barcelone i prvi krivac sto se neki od trofeja nije mogao ugrabiti.Na prste jedne ruke mu mogu izbrojati tacne prijeme lopte u ovoj sezoni,pricamo o liku koji je placen 80+ miliona i drugi je najplaceniji igrac Barcelone.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

Covjek smatra Suareza glavnim krivcem sto nismo uzeli trofej prosle sezone

Neymar je bio qurac citave prosle sezone, eto da ti ja kazem. Osim sto je rijesio PSG- apsolutno nista nije napravio osim peljanja lopte uz aut liniju. 13 golova necu ni racunati, statistika me ne zanima...ponavljam Neymar je bio qurcina prosle sezone. Gola.
Cuj Suarez drvo

Najbolju devetku svijeta zadnjih 5 godina covjek nazove drvetom. Sta sve neces procitati na ovom forumu.

27.10.2020
Stvarno je vec postalo smijesno kad poredis dva napadaca, dvije devetke i izneses statisticki podatak i covjek te ismije. Najbolje da ljudi na forumu raspravljaju u fazonu: gledao sam tekmu, i ovaj je bolji. - ma slusaj, ja sam gledao utakmicu i ovaj je bolji.
Sta ocekivati od covjek kojem je Benzema bolji igrac. B E N Z E M A
Sta ocekivati od covjek kojem je Benzema bolji igrac. B E N Z E M A

-
- Kontakt:
Činjenica je da Suarez igra lose i da nije tehničar nivoa Barce, ali nazivati covjeka panjinom je stvarno bezobrazno. Ova sezona je pravi ispit za njega i ako ovako nastavi u kontinuitetu na kraju sezone mora se krenuti po Icardija.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Prvo sto nema sad nekog vrhunskog talenta za fudbal jer on realno izgleda kao amater u sigurno desetak situacija po tekmi. Takodjer nema ideju, vecinom donosi pogresne odluke ili pogresne pasove. Trece, za njega statistika uopste nije neko mjerilo jer to je igrac koji je igrao sa Messijem i Neymarom, igracima koji odvlace pola odbrane na svoje strane i hrane ga loptama nemilice, znaci nijedan napadac u svijetu nema toliko prostora i toliko sansi po utakmici.
Dvije godine je u ocajnoj formi ali doduse vozi Messijevog malog u obdaniste, pa je nedodirljiv. U nekom ludom fm scenariju poslati ga u Liverpool za Coutinha, a ove pare sto nude Liverpoolu, proslijediti za Griezmanna.
Dvije godine je u ocajnoj formi ali doduse vozi Messijevog malog u obdaniste, pa je nedodirljiv. U nekom ludom fm scenariju poslati ga u Liverpool za Coutinha, a ove pare sto nude Liverpoolu, proslijediti za Griezmanna.
ser del barça es el millor que hi ha !
Pošto je voditi argumentovanu raspravu nemoguće na ovom forumu, odlučio sam da će od sada pa nadalje i ubuduće svaki glup post, a na koji naletim, biti repliciran sa "
" emotikonom.
Na svaki glup post sa moje strane, kakvih je minimum, očekujem isto i mislim da je tako najpoštenije.
Neka igre počnu

Na svaki glup post sa moje strane, kakvih je minimum, očekujem isto i mislim da je tako najpoštenije.
Neka igre počnu
Suarez je očajan pola godine. Očito godine ili šta već. Prodat ga iduće sezone i pokupiti Griezmana.
Suarez je mnogo dobrog uradio u karijeri, i dok je bio u formi sigurno je bio jedan od najboljih napadaca svijeta a ne drvo.Ali to je proslo, sad u ovom trenutku on jeste drvo, panj ili kako vec hocete
Smijesno je procitati da ga neki i dalje svrstavaju u sami vrh napadaca, bio je to nekad ali sad nije sigurno.Da nekome ko ne prati nogomet das da pogleda utakmicu Barcelone sad pomislio bi za Suareza da je neki amater koji prvi put igra, on prelose na terenu izgleda, obicne stvari kao sto su prijem lopte i dodavanje za njega su postale problem i ne znam sta se sa njim desava.Mozda ovo zvuci pregrubo ali to je tako, ko god drugacije tvrdi ne gleda stvari objektivno zbog ljubavi prema ovom igracu.I meni je uvijek bio drag i sve to ali ovo sto on pruza u zadnje vrijeme je sramotno i treba ga klupirati bar nekoliko meceva, pustite vi to da treba igrati da uhvati formu, igrao je dovoljno a nikakvog pomaka evo vec toliko.

Nemoj tako,ipak pricas o najboljem napadacu Svijeta.Scof1eld je napisao/la:Prvo sto nema sad nekog vrhunskog talenta za fudbal jer on realno izgleda kao amater u sigurno desetak situacija po tekmi. Takodjer nema ideju, vecinom donosi pogresne odluke ili pogresne pasove. Trece, za njega statistika uopste nije neko mjerilo jer to je igrac koji je igrao sa Messijem i Neymarom, igracima koji odvlace pola odbrane na svoje strane i hrane ga loptama nemilice, znaci nijedan napadac u svijetu nema toliko prostora i toliko sansi po utakmici.
Poserem se na fudbal ako su ove drvene noge najbolji napadac Svijeta.
Tacno.Njegova statistika kao sto sam rekao je klasicna maska zasnovana na bolesno velikom prostoru koji su mu ostavljali Messi i Ney.Da ne govorimo o tome da su u pojedinim momentima karijeri igrali za njega i njegovu statistiku.
Mozda ga je pretjerano nazvati panjom kao sto rekoh,ali od igraca koji je placen 80mil kada vidis 2 od 8 kvalitetnih primanja lopte i reakcija onda ti nista drugo ne preostaje.
I da ,Benzema je bolji fudbaler.Osim sto zna primiti loptu,odigrati prvom do sebe,u stanju je i zagraditi se a ne zavrsiti na podu sa grimasom mucenika.
Pun mi je qrac njegovih ispada i prljanja imena kluba.Da je Neymar ,imas ga zasta i trpiti ovako apsolutno ne zasluzuje dres.
Dodjite statisticari pa nam postavite statistiku kako on prosjecno daje 1 go po utakmici i ima 0,5 asistencija.Zivio kad-tad ,nek je on nama ziv i zdrav ,naucit ce nekad
Prema procjeni većine medija, Ousmane Dembélé bi zbog ozljede tetive u lijevoj nozi mogao provesti između tri i četiri tjedna van terena, što znači da bi se u igru najvjerojatnije mogao vratiti tek nakon reprezentativne pauze.
Mogao bi ovaj Dembele malo mase nabiti, on meni izgleda kao da ce ga neko polomiti ako ga malo jace gurne
Bez njega docekuju Eibar i Las Palmas i idu Gironi sto se tice lige, vraca se protiv Atletico Madrida, to je prvi mec nakon reprezentativne pauze.S obzirom kako znaju odigrati poslije pauze i da je protivnik Atletico mogli bi tu vidjeti gubljenje bodova ali bitno je da na ovim malim utakmicama dobijaju, tu se bodovi ne smiju gubiti kao prosle sezone.
Mogao bi ovaj Dembele malo mase nabiti, on meni izgleda kao da ce ga neko polomiti ako ga malo jace gurne

steta za Dembu, dugo ce mu trebati da se uklopi u sve ovo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Svi se možemo složiti da Suarez uopšte nema neku tehniku, možda i najlošiju od najboljih devetki svijeta. Ali, Suarez je ubica i u mali milion situacija je zabio golove iz nemogućih pozicija, uvijek se znao snaći i izboriti za loptu. Igrač za kojim Perez i dan danas "plače", jer ovaj nije htio čuti za Real. Nekome smeta što je arogantan i srčan? Neka je. I treba da bude, a ne kao neka pickica da se sakriva i šuti. A da ne pričam o njegovim igrama, golovima i potezima u Liverpoolu, gdje je praktično sam nosio mrtvi Liverpool na leđima, zabivši bruku golova, u najzahtjevnijoj ligi svijeta. I onda neko dođe i kaže da je drvo?

Suarez je trenutno drvo, ali pričati i blamirati se da je Suarez smetalo uvijek bio i da je zabijao neke pacerske golove je totalno smiješno, a u neku ruku i jadno. I mene zna iznervirati, i nervira me od kada je krenula sezona. Ali, ne hračem po njemu jer znam i evidentno je da je trenutno u toj fazi gdje mu ništa ne ide od noge. Svako ima loš period, gdje fula sve i svašta, gdje ne može spojiti ništa ni s čim. On je klasa i zato ne sumnjam da će se uskoro vratiti starim navikama. Čim prije, to bolje.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Suarez je klasa samo takva, tuto kompleto napadac,ima sve, i instikt za gol, i snagu,brzinu
sut,i preciznost,cita igru, skok solidan,zna se zagraditi, otkriti, a ima i tehniku dobru za napadaca, dobar laznjak i dribling i prodoran je, pokazo je da zna sjajno i asistirati
Sve u svemu najbolji napadac danasnjice, samo je u losoj formi, ulijenio se dosta i zapustio, ova pozicija poluspica kad je mesi u sredini njemu savrseno odgovara,samo sto je u katastrofalnoj formi i los je i na spicu
Vidjecemo kad ce vratit formu i kako ce biti dobar na novoj-staroj poziciji
sut,i preciznost,cita igru, skok solidan,zna se zagraditi, otkriti, a ima i tehniku dobru za napadaca, dobar laznjak i dribling i prodoran je, pokazo je da zna sjajno i asistirati
Sve u svemu najbolji napadac danasnjice, samo je u losoj formi, ulijenio se dosta i zapustio, ova pozicija poluspica kad je mesi u sredini njemu savrseno odgovara,samo sto je u katastrofalnoj formi i los je i na spicu
Zadnja izmjena: Romariooo, dana/u 17 sep 2017, 13:22, ukupno mijenjano 2 puta.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

btw Dembele haman 2 mjeseca out

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nisam siguran ali rijeci je o Luisu Suarezu a ne o Ronaldu debelom.Romariooo je napisao/la:Suarez je klasa samo takva, tuto kompleto napadac,ima sve, i instikt za gol, i snagu,brzinu
-
- Kontakt:
Barem necete isplatiti tako brzo neke klauzule. Odlicna uprava zna sta radi, na kraju se to tako pokaze!miki_92 je napisao/la:
btw Dembele haman 2 mjeseca out

Dembele 3-4 mjeseca out, sezona je u rukama ovog momka
ser del barça es el millor que hi ha !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.