jednostavno ne mogu da vjerujem da ih se nismo rijesili
mancini mozda i najveci promasaj Intera posljednjih godina
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ja bi ipak stavio Quaresmu na vrh liste propalih transferanevjernik je napisao/la:sto mi spomenu njih dvojicu![]()
jednostavno ne mogu da vjerujem da ih se nismo rijesili![]()
ma on mi je ipak drag igracUnforgotten je napisao/la:Ja bi ipak stavio Quaresmu na vrh liste propalih transferanevjernik je napisao/la:sto mi spomenu njih dvojicu![]()
jednostavno ne mogu da vjerujem da ih se nismo rijesili![]()
Procitaj lijepo sta je branca radio u madridu a tvrdi da nigdje nije bio , sve spanske tv stanice prenose sliku brance i calineda u madridu ( da vas napomenem calinedo je agent komeeee maiconu heheh )Interista di cuore je napisao/la:Inler je zadnje ime koje se spominje,Marin predzadnje...
nekakva televizija u Italija antenna3 je objavila da je Inter vec zavrsio 2 transfera,ali da ce tek sutra bit objavljeni.da li je istina vidjet cemo sutra do 19 h
ja bih bio zadovoljam,iako mislim da Inler i nije toliko potreban...da li znas jel Marin igro u LP ?silenT. je napisao/la:Inler i Marin će nam doć 100% i to će bit to !!!
ja mislim da DA....pogodio je prećku protiv Sampdorie ako se dobro sjećam....Interista di cuore je napisao/la:ja bih bio zadovoljam,iako mislim da Inler i nije toliko potreban...da li znas jel Marin igro u LP ?silenT. je napisao/la:Inler i Marin će nam doć 100% i to će bit to !!!
I to je razlog zbog kojeg sigurno nece zavrsiti u Interu.Interista di cuore je napisao/la:ja bih bio zadovoljam,iako mislim da Inler i nije toliko potreban...da li znas jel Marin igro u LP ?silenT. je napisao/la:Inler i Marin će nam doć 100% i to će bit to !!!
Edit : jeste igro je...ne bi imo pravo nastupa u LP
i ja mislim tako,iako ne bi bilo lose da dodje...Omerbavarac je napisao/la:I to je razlog zbog kojeg sigurno nece zavrsiti u Interu.Interista di cuore je napisao/la:ja bih bio zadovoljam,iako mislim da Inler i nije toliko potreban...da li znas jel Marin igro u LP ?silenT. je napisao/la:Inler i Marin će nam doć 100% i to će bit to !!!
Edit : jeste igro je...ne bi imo pravo nastupa u LP
silenT. je napisao/la:ja bi više Marina volio nego Inlera....
btw. ako Werder ispadne iz grupe LP može li onda Marin steći pravo nastupa ?
bitno je samo nesto napisat,nema veze sto smaras...Los*Blancos je napisao/la:silenT. je napisao/la:ja bi više Marina volio nego Inlera....
btw. ako Werder ispadne iz grupe LP može li onda Marin steći pravo nastupa ?dobar poznavaoc pravila LP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.